تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4420 از 4428 اولاول ... 34203920432043704410441644174418441944204421442244234424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,191 به 44,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان کسی متوجه نشد این نصف شدن سرعت واسه چیه؟ مثلا 2 مگ داریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من تا 13 روز دیگه برام نمونده شبانه تموم میشه
    چیکار کنم ؟
    من تو مرکز مخابراتیمون یه 2 g دارم سرعت دانلود 250 میده ولی نمیدونم شبانه داره یا نه ولی محدود ماهی 3 g حجم دانلود دارم
    الان موندم چیکار کنم
    شاتل چطوره شبانه داره ؟؟؟
    مخابرات چی ؟؟؟
    فن اوا تو ما خوب نبود داشتم
    پارس انلاین که پینگش خوب نیست شبانش هم که جمع شد و به منم که سرعت بالای 456 مگ نمیده
    فک کنم عوض کنم بهتره

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقا من تا 13 روز دیگه برام نمونده شبانه تموم میشه
    چیکار کنم ؟
    من تو مرکز مخابراتیمون یه 2 g دارم سرعت دانلود 250 میده ولی نمیدونم شبانه داره یا نه ولی محدود ماهی 3 g حجم دانلود دارم
    الان موندم چیکار کنم
    شاتل چطوره شبانه داره ؟؟؟
    مخابرات چی ؟؟؟
    فن اوا تو ما خوب نبود داشتم
    پارس انلاین که پینگش خوب نیست شبانش هم که جمع شد و به منم که سرعت بالای 456 مگ نمیده
    فک کنم عوض کنم بهتره
    آره عوض کن چون روزش‌هم دیگه تعریفی‌ نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی متوجه نشد این نصف شدن سرعت واسه چیه؟ مثلا 2 مگ داریم
    سرعتت چه موقعی نصف می‌شه؟ روزا یا شبانه رایگان.

من هم 2مگ حجمی دارم. اما بیشترین مشکلم تو ساعت‌های 7 عصر تا 12 شبه. البته سرعت نصف نشده، از همون موج دندان اره‌ای پیروی می‌کنه. همین دیشب، یه فایل گذاشتم واسه دانلود. ساعت 9:30 شب. با IDM وقتی دانلود رو شروع می‌کردم چند ثانیه (در حد 5 - 6 ثانیه) سرعت نزدیک 1مگابایت (حدود 8مگابیت) بود. بعد بلافاصله افت می‌کرد تا مرز قطعی کامل. بعد از چند ثانیه دوباره می‌رفت بالا اما دیگه به 1مگابایت نمی‌رسید. دور و ور 150 کیلوبایت تا 250 کیلوبایت. دوباره بعد از یه مدت زمانی سرعت صفر می‌شد و باز بعدش بالا می‌رفت. سرعت همه‌اش در حال نوسان بود. فایل 500 مگی بیشتر از 30 دقیقه طول کشید تا دانلود بشه. یعنی متوسط سرعت نزدیک همون سرعت اسمی (250 کیلوبایت) بود. تازه این دانلود از سرور داخلی بود که در عمل نباید مشکل پهنای باند وجود داشته باشه براش.

از همه چیز بدتر، این نوسان بسیار زیاد سرعت از 1مگابایت تا 5 کیلوبایته. اگه 250 کیلوبایت یا حتی کمتر رو با دامنه نوسان کم هم می‌داد من راضی‌تر بودم. می‌گفتم مشکل شلوغی شبه. اما این همه نوسان تو سرعت خیلی ضایع است. جالبه که تو چند وقت گذشته (حتی قبل از 10 آذر هم) شبانه رایگانم اوضاعش خوب بوده. فقط عصرها و شب‌ها مشکل دارم.

5. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سرعتت چه موقعی نصف می‌شه؟ روزا یا شبانه رایگان.

من هم 2مگ حجمی دارم. اما بیشترین مشکلم تو ساعت‌های 7 عصر تا 12 شبه. البته سرعت نصف نشده، از همون موج دندان اره‌ای پیروی می‌کنه. همین دیشب، یه فایل گذاشتم واسه دانلود. ساعت 9:30 شب. با IDM وقتی دانلود رو شروع می‌کردم چند ثانیه (در حد 5 - 6 ثانیه) سرعت نزدیک 1مگابایت (حدود 8مگابیت) بود. بعد بلافاصله افت می‌کرد تا مرز قطعی کامل. بعد از چند ثانیه دوباره می‌رفت بالا اما دیگه به 1مگابایت نمی‌رسید. دور و ور 150 کیلوبایت تا 250 کیلوبایت. دوباره بعد از یه مدت زمانی سرعت صفر می‌شد و باز بعدش بالا می‌رفت. سرعت همه‌اش در حال نوسان بود. فایل 500 مگی بیشتر از 30 دقیقه طول کشید تا دانلود بشه. یعنی متوسط سرعت نزدیک همون سرعت اسمی (250 کیلوبایت) بود. تازه این دانلود از سرور داخلی بود که در عمل نباید مشکل پهنای باند وجود داشته باشه براش.

از همه چیز بدتر، این نوسان بسیار زیاد سرعت از 1مگابایت تا 5 کیلوبایته. اگه 250 کیلوبایت یا حتی کمتر رو با دامنه نوسان کم هم می‌داد من راضی‌تر بودم. می‌گفتم مشکل شلوغی شبه. اما این همه نوسان تو سرعت خیلی ضایع است. جالبه که تو چند وقت گذشته (حتی قبل از 10 آذر هم) شبانه رایگانم اوضاعش خوب بوده. فقط عصرها و شب‌ها مشکل دارم.
    ممنون از جوابت
    الان حدود 1 هفتس کلا نصف شده قبلا تا 400 هم سرعت داشتم الان فقط صبح زود شاید به زور بره به 400 و چند روزی که تست کردم تمام ساعات شبانه روز سرعت حدود 150 تا 200 شده ولی به سرعتای شما نمیرسه مثلا 50 و 0 و اینا نشده تغییری هم توی snr و دان استریم و اینا هم ایجاد نشده و همه چیز مثل قبله میگم شاید از قصد این کارو کردن که دانلود شبانم کم شه چون هنوز یه دو ماهی شبانه دارم هر چند من دانلودی هم ندارم اصلا

7. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

وزیر ارتباطات: کاربران اینترنت انتظار افزایش سرعت نداشته باشند

وزیرارتباطات از افزایش دو برابری تعداد کاربران اینترنت در سال های گذشته خبر داده و در عین حال تاکید دارد که این تعداد با ارائه نسل سوم ارتباطی توسط اپراتورهای موبایل بیش از این نیز خواهد شد البته در زمینه سرعت اینترنت فعلا کاربران ADSL نباید انتظار افزایش سرعت داشته باشند.

9. 2 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از جوابت
    الان حدود 1 هفتس کلا نصف شده قبلا تا 400 هم سرعت داشتم الان فقط صبح زود شاید به زور بره به 400 و چند روزی که تست کردم تمام ساعات شبانه روز سرعت حدود 150 تا 200 شده ولی به سرعتای شما نمیرسه مثلا 50 و 0 و اینا نشده تغییری هم توی snr و دان استریم و اینا هم ایجاد نشده و همه چیز مثل قبله میگم شاید از قصد این کارو کردن که دانلود شبانم کم شه چون هنوز یه دو ماهی شبانه دارم هر چند من دانلودی هم ندارم اصلا
    احتمالن مشکل شما محدودیت جدی پهنای باند تو مرکز مخابراتیه. واسه من مشکل بیشتر عصرهاست و بعضی مواقع پنج‌شنبه‌ها و جمعه‌هاست. شبانه رایگان نه تنها مشکلی نداشتم این چند وقت گذشته (حدود 1 ماه و نیم) واقعن وضعم بهتر شده. کلن پارس‌آنلاین هر جا یه جور مشکلات واسه خودش داره.

11. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

میخواستم از امتیاز باشگاه مشتریانی که دارم اقدام به خرید یک گیگ ترافیک کنم که زده موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه سخت افزاریه که موجود نیست؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میخواستم از امتیاز باشگاه مشتریانی که دارم اقدام به خرید یک گیگ ترافیک کنم که زده موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه سخت افزاریه که موجود نیست؟؟؟؟؟
    سری کداش موجود نیست

تا سری جدید تولید کنه

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

فکر کنم وقتی ترافیک شبکشون میره بالا اون بسته ی یه گیگی رو غیر فعال میکنن....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •