به احتما زياد مشكل از مموري هستش شما مموري رو عوض كنيد و دوباره به كامپيوتر وصل كنيد ببينيد بازم همون نوشته مياد![]()
به احتما زياد مشكل از مموري هستش شما مموري رو عوض كنيد و دوباره به كامپيوتر وصل كنيد ببينيد بازم همون نوشته مياد![]()
احتمالا مموری رو یه بار با کامپیوتر فرمت کردی بهتره تمام اطلاعات رو روی کامپیوتر بریزی و مموری خالی رو با گوشی فرمت کنیو دوباره اطلاعات رو برگردونی احتمالا مشکلت حل میشه .![]()
دوست عزيز دكمه تشكر رو براي همين گذاشتن سعي كن مختصر و مفيد از اين كليد استفاده كني به جاي پست ممنون از توجه شما. در ضمن اطلاعاتي كه دادم اصلا قابلي نداشت و من وظيفه ام بود. حتي نيازي هم به تشكر نبود![]()
شک نکن که ایراد از مموریت هستش مال من هم اینجوری بود بعد از یه مدتی فایلهایی رو که روش میریزی مخصوصا ویدئو هارو خراب میکنه با فرمت هم فکر نکنم درست شه و با ید از گارانتیش استفاده کنی و عوضش کنی!![]()
البته بهتره قبل از اون روي يه گوشي ديگه امتحان كنه و خرابي مموري 100% مطمئن بشه
agha komak konid.man mikham goshimo ke k810 hsto flash konam,ama mog flash eroor mide yejakhondam bayad uspflash ro nasb konam .plz begid tarighe in nasb in uspflash chejoriye ?
كلوپ تبديل كا800 به كا810 هست از اونجا دانلود كنيد
يوسف خان توي كلوپ پچ هم ميتوني درخواست بدي. در واقع اگه تاپيكي كه حسام خان معرفي كرد كافي نباشه.
سلام
به همگي
يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
علتش چيه ؟
کمکم کنيد
من شخصا به چنين مشكلي برخورد نكرده بودم. قبلا هم تو تاپيك مطرح نشده بود ولي احتمال زياد اشكال فيزيكي هست نه نرم افزاري يعني احتمال ميره كه روي كيت گوشي اشكالي بوجود اومده كه باعث اتصال در قسمت باند گوشي شده. البته اين احتمال هم هست كه خود باند ايراد داشته باشه ولي اينكه شما ميفرماييد بعضي اوقات درست كار ميكنه به نظر اشكالش همون اتصال باشه. اين مشكل ميتونه ناشي از ضربه به گوشي هم باشه و يا به زمين برخورد كرده بهترين كار اينه كه ببري قبل هركاري بيرون باند رو برات تست كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)