نه بابا اینقدر کم نیست. 408 هست فکرکنم.
نه بابا اینقدر کم نیست. 408 هست فکرکنم.
نه همونی که گفتمه. میتونی با برنامه swish ببینی
[quote]
با خود گوشي كه فونتها رو درست نشون ميده
در مورد لينكها هم فكر كنم من تونستم اين كار رو بكنم
[quote]
یعنی شما فایل های ضمیمه کلیک رو بدون مشکل باز کردید؟
اگه تونستید چه فونت های فارسی ای رو گوشیتون ریختيد؟
منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.
Last edited by shahshahani; 27-02-2008 at 12:19.
من یه هندزفری bh 206 نوکیا گرفتم. موقع زنگ خوردن آهنگ زاقارت خود هندزفری پخش میشه.
نمیشه عوضش کرد ؟ آخه خیلی از گوشی ها مثل a1200 موتورولا آهنگ خود گوشی رو تو هندزفری پخش میکنن. ولی پی 990 نه !!؟ گوشی همه چی رو ساپورت میکنه. مثل تماس صوتی و ... ولی این یکی نه.
آهنگ خود هندزفری اصلا جالب نیست. بعضی وقتا اصلا نمیفهمم زنگ میخوره !!
منظورم فایل های pdf ضميمه کلیک روزنامه جام جم هستش که ميشه از لينک زير دانلود کرد:منظورتون از فايل ضميمه كليك دقيقا چيه؟
اگه منظورتون لينك يه سايت ديگه است بايد رنگش آبي باشه و وقتي روش با قلم ميزني يه پنجره كوچولو باز ميشه كه از شما ميپرسه ميخواي با بروزر گوشي اونو ببينين يا نه؟
در ضمن من همون فونتهايي كه تو امضام هست رو استفاده ميكنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان . من مي خوام گوشيمو آپديت كنم ولي وقتي برنامه Update Service را باز ميكنم اين پيغامو ميده
Incompatible Macromedia version. Required verision available from macromedia.com. Application will terminate.
لطفا بگين اين پيغام چيه و چطوري ميشه اونو بر طرف كرد
شما اول به سایت ماکرومدیا برو و فلش پلیر رو نصب کن بعد از اون برنامه رو باز کن .
سلام
اصل p990i (فرانسوي)رو از كجا مي شه پيدا كرد؟
عزیز اصل مال 2 سال پیش بود .
الان همه گوشیا تو چین تولید میشه . فقط یه فرق داره اونم ابینه که واسه چه کشوری نولید میشه . اسیا . اروپا . امریکا .....
فقط از روی imel شاید بشه فهمید ( شاید ) . اگه عدد 6و5 یا 6و7 اون 00 بود واسه اروپا بوده .
البتع یه راه دیگه هم داره اونم اینکه با اپدیت سرویس وقتی وصلش کردی خودش میگه که واسه چه کشوری یا چه برندی ساخته شده .
اگه world 1 یا 2 بود خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)