با شکایت و دعوا که نمیشه .
ولی با بخش فروش صحبت کنی موجود داشته باشند بهت میدهند .
با شکایت و دعوا که نمیشه .
ولی با بخش فروش صحبت کنی موجود داشته باشند بهت میدهند .
سلام
من دوشنبه هفته پیش یه مودم و سرویس مربوطه رو خریدم اما هنوز به دستم نرسیده که هیچ حتی کد پیگیری پست رو هم ندادن
چند بار زنگ زدم میگم کد رهگیری پستی رو حداقل بدید اما خبری نشده
داستان چیه؟امکانش هست با توجه به اینکه 5 روزه از خریدم گذشته و هنوز حتی کد رهگیری رو ندادن،مودم رو حتی به پست هم نداده باشن؟
مودم من تازه اومد
اصلاً از سرعتش راضی نیستم
با IDM سرعتش نهایتش به 800 یا 900 میرسه
اینم از تست سرعت
نزدیک 3 تومن پول دادم که این آشغال نصیبم بشه
![]()
مودم چی هست ؟
مودم MN-6200 D
کدوم شهر هستین ؟ الان این روی TD هست یا FD ؟
- - - Updated - - -
کدوم شهر هستین ؟ الان این روی TD هست یا FD ؟
احتمال زیاد سیم 360 هست و روی شبکه همراه اول
در یک نقطه هم مودم 6200 و 4200 تست شد . 6200 نسبتا بهتر بود .
سعی کنید اگر تحت پوشش هستید از سرویس TD مبین نت استفاده کنید .
و اگر تحت پوشش نیستید سعی کنید به دکل و باند بهتری از همراه اول متصل بشید .
شاهرود.
این موردی که گفتید را نمیدونم.چطور باید بفهمم؟
از تنظمات مودم نگاه کنید . به احتمال زیاد شاهرود پوشش اختصاصی شبکه مبین نت نداره و شما رومینگ شدین رو همراه اول . ولی میتونین از ایرانسل استفاده کنید که در شاهرود پوشش 60-70 درصدی TD داره ولی حتما قبلش با وبسایت ایرانسل چک کنید که منطقه شما تحت پوشش ایرانسل باشه اگه باز هم سرعت راضی نکرد شمارو من پوشش FD ایرانسل را با یک مودم خوب جهت تجمیع ۴ باند پیشنهاد میدم حتما شمارو ارضا میکنه .
- - - Updated - - -
از تنظمات مودم نگاه کنید . به احتمال زیاد شاهرود پوشش اختصاصی شبکه مبین نت نداره و شما رومینگ شدین رو همراه اول . ولی میتونین از ایرانسل استفاده کنید که در شاهرود پوشش 60-70 درصدی TD داره ولی حتما قبلش با وبسایت ایرانسل چک کنید که منطقه شما تحت پوشش ایرانسل باشه اگه باز هم سرعت راضی نکرد شمارو من پوشش FD ایرانسل را با یک مودم خوب جهت تجمیع ۴ باند پیشنهاد میدم حتما شمارو ارضا میکنه .
ممنون از پاسخگویی شما
با مبین نت صحبت کردم.گفتن که پوشش 100 درصدی منطقه شما داره و مودم به صورت پیش فرض روی FD هست
ولی چون سر کار هستم و کنار مودم نیستم نشد که راهنمایی دیگهای کنن.موکول شد به بعد از ظهر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)