خب اينا يه سري مراحلي هست كه فقط توي اين مراحل ساختمون اپن ميشه دي: مثلا يادمه يه مرحله بود كه بايد از يه نقشه مخفيانه عكس ميگرفتي فك نميكنم ديگه اين ساختمونا باز بشه يعني من كه نتونستم
خب اينا يه سري مراحلي هست كه فقط توي اين مراحل ساختمون اپن ميشه دي: مثلا يادمه يه مرحله بود كه بايد از يه نقشه مخفيانه عكس ميگرفتي فك نميكنم ديگه اين ساختمونا باز بشه يعني من كه نتونستم
اسپم نده داداش این تاپیک Grand Theft Auto: San Andreas هست . چرا اینجا میای تو امضات بزار حل میشه.![]()
دوستان آخرین مرحله ی این بازی نوشته ... End آره؟
کلاً یادم نمیاد چی بود ولی نقطه چین گذاشتم. بعد از اون چیزی نمینویسه آره؟
منم فكر نكنم كه اون ساختمونها دوباره باز بشه ولي خوب اگه راهي بود كه ميشد وارد اونا بشيم خياي خوب بود.
ممنون خیلی کمک کردید
Last edited by ali_metal_357; 03-10-2008 at 23:41.
اونجا كه بايد يه ماشينو برقصوني چيكار بايد بكني؟؟؟؟هركاري ميكنم اون مرحله رو نميتونم رد كنم......
بايد سيو آخرشو ذاشته باشي............اون وقت اگه دقت كني 6 تا عكس قلب تو نقشه وجود داره........هركدوم از قلب ها يكي از خونه هاي دوست دختراته!!!!!!!!! بايد بري تو يكي از اون قلب ها........البته با ماشين يا موتور.........وقتي دوست دخترت سوار شد بايد اون كاري رو انجام بدي كه بهت ميگه.......مثلا بردن به رستوران.....رقصيدن توي كافه......گشت زدن تو خيابون.......وقتي اين كارا رو كردي بايد دوست دخترتو برگردونيش خونه.......اگه خوشش اومده باشه.......كه اكثر اوقات اينجوريه.......دعوتت ميكنه تو براي صرف قهوه.......بايد دكمه ي Y رو بزني و.....................
فك ميكنم با كليد هاي NUMPAD بود تو بايد قبل از اينكه جهت ها به اون دايره وسط برسه اون جهت رو فشار بدي البته دقيقا يادم نيست ماله 4 سال پيشه
من قبلا گذاشته بودم طرز استفادش را هم نوشته بودم صفحه 439-438 برو.
دیگه هم از این حرفا نزن چون بن می شیم.![]()
تاپيك خيلي جالبه متناوبا سوال جوابها رد و بدل ميشه كه همه اش تكراري هست مثلا اينه كه رقص ماشين چطوريه بارها تو تاپيك سوال جوابش مطرح شده
يا همين مسئله هات كافي. جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)