دوستان کسی امتیاز هدیه کلوپ رو نخواست (میخواد برود یا نیاز ندارد یا...) و در حد 30تا یا بیشتر بود که شارژ "روز" بشه گرفت باهاش لطفا بده به من
فقط شارژ روز
از فرد بامعرفت مچکرم
دوستان کسی امتیاز هدیه کلوپ رو نخواست (میخواد برود یا نیاز ندارد یا...) و در حد 30تا یا بیشتر بود که شارژ "روز" بشه گرفت باهاش لطفا بده به من
فقط شارژ روز
از فرد بامعرفت مچکرم
میشه؟ من یکبار سوال کردم که با قیمت کمتر این کدهارو از کسی بگیریم و استفاده کنیم اشکال نداره؟ چون نمیدونم مثلا اون فرد کد رو از چه منبعی میاره!
گفتن که عواقب داره این کار !!!!!!!!!!
مرد حسابی کسی که میخواد تخلیه کنه ، امتیازاشو مصرف میکنه بعد میره دیگه !چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست !
![]()
مسلمون باید خمس بده، مسلمونی که خمس نده مسلمون نیست، بنده هم نماینده گرفتن شارژ کلوپ پارس آنلاین در این تاپیک و همه تاپیک ها هستم
همه مثل شما شیره اکانت رو در نمی آوردند فرزندم. شما اون مطلب رو به خودت نگیر، گفتم اگر کسی نخواست.قبلا یه بنده خدائی رفت و دو روز شارژ گذاشت خدا با بزرگان و خوبان و پاکان محشورش کنه.
شما میتونی معرفی کنی اون شخص رو به بنده که بخرم و استفاده کنم بعدش خبر میدم. اگر پیدام نشد بدانید سرم کلاه گذاشته و دچار عواقب شدم![]()
Last edited by Alone-Star; 20-12-2014 at 15:22.
کدوم؟ ..
پس ماندگار شدی پارس انلاین
من که رفتم از پارس دزد![]()
سلام
مگه این قضیه شبانه رو دوباره برای مشترکین قبلی پارس درس نکردند چون برا دوست من درس شده شبا هم رایگان دانلود میکنه.؟؟؟؟!!
اقا این قضیه شبانه چیه ؟
زده مثلا POL-256-12GNight یعنی 12 G روزانه هستش و 432 G شبانه ؟؟؟؟؟اون 12 G ماههی هستش یا سالی ؟؟؟؟
این هم سرویس جدید پارس بعد از تغییر شبانه هست که جیب مشتری ها رو خوب خالی کنه
این سرویسی هست که فقط یکساله داده میشه و هر ماه 12 گیگ بهتون میده
و اگه از 12 گیگ روز اصلن استفاده نشه 12*12*3=432 گیگ در سال میتونین شب استفاده کنین
و چون یکساله هست ریسکش بالاست چون معلوم نیست سرعت شبش چقدر باشه و چقدر بتونین ازش استفاده کنین
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)