از چه زمانی ؟
هر روز تریبالی ساعت 2 و نیم ما شروع میشه ؟
از چه زمانی ؟
هر روز تریبالی ساعت 2 و نیم ما شروع میشه ؟
bebin 2 ehtemal vojod dare
!) format saat ha ro dorost vared nakardi
2)zaman tain shodeat az zoodtarin zamane momken zoodtar bode
zoodtarin zamane momkenesho to khod hamon safhe neveshte
:d
چجوری شروع کنم؟؟؟
شما برو صفحه اول آموزشو بگیر و بگو بسم الله .
محمد جان من اکانتو گذاشتم اسلیپ ولی کلی حال داد یه ساعت زدم . بابا عجب حالی میکنین . خدا به ما نمی ده به شما هم که داده ناز میکنین .من بودم همه وردای اسپیدو میرفتم .
فکر کنم برای اسلیپ مد :
1- یه نوار کشویی هست که میگی امروز یا فردا رو اسلیپ مد بره .
2- ساعتش رو به فرمت 24 ساعت وارد می کنی . ( مثلا اگه بخوایم ساعت 3 به وقت ایران بزاریمش میزنیم 12:30 )
3 - بعد مشخص می کنیم که چند ساعت تو اسلیپ باشه . ( اگه 8 ساعت رو وارد کنیم اکانت از ساعت 3 تا 11 میره رو اسلیپ )
چقدر نیرو ساختی ؟ چیکار کردی ؟ خوش گذشت ؟ : دی
اگه میخوای بیایی اسپید باید جزو صد نفر اولی باشی که وارد ورلد میشه و من و سولجر زیاد توی صد تا میوفتیم !! : دی
من فکر کنم از 7-8 بار امتحان کردن ، 5-6 بار افتادم توی 100 تا !!
این هفته که ورلد هستش ، قولش رو به سولجر دادم که 2 تایی با اکانت بازی کنیم تا رنک یک باشه !! ایشالا اسپید های بعدی با هم دیگه بریم ...
باید دو نفره با یه اکانت بازی کنیم ، یه نفره نمیشه !!!
راستی ، میشه از تجربت توی تریبال بگی ؟
محمد، بیا با یوزر من بازی کنیم. حداقل چند بار رنک بالای 15 بوده.
برای من که توی اسپید قبلی با 2-3 روستا رنک یک بوده !!!
نیرو که والا چی بگم نساختم . ولی ساختمونا رو بردم بالا خواستم اصطبلو بزنم رفت رو اسلیپ . شرمنده که بد بازی کردم . تجربمم تو تریبال اندازه 10 - 20 روزه البته یه بار استارت آور کردم تو ورد 41 . یه بارم بن شدم :(نوشته بود که 532 پوینت کم میکنه ولی کم نکرد نکنه بعدا میخواد کم کنه ؟) در ضمن کلی هم آموزش خوندم ولی آخر سر نفهمیدم کلیسا به چه درد میخوره ؟
در ضمن بابت اسپید هم ممنون . هر موقع خواستین من میتونم با اکانت شما بازی کنم .( پررویی شد)
:دي
من که دیگه پیر شدم !! :دي
کنکورم دارم اینترنتم رو محدود کردن ! :دي ( توجه داشته باش خودم نخواستم !! :دي) توکه داری حال می کنی ! :دي من بدبخت باید برم خر بزنم اخرشم هم دانشگاه آزاد رشته ی خیار شناسی دهستان سگدره قبول شم !! :دي
خود نامردشه !این همون و حـ یـ د هست ؟!! : دی !!!![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)