تو Gears of War پیغام d3dx10_35 رو میده. میدونم مربوط به Directx هستش اگه کسی لینک این Directx رو داره بذاره ممنون.
تو Gears of War پیغام d3dx10_35 رو میده. میدونم مربوط به Directx هستش اگه کسی لینک این Directx رو داره بذاره ممنون.
yavarsport2005
ازدانلودش کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان . من resolution بازی cs1.6 رو زیاد کردم دیگه اجرا نمیشه؟! چند بار هم uninstal کردم و دوباره ریختم اما فایده ای نداره.باید چه کار کنم.. لطفا راهنمایی کنید.
چند صفحه ی قبل جوابتونو دادم . یه نگاهی بکن . خیلی وقته نیومدی !آقا تروخدا به داد من برسيد
من توي بازي shade نميتونم بازي رو ذخيره كنم . اين مشكل هم توي نسخه فارسي و هم اصلي هست.
كسي مي تونه كمك كنه؟
من چند بار تاپيك زدم ولي به نيم ساعت نرسيده دوستان تاپيك منو پاك ميكنند.
حالا اگه ممكنه به جاي پاك كردن صورت مسئله يكي بياد جواب بده.
خوب شما تاریخ سیستمت رو برگردون به چند روز پیش درست میشه .سلام به همه دوستان . من resolution بازی cs1.6 رو زیاد کردم دیگه اجرا نمیشه؟! چند بار هم uninstal کردم و دوباره ریختم اما فایده ای نداره.باید چه کار کنم.. لطفا راهنمایی کنید.
آدرس دقیق اینه :تو Gears of War پیغام d3dx10_35 رو میده. میدونم مربوط به Directx هستش اگه کسی لینک این Directx رو داره بذاره ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من تاریخ سیستم رو چه جوری برگردونم به چند روز پیش؟؟!!!![]()
مسیر زیر رو برو :خوب من تاریخ سیستم رو چه جوری برگردونم به چند روز پیش؟؟!!!
Start > All Programs > Accessories > System Tools > System ReStore
در صفحه ای که میاد گزینه ی اول رو انتخاب کن .
بعد یه صفحه میاد که تاریخ ها رو نشون داده .
تاریخ امروز رو پررنگ نشون داده .
شما چند روز پیش تغییرات دادی ؟
به همون تعداد برگردون رو به عقب .
بعد Next و دوباره Next بزن .
بعد بزار یه خطی پر بشه و سیستمت Restart بشه .
خوب الان بازی اجرا میشه اما هنوز کیفیتش خیلی پایینه (محیط بازی رو به شکل مربع مربع نمایش میده !!). مشکل از کجاست و باید چه کار کنم؟؟ در ضمن از راهنماییتون ممنون جناب اراکل...![]()
دوست عزیز باید مراحل زیر رو طی کنید :خوب الان بازی اجرا میشه اما هنوز کیفیتش خیلی پایینه (محیط بازی رو به شکل مربع مربع نمایش میده !!). مشکل از کجاست و باید چه کار کنم؟؟ در ضمن از راهنماییتون ممنون جناب اراکل...
اول برو قسمت Options
بعد همونجایی که رزلوشن رو تغییر دادی ، یه گزینه داره که نوشته 16Bit .
روش کلیک کن و بکنش 32 بیت .
ایشالاه دیگه مشکلی نمیمونه !
هر سئوال دیگه بود در خدمتیم .
همین کارو انجام میدم....اما دوباره برمیگرده به 16 بیت!! من تازه ویندوزمو عوض کردم ممکن مشکل از اون باشه؟
لطفا کمک کنید ............ بعد از نصب بازی wow یک پیام ظاهر شد که از من می خواست تا برای انجام بازی به سایت مربوط به بازی بروم و یک اکانت بسازم وای من این درخواست رو رد کردم چون در راهنمای نصب بازی در سی دی 5 یک برنامه وجود داشت که اکانت مجازی می سازه ولی این برنامه کار نمی کنه از طرفی برای اجرای بازی باید مدادم به اینترنت متصل باشی که برای من امکتن پذیر نیست لطفا من رو در این باره راهنمایی کنید .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)