تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 522 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!

حتی وقتی safe هم جدا میکنم.
    به احتما زياد مشكل از مموري هستش شما مموري رو عوض كنيد و دوباره به كامپيوتر وصل كنيد ببينيد بازم همون نوشته مياد

2. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!

احتمالا مموری رو یه بار با کامپیوتر فرمت کردی بهتره تمام اطلاعات رو روی کامپیوتر بریزی و مموری خالی رو با گوشی فرمت کنیو دوباره اطلاعات رو برگردونی احتمالا مشکلت حل میشه .

4. این کاربر از behzadn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز
    اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي بسيار جامع و كامل بود . ممنون
    دوست عزيز دكمه تشكر رو براي همين گذاشتن سعي كن مختصر و مفيد از اين كليد استفاده كني به جاي پست ممنون از توجه شما. در ضمن اطلاعاتي كه دادم اصلا قابلي نداشت و من وظيفه ام بود. حتي نيازي هم به تشكر نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه E-Masood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شک نکن که ایراد از مموریت هستش مال من هم اینجوری بود بعد از یه مدتی فایلهایی رو که روش میریزی مخصوصا ویدئو هارو خراب میکنه با فرمت هم فکر نکنم درست شه و با ید از گارانتیش استفاده کنی و عوضش کنی!

7. این کاربر از E-Masood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته بهتره قبل از اون روي يه گوشي ديگه امتحان كنه و خرابي مموري 100% مطمئن بشه

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض komak k810 chejori flash konam

agha komak konid.man mikham goshimo ke k810 hsto flash konam,ama mog flash eroor mide yejakhondam bayad uspflash ro nasb konam .plz begid tarighe in nasb in uspflash chejoriye ?

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كلوپ تبديل كا800 به كا810 هست از اونجا دانلود كنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يوسف خان توي كلوپ پچ هم ميتوني درخواست بدي. در واقع اگه تاپيكي كه حسام خان معرفي كرد كافي نباشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    به همگي
    يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
    علتش چيه ؟
    کمکم کنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    به همگي
    يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
    علتش چيه ؟
    کمکم کنيد
    من شخصا به چنين مشكلي برخورد نكرده بودم. قبلا هم تو تاپيك مطرح نشده بود ولي احتمال زياد اشكال فيزيكي هست نه نرم افزاري يعني احتمال ميره كه روي كيت گوشي اشكالي بوجود اومده كه باعث اتصال در قسمت باند گوشي شده. البته اين احتمال هم هست كه خود باند ايراد داشته باشه ولي اينكه شما ميفرماييد بعضي اوقات درست كار ميكنه به نظر اشكالش همون اتصال باشه. اين مشكل ميتونه ناشي از ضربه به گوشي هم باشه و يا به زمين برخورد كرده بهترين كار اينه كه ببري قبل هركاري بيرون باند رو برات تست كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •