من هم 512 نامحدود گرفتم سرعت خود به خود میاد پایین.............................. تو فکرشم بعد این سرویس بندازم کنار مازندران نکا دیگه بدون اینترنت بشم بهتر این چرندیات![]()
من هم 512 نامحدود گرفتم سرعت خود به خود میاد پایین.............................. تو فکرشم بعد این سرویس بندازم کنار مازندران نکا دیگه بدون اینترنت بشم بهتر این چرندیات![]()
خوب دوستان اینم همون اموزشی که قولشو داده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این اموزش دیگه کسانی که اینترنت نامحدود دارن دیگهدغدغه این محدودیت رو نداشته باشین و فایلهاتون رو بزارید برا دانلود و به کار خودتون برسین
نکته : rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnectionsدوستان حتما فاصله بین دستورات رو هم رعایت کنن تا دستور به درستی اجرا بشه
"rasdial "Dsl" "user" "pass
Last edited by maskot; 22-02-2013 at 21:48.
سلام به همه هم استانی ها
یه سوال:
به غیر از
Filegir
Rapidbaz
Rapidpars
Mul.ir
Uploadbaz
میشه یه سرویس مستقیم سازی لینک ، خوب ، پرسرعت،با سرورهای قوی برای دانلود،با اکانت های پریمیوم سایت های به اشتراک گذاری مهم ، و از همه مهم تر با قیمت مناسب معرفی کنید
مدت زمان نگهداری فایل ها واسم مهم نیست ، اگه مثل فایل گیر یه هفته باشه خوبه
فقط سرویسش حجمی باشه بهتره و نه زمانی
منتظر پاسختون هستم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام ممنون ولی این فایل که ساختم فقط کانکشن قطع میکنه و دباره اقدامی برای وصل شدن انجام نمیده ..
من این فایل رو هنوز دان نکردم ، اما
با نصب نرم افزار auto power on and shutdown و ساختن یه ماکروی ساده از حرکت موس ، و تعیین اجرای این ماکرو در هر ۳۰ دقیقه (یا هر مقداری که خودتون دوست دارین) میتونین با خیال راحت سیستم رو اتومات کانکت و دیس کانکت کنید (البته باید رو حالت بریج باشید)
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست عزیز تو خط دوم کدی که در notpad نوشتین باید اشتباه کرده باشین چون خط دوم برای کانکت کردن کانکشن هست یادتون باشه اسم اون کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشین و یوزر و پسورد خودتون رو بدین و اون که تو اموزشه رو کپی نکنین چون اون مثاله
rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnectionsاینو نوشتم دیگه جای یوزر پس یوزر پس خودمو قرار دادم ولی فقط قطع میکنه نام کانکشن هم Dsl هست
"rasdial "Dsl""user""pass
دوست عزیز فاصله رو رعایت نکردی ببین اینطوری میشه :"rasdial "Dsl" "user" "pass
حتما باید بین اسم کانکشن و یوزر و پسورد اون فاصله ها باشه
expressleech.com بدون شک از همه بهتره. اما الان دارن سرور عوض میکنن و فعلا سایت در دسترس نیست.
روی حالت bridge میشه از وایرلس مودم هم استفاده کرد؟
مرسی درست شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)