تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 848 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سرویس رو9مگ قطعی وصلی میداد گفتم گذاشت رو8مگ قطعی وصلی نداره سرعت دانلودمم از760کیلوبایت پائین ترنمیاد حتی تا780میره عالی شد
    Last edited by feranko724; 15-05-2017 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان بنده کرج هستم مرکز مخابرات طالقانی ، من خطم یه مقدار سیگنالش ضعیف هست snr آپلود و دانلود جفتش 7 بود اما الان چند وقته آپلود 15 شده ولی دانلود همون 7 هست ، من هر 10 دقیقه نتم واسه 1 دقیقه قطع میشه و یهو میبینی پینگ میشه 300 بعد باید چند بار مودم ریست کنم تا درست شه و حسابی کلافم کرده تلفن هم زنگ بخوره قطعش میکنه حالا میخوام ببینم باید بگم سرعتو بیارن پایین؟

آخه من الان دانلودم روی 260 تا 290 کیلو بایت هست شبانه 5 تا 8 دارم به زور 2 تا 2.5 گیگ میگیرم مسابقه ورزشی دانلود میکنم هر کدومش 2 شب باید بزارم تا دانلود بشه دیگه پاینتر بیارن خیلی کم میشه

الان snr به مخابرات مربوط میشه یا هر شرکت جدا هست؟ یه نفر از پشتیبانی گفت شاید از مرکز دوری اما حدودا زیر 3 کیلومتر با مرکز فاصله دارم فقط میخوام بدونم به کی باید زنگ بزنم واسه snr ضعیف ، سر خط هم دم ساختمان تست کردم فرقی نداشت.

یه چیز یگه هم که میخوام بدونم اینه که تا چند وقت قبل قابل تحمل تر بود اما نزدیک انتخابات خراب تر شده ، برای شما هم همین طور هست؟
    اول باید ازمودمت مطمعن باشی سالم بعد اسپلینتر وسیم درمورد سرعت شبانه که از5تا8هست وباتوجه به سرعت اگرمشکل خطط حل نشد فقط یه رامی مونه تغییرسرویس بدی که تایم رایگان بیشتربشه از3ساعت به5ساعت اینطوری حداقل هرمسابقه ورزشی همون روز میگیری
    Last edited by feranko724; 15-05-2017 at 17:54.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان بنده کرج هستم مرکز مخابرات طالقانی ، من خطم یه مقدار سیگنالش ضعیف هست snr آپلود و دانلود جفتش 7 بود اما الان چند وقته آپلود 15 شده ولی دانلود همون 7 هست ، من هر 10 دقیقه نتم واسه 1 دقیقه قطع میشه و یهو میبینی پینگ میشه 300 بعد باید چند بار مودم ریست کنم تا درست شه و حسابی کلافم کرده تلفن هم زنگ بخوره قطعش میکنه حالا میخوام ببینم باید بگم سرعتو بیارن پایین؟

آخه من الان دانلودم روی 260 تا 290 کیلو بایت هست شبانه 5 تا 8 دارم به زور 2 تا 2.5 گیگ میگیرم مسابقه ورزشی دانلود میکنم هر کدومش 2 شب باید بزارم تا دانلود بشه دیگه پاینتر بیارن خیلی کم میشه

الان snr به مخابرات مربوط میشه یا هر شرکت جدا هست؟ یه نفر از پشتیبانی گفت شاید از مرکز دوری اما حدودا زیر 3 کیلومتر با مرکز فاصله دارم فقط میخوام بدونم به کی باید زنگ بزنم واسه snr ضعیف ، سر خط هم دم ساختمان تست کردم فرقی نداشت.

یه چیز یگه هم که میخوام بدونم اینه که تا چند وقت قبل قابل تحمل تر بود اما نزدیک انتخابات خراب تر شده ، برای شما هم همین طور هست؟
    شما یه عکس از استاتوس مودم بذارید ببینم این snr و فاصله تون چقدره از مرکز

گاهی اوقات هم مشکل از سمت شرکت الکی snr رو بهانه میکنن

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم خطم رو 16مگ بود یه 8-9 ماه باهاش راحت کار میکردم یه روز بارونی شد بعد اون دو سه روز دائم قطع و وصلی داشتم نویز رو نگاه کردم و پشتیبانی هم نویز چک کرد بالا بود.
    گفتم آوردنش رو 9 مگ دریافت یک مگ ارسال ؛ عالی شد دیگه قطع نشد .
    شبش خود پشتیبانی بهم زنگ زد گفت کیفیت خط عالی شده و نویز نداری ، 16 مگش کنم ؟ منم گفتم نه لازم ندارم بیشتر از این پهنای باند.
    بازی میکنیم آخه ؛ سرویس گیمینگ روی خطم فعال کردن عالی شده ؛ حرف نداره واسه بازی
    یعنی قبل این یکی دو سال که اومدم رو پارس آنلاین دیگه واقعا خسته شده بودم از بس ISP عوض کرده بودم .
    همشون گند بودن هیچکدوم درست حسابی جواب بازی ها رو نمیداد ؛ فقط حدود 6 سال پیش یه ISP دیگه بود مشهد به اسم گلدنت اونم خوب بود ؛ اما منی که این همه واسه نت خرج میکنم دیگه زیر خرج قیمت ترافیکش مونده بودم ؛ بیش از حد تصور گرون بود و فرت و فرت هم ترافیک تموم میشد

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    پارس انلاین سیسمتمی مثل شاتل و اسیاتک داره که بشه فایل از دیتاسنترش دانلود کرد بدون کم شدن حجم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من خطم دیروزرو9مگ بستم اولش خوب بود تا 1مگ دانلودمیداد حقیقت پرش لینک دارم چه وقتی گوشی زنگ بزنه چه وقتی خودت بخوای تماس بگیری اسپلینترم زدم فایده نداره دوستان این یعنی اینه باید از9مگ به پائین تربسته شه قبلن رو6مگ بود بدون این مشکلات ولی دانلود650بود قطعی وصلی نداشت دوستان نمیخوام برگردم به همون6مگ به نظرتون رو7مگ ببندم خوبه مطمعنم تا7مگ خطم راحت کشش داره قطع وصل نشه درضمن تو7مگ سرعت دانلودچقدرمیده
    نویز خیلی وقت ها داخلی هست باید مودم رو سرخط تست کنی.
    من که از در حیاط تا خود مودم یک کابل یک تیکه کشیدم بدون هیچ اتصالی , اونم نه کابل تلفن .... کابل شیلددار برق با قطر بالا
    واقعا تاثیر گذار بود و کیفیت خط چندبرابر شد ؛ البته تلفن خودش یه مسئله حساب میشه ؛ وقتی تماس تلفنی برقرار میکنی یک قسمت از پهنای باند عبور برای مکالمه گرفته میشه ... اونم مقدار زیادیش
    پیشنهاد من در درجه اول اینه که اصلا روی خطی که به اینترنت وصل کردی ؛ تلفن نذاری ... اسپلیتر و اینا رو هم بیخیال شو ، ... کابل مستقیم از دم در به مودم.
    برای تماس از یک خط دیگه یا موبایل ؛ یا تماس های اینترنتی استفاده کن.
    اگه همچنان میخوای پهنای باندت رو حفظ کنی و از تلفنم استفاده کنی .
    دو راه داری یا اینکه تحمل کنی ؛ هربار که تلفن زنگ میخوره و یا تماسی برقرار میکنی ؛ لینک ارتباط اینترنتت قطع بشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل شی.
    یا اینکه پهنای باندت رو کامل پایین بیاری که قطع ارتباط با ISP نداشته باشی.

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

منم خطم رو 16مگ بود یه 8-9 ماه باهاش راحت کار میکردم یه روز بارونی شد بعد اون دو سه روز دائم قطع و وصلی داشتم نویز رو نگاه کردم و پشتیبانی هم نویز چک کرد بالا بود.
    گفتم آوردنش رو 9 مگ دریافت یک مگ ارسال ؛ عالی شد دیگه قطع نشد .
    شبش خود پشتیبانی بهم زنگ زد گفت کیفیت خط عالی شده و نویز نداری ، 16 مگش کنم ؟ منم گفتم نه لازم ندارم بیشتر از این پهنای باند.
    بازی میکنیم آخه ؛ سرویس گیمینگ روی خطم فعال کردن عالی شده ؛ حرف نداره واسه بازی
    یعنی قبل این یکی دو سال که اومدم رو پارس آنلاین دیگه واقعا خسته شده بودم از بس ISP عوض کرده بودم .
    همشون گند بودن هیچکدوم درست حسابی جواب بازی ها رو نمیداد ؛ فقط حدود 6 سال پیش یه ISP دیگه بود مشهد به اسم گلدنت اونم خوب بود ؛ اما منی که این همه واسه نت خرج میکنم دیگه زیر خرج قیمت ترافیکش مونده بودم ؛ بیش از حد تصور گرون بود و فرت و فرت هم ترافیک تموم میشد
    کارخوبی کردی من خودم 9مگ کردم دیدم بعد 2روزخطم جواب نمیده اوردم رو8مگ الان عالی قطع وصلیم نداره
    Last edited by feranko724; 15-05-2017 at 22:03.

8. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

نویز خیلی وقت ها داخلی هست باید مودم رو سرخط تست کنی.
    من که از در حیاط تا خود مودم یک کابل یک تیکه کشیدم بدون هیچ اتصالی , اونم نه کابل تلفن .... کابل شیلددار برق با قطر بالا
    واقعا تاثیر گذار بود و کیفیت خط چندبرابر شد ؛ البته تلفن خودش یه مسئله حساب میشه ؛ وقتی تماس تلفنی برقرار میکنی یک قسمت از پهنای باند عبور برای مکالمه گرفته میشه ... اونم مقدار زیادیش
    پیشنهاد من در درجه اول اینه که اصلا روی خطی که به اینترنت وصل کردی ؛ تلفن نذاری ... اسپلیتر و اینا رو هم بیخیال شو ، ... کابل مستقیم از دم در به مودم.
    برای تماس از یک خط دیگه یا موبایل ؛ یا تماس های اینترنتی استفاده کن.
    اگه همچنان میخوای پهنای باندت رو حفظ کنی و از تلفنم استفاده کنی .
    دو راه داری یا اینکه تحمل کنی ؛ هربار که تلفن زنگ میخوره و یا تماسی برقرار میکنی ؛ لینک ارتباط اینترنتت قطع بشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل شی.
    یا اینکه پهنای باندت رو کامل پایین بیاری که قطع ارتباط با ISP نداشته باشی.
    ممنون از راهنمائیتون نه قابل تامل بود ولی خودم خواستم تندتند قطع وصل نشه درموردتلفنم خودم نه خونه استفاده میشه نمیشه کاریش کردباید کنار اومد جالب رو8مگ جواب داد خود پشتیبانی گفت همون 9مگ باید جواب میداد اگرم پرش لینک داری صدرصد به سیم کشی خودت مربوط میشه حالا چیزی نمیشه فوقش 150 کیلوبایت سرعت دانلود کمتر میشه دیگه بهتر ازاینه که باهرزنگ قطع وصل شه
    Last edited by feranko724; 15-05-2017 at 22:20.

10. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    پارس انلاین سیسمتمی مثل شاتل و اسیاتک داره که بشه فایل از دیتاسنترش دانلود کرد بدون کم شدن حجم؟
    خیر در حال حاضر ؛ چنین سرویسی روی پارس آنلاین فعال نیست.
    خدمات دیتاسنتر دارن اما فعلا امکان تلویزیون اینترنتی و غیره فراهم نشده ، اما برای پیگیری به من یک شماره تماس دادن که در ساعت اداری باید تماس گرفته بشه و در مورد این سرویس باهاشون صحبت کنم.
    صدای مشتریان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شماره ارتباط اصلی تماس:
    1585

12. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

شما یه عکس از استاتوس مودم بذارید ببینم این snr و فاصله تون چقدره از مرکز

گاهی اوقات هم مشکل از سمت شرکت الکی snr رو بهانه میکنن
    خدمت شما ، مودم من ضریب یک دهم نشون میده 140 = 14

الان چون صبح هست یکم نویزش کم میشه اما عصر و شب همون 7 هست برای دانلود ، موقع قطعی هم چک کردم دان استریم منفی 4 دهم بود اما اپ استریم 16 بود ، مودم نو هست و اسپلیتر خود مودم که باهاش بود رو وصل کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •