تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 752 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نام خدا
    خب رضا جان قبلا توضيح داده بودم شايد فكر كردين اين رو براي مصارف ديگه اي ميخوام(قيمتشون چطوره؟گرونه نه؟)

هدفوني مي خوام كه
    1:بيس خيلي خوبي داشته باشه
    2:كيفيت صداي عالي داشته باشه
    3:در طولاني مدت(مثلا 2 تا 3 ساعت پشت سر هم ) بشه از اون استفاده كرد
    4:استفاده از اون اسون باشه
    5:حداكثر بودجه هم (با احتساب همه چيز) 200 تومن هست

اون هدفون كليپش رو هم بايد به اين دوستان كه در كار خريد از سايت هاي خارجي هستند بگم تا برام بيارنش
    شما سايت و يا كسي رو نميشناسين كه تو كار شيپينگ كالا باشه و قيمت هاي بهتري بده؟
    ممنون
    Last edited by gadogar13; 05-11-2011 at 12:31.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها لطفا یه هد فون معرفی بکنید که با زدن اون تو گوش صدای محیط دیگه شنیده نشه یا خیلی کمتر بشه ؟
    دوست تقریبآ اکثر هدفونهای توگوشی (in-ear و یا اونایی که یه زائده دارند که توی گوش قرار میگیره) صدای محیط رو به دلیل کیپ شدن توی کانال گوش خیلی کم میکنه و معمولآ احتیاجی به ابزار جانبی نیست ولی اگه ضریب کاهش صدای محیط با این نوع هدفونها براتون کافی نیست بهترین نوع استفاده از هدفونهای نویز کنسلینگ هست که یک مدل سونی هست که به نظرم هم به راحتی قابل تهیه هست هم اینکه کیفیت خوبی داره ( MDR-NC7 )

شما هم موفق باشید.

3. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آخه خودم تحقیقاتم رو با amazon.com انجام میدم .
    خوب شما که قصد خرید از UK دارید بهتره توی سایت همون منطقه دنبال کنید نه US

amp رو میخوام اما نه برای استفاده ی روزمره ! میخوام که داشته باشم فقط !

535 رو شما خودتون استفاده کردید hiss نداره ؟ بعد وقتی با صدای کم گوش میکنی بهش detail میده بازم ؟
    ما که دستمون به این چیزا نمی رسه اما rezaomido این هدفون رو داره و اگه اشتباه نکنم یه ریویو هم توی این تاپیک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما جدای از شوخی:
    این هدفون هر چی داشته باشه هیس نداره اتفاقآ اگه داشت من بیشتر لذت می بردم!
    و اینکه جزییات یک هدفون به خیلی چیزها از سورس تراک گرفته تا خود هدفون یه مسیر طولانی رو باید طی کنه ولی اگه فرض کنیم که تا قبل از هدفون %100 جزییات وجود داره این هدفون با ولوم کم 70% جزییات و ولوم متوسط %100 و ولوم بالا %80 جزییات قابل شنیدن داره

ممنون رضا جون .
    خواهش می کنم
    خیلی باحاله .ولی فکر کنم اینا رو فقط میشه اینترنتی سفارش داد . ممنون .
    آره دیگه توی سایتش هم عنوان شده

شما هم موفق باشید.

5. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

^^^^^^^
    نویز کنسلینگ MDR-NC7 خیلی ضعیف هست صداش هم یه جورایی گرفته هست.
    بحث نویز کنسلینگ شد دیروز QuietComfort® 3 دیدم قیمت 800 و خورده ایی تومن بود.

7. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

^^^^^^^
    نویز کنسلینگ MDR-NC7 خیلی ضعیف هست صداش هم یه جورایی گرفته هست.
    بحث نویز کنسلینگ شد دیروز QuietComfort® 3 دیدم قیمت 800 و خورده ایی تومن بود.
    نباید از یه هدفون ارزون قیمت نویز کنسلینگ انتظار خیلی زیادی هم داشت
    ولی به نظرم بهترین برند و متخصص نویز کنسلینگ همین Bose (بوز) هست و بعدش بقیه هر چند که خیلی گرون هستند ولی قیمت 800 تومن برای مدل 3 یک انتخاب به صرفه نیست نهایتآ 400 تومن پول ناقابل
    جالبه که این برند یکی از بهترین سخت افزارها و نرم افزارهای نویز کنسلینگهای موجود رو داره که برندها به سختی می تونن با اون رقابت کنند و هر چند سالی یه باره چند مدل معرفی میکنه و می ره تا چند سال بعد

و از همه جالب تر اینکه به حدی کیفیت کنسلینگ اون خوبه که تفاوت چندانی با بدون کنسلینگ نداره!

شما هم موفق باشید.

9. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نظرتون درباره Sony MDR-EX1000 چیه؟
    نویز کنسلینگ هم داره اما مگه هدفونهای حرفه ای اون هم پرچمدار برندی مثل سونی نباید با کابل ساده باشه؟!
    کابلش خیلی با کیفیت که 7n هست و چه فرقی توی کیفیت صدا با بقیه کابلها مثل 5n و 3n میکنه؟
    کیفیت صداش نسبت به Soney MDR-EX600 چقدر تفاوت داره که اختلاف قیمتشون بیش از سه برابره؟
    زده 200 میلی وات پس آمپ هم نیاز داره درسته؟
    با این قیمت 500 دلاری چقدر ارزش خیرد داره؟

امیدوارم کسی غیر از rezaomido جوابم رو بده (:

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون رضا جون بابت توصیت خیالم راحت شد ! راستش من چند ناه پیشم میتونستم این هدفون بخرم اما یه خورده از حال و هوای موسیقی اومده بودم بیرون این بود که فرصتش از دستم در رفت ! اما حالا که فرصتش پیش اومده دیگه باید حتما بگیرم .

راستی من هنوز تو این جملت موندم ! :

ما که دستمون به این چیزا نمی رسه اما rezaomido این هدفون رو داره و اگه اشتباه نکنم یه ریویو هم توی این تاپیک:

13. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نویز کنسلینگ هم داره اما مگه هدفونهای حرفه ای اون هم پرچمدار برندی مثل سونی نباید با کابل ساده باشه؟!
    حتما عقلش نرسیده چی کار داری به کاری این خارجی ها

کابلش خیلی با کیفیت که 7n هست و چه فرقی توی کیفیت صدا با بقیه کابلها مثل 5n و 3n میکنه؟
    کیفیت صداش نسبت به Soney MDR-EX600 چقدر تفاوت داره که اختلاف قیمتشون بیش از سه برابره؟

امیدوارم کسی غیر از rezaomido جوابم رو بده (:

شما هم موفق باشید.

بهتر نبود صبر میکردی تا مدل Sony XBA-4 ارزه بشه؟!

توضیح بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 05-11-2011 at 15:36.

15. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته جسارت نشه بین بزرگان نظر می دم ! فقط طبق شنیده هم تو ABI ظاهرا میگند بهترین iem در حال حاظر هست ! (البته همه میدونیم که چیزی به نام بهترین iem نمیتونه وجود داشته باشه !)

17. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی دقیقا همون حسیو داشتی که منم تو همون فروشگاه پیدا کردم!
    اولین بارم دقیقا عین خودت وقتی رفتم جمهوری(3هفته پیش) همون فروشگاه که گفتی(2طبقه وقتی وارد میشدی سمت راست یه استند گذاشته بود) یه نگاه به فروشگاه انداختم دیدم پر از محصولات حرفه ایه صوتیه! از بیرون فروشگاه که طبقه ی دوم رو میدیدی پر از محصولات مانستر بیت بود! قبل از ورود و قبل از تست مدل استودیو و سولو اچ دی پیش خودم یه لحظه فکر کردم که تو این فروشگاه به این بزرگی حتما مانستر بیت اورجینال آوردن! یه لحظه خوشحال شدم و وارد فروشگاه شدم و به سمت استند هدفونا رفتم و پلیرمو از کیفم درآوردم(نانو نسل 6) و اول استودیو رو تست کردم که بلافاصله فهمیدم که خرابه(خود کسی که مسئولش بود و اتفاقا به نظر میومد سیکل هم نداره چه برسه به دیپلم و کاملا شوت بود بم گفت این خرابه!!!) فکر کنید؟ بیخیال استودیو شدم ولی همون لحظه شک کردم! بعد مدل سولو اچ دی رو آورد و شروع کردم به تست و وقتی ولوم رو زیاد کردم هدفون میخواست تو گوشم بترکه! خلاصه کنم فیک فیک بود! از کابلشم قابل تشخیص بود! باهات موافقم واقعا همچین فروشگاه بزرگی نمیدونه خجالت یعنی چی! احتمالا همین فروشگاه تامین کننده ی بیشتر فروشگاه هایی که تو تهران به تازگی مانستر بیت آوردن اونم فیک! حس بدت کاملا برام تداعی شد تا اینکه امروز صبح بعد از کلاسم یه سر رفتم پایتخت! تو طبقه ی زیر همکف یه فروشگاه هست که ویترینش فقط لوازم جانبیو کابل و تبدیل و اینجور چیزاست! اتفاقا چندتا مانستر بیت و بوسه و سنهایزرم بود بی اختیار رفتم تو فروشگاهش و دیدم چند نفر دارن هدفوناشو تست میکنن! منم که پایه دوباره پلیرم رو درآوردم . گفتم مدل سولو اچ دی رو باز داری یه تست بزنم؟ اونم سری گفت آره و آورد خلاصه چشمتون روز بد نبینه تا آورد و دیدم قیافشو دیدم از هموناست که اون روز تو جمهوری دیدم و اصلا نمیشد بلند کرد صداشو از بس داغون بود! خودش استودیو رو آورد گفت اینو تست بزن قیمتشم درست میکنم نگران نباش! یه تست زدم و دیدم رسما تو ولوم بالا داره خرخر میکنه! گفتم بابا این که به هدفون 30 تومنیه من نمیشه! اون مقابل این شاخه! گفت یکی دیگه برات میارم! قیمتم تا 240 راضی شده یود! 240 هزار تومن برای استودیو!!!!!!!! تو سایتش زده 299 دلار بعد این آقا میداد 240 تومن! حالم بد شد! برام سنهایزر آورد! من تا امروز فکر میکردم تو بازار ایران فقط مانستر بیته که فیکش از هر 10 تا 9تاست! تازه اگه اون یکی هم اصل باشه! سنهایزر آورد از مانستر بیت بدتر! بوسه!!!! از جفتشون بدتر! مدل ie8 سنهایزر تو سایت چاره چهارصد و خورده ای بود این آقا میداد 80 تومن! فیکش بود! خواستم بزنم فروشندرو ولی بیخیال شدم! تا اینکه دیدم اون ور طبقه زیر همکف یه استند گذاشتند واسه مانستر بیت و با اعتماد به نفس کامل پوستر داکتر دری هم زیرش و دقیقا مدل فیک استودیو،سولو و سولو اچ دی رو واسه تست گذاشتند! لابد ملت بی خبر از همه جا هم پیش خودشون میگن این فروشگاهی که آیپاد و آیفون و مک بوک میفروشه حتما این مانستر بیت هاشم خوبه دیگه(بس که تو کلیپاو از بازیگرا و فوتبالیستای معروف دیدن! یکیشم خودم!) ولی نمیدوننن خبری از اورجینالاش نیست! اگه صدای هدفون مدل استودیو دوستم رو نشنیده بودم(براش از کانادا آوردن) اینقدر سر این قضیه ی مانستر بیت حرص نمی خوردم! بسته بندی خوب اما جنس بدنه و فیش و سیم بی کیفیت قابل تشخیص! پر شده تو بازار ایران! من فکر میکنم واقعا پول دادن برا این مدلای فیک و به این فروشنده های از خدا بیخبر و نامرد فقط حروم کردن پول باشه و بس! ببخشید که اینقدر طولانی شد دلم خیلی پر بود!

ببخشید اسم اون فروشگاه که راستین نبود احیانا؟

میشه بگید؟

مهمه برام!

چون من ازشون امروز این هدفون رو گرفتم و راضیم!ز کجا بفمم تقلبی نیست؟

به نظرم خیلی از Akg 99 بهتره!

به نظرم بهترین خرید در رنج 80 هست!

19. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •