سلام دوستان من گوشیw980 این شرکت رو دارم دادم بیرون ولی هر کی یه چیزی واسه خودش میگه.....قضیه اینه که وقتی گوشی رو روشن میکنم اون کلید های جلوی گوشی اون کلیداش قرمز میشه و سیستم بالا نمیاد اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست چی کارش کنم؟
سلام دوستان من گوشیw980 این شرکت رو دارم دادم بیرون ولی هر کی یه چیزی واسه خودش میگه.....قضیه اینه که وقتی گوشی رو روشن میکنم اون کلید های جلوی گوشی اون کلیداش قرمز میشه و سیستم بالا نمیاد اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست چی کارش کنم؟
سلام من چند وقت پیش گوشیم رو فلش کردم از اون موقع فیس بوک و توییتر و مای اسپیس حذف شده کسی میدونه چجوری میشه برگردوندش؟
سلام
كسي ميدونه چطوري بايد نرم افزارهاي Vivaz u5 رو آپديت كرد ؟
سلام دوستان
یه سوال در مورد قدرت نرم افزاری گوشی های جاوای سونی اریکسون با قیمت ارزان تا متوسط مانند ELM و Hazel و Zylo و Cedar داشتم
محدودیت حجم برنامه چقدر است یعنی از برنامه های جاوای چند مگ پشتیبانی میکنند ؟ مثلا برنامه 3 مگ نصب میشه ؟ سنگین ترین برنامه ای که خودتان نصب کردید چند مگ بوده ؟
اصولا گوشی های جاوای سونی اریکسون برای نصب برنامه بهترند یا گوشی های نوکیا ؟
با تشکر![]()
کسی نبود جواب ما رو بده...؟! هیچگونه آب خوردگی و ضربه خوردگی شدید هم نداشته... فقط یک دوبار از دستم افتاده اونم از فاصله 30 سانتی فقط... توروخدا کمک کنین...!!!
![]()
سلام دوستان
سونی اریکسون گوشی دو سیم کارته هم داره؟ اگه داره گوشی زیر 300 تومان این برند چیه؟
با تشکر
سلام
گوشی w700 دارم گوشیم بازه ولی رمز قفلشو فراموش کردم نمی دونم چکار کنم
ممنون
با سلام
می خواستم مدل گوشی های لمسی(سونی اریکسون) موجود در ایران رو بدونم همراه با قیمتاش .
با تشکر
سلام
با کمی جستجو میتونید پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by سعید عسگری; 28-10-2011 at 22:39.
سلام!
بچه ها من یه میکس واکمن گرفتم، حالا میبینم این گوشی اصلا فایل منیجر نداره!! خیلی جالبه نه؟
کسی کار کرده با این گوشی؟
واقعا نداره یا من نمیتونم پیداش کنم؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)