اینBuilding fully constructed یعنی چی؟؟
چرا نمیتونم دیگه لول رو بالاتر برم؟؟؟
یعنی حتما باید ساختمون اصلی رو تا لول 15 ببرم بال؟!!!!!!!!!بعدش کدوما رو باید بیارم پایین؟؟؟؟؟
اینBuilding fully constructed یعنی چی؟؟
چرا نمیتونم دیگه لول رو بالاتر برم؟؟؟
یعنی حتما باید ساختمون اصلی رو تا لول 15 ببرم بال؟!!!!!!!!!بعدش کدوما رو باید بیارم پایین؟؟؟؟؟
کسی میدونه میشه تو این بازی تقلب کرد یا نه ، اگه هست بگین ممنون میشم .
این یعنی اینکه اون چیزی که ما قرار واسه اون بفرستین و چیزی که اون فرد قرار واسه ما بفرسته.یعنی در واقع گروه های تجاری در راه هستند تا اون چیزی که مبادله شده رو برسونند.چیز خاصی هم نیست.
خوب چون دوست عیز تا احر لول رو بردی بالا.دیگه بیشتر از این جا نداره تموم شده.
چه توی این بازی چه فکر کنم توی هر بازی انلاین دیگه احتمال تقلب خیلی پایین.کارهایی واسه تقلب هست اما اون چیزی که شما فکر می کنی مثلا مثل کد یا یه سری حروف یا کلا از این کارها نه نیست.
مثلا میشه دوتا اکانت توی یک ورلد ساخت.این خودش تقلب.تقلب توی این مایه هاست.که توی بیشتر موارد مدیران متوجه می شن.
ki passe mano change kard ?
بابا 2 ساعت نبودما این یارو 15 بار به من حمله کرده
چرا من نمیتونم استارت اور کنم؟
وقتی استارت اور رو میزنم اینو مینویسه
Start over
Should you realize that you really do not stand a chance to survive and expand successfully in your area, you have the possibility to start a new village. Your old village will be abandoned by its inhabitants and you will have the possibility to start a new village.
After a restart, you have to wait 14 days to be able restart again. A restart is only possible if you have exactly one village.
Not possible before on 14.09. at 08:41
آقا یوزر من توی اسپید اینه
mahdipotter
اون یکی یعنی
mahdi-potter
رو دیلیت کردم
من دل رو زدم به دریا و دو تا یوزری اومدم اسپید
mahdi-potter
mahdipotter
haji age 7k az acc kam konan
dige angize bazi kardanam be zire 50% miyad
payei az aval shoro konim?
اگه منظورت ورلد 41 هست منم پایم که استارت اور کنما
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)