درود :
بله همین نسخه آخرین نسخه هست و همینطور که مسعود عزیز گفتن بعد از نصب و آپدیت آخرین پچ یعنی ( پچ C) رو دریافت خواهید کرد.
درود :
بله همین نسخه آخرین نسخه هست و همینطور که مسعود عزیز گفتن بعد از نصب و آپدیت آخرین پچ یعنی ( پچ C) رو دریافت خواهید کرد.
سلام خیلی ممنون
من دوساله از کسپر استفاده میکنم و خدا رو شکر راضی هستم ولی با این تست یه کم نگران شدم
نمیدونم اینترنت سکیوریتی بهتری از کسپر وجود داره؟
این روتکیت اسکن کسپر 2016 رو چطوری غیر فعال کنم ؟ rootkit سکن نمیخام![]()
سلام
صفحات آخر را یک نگاهی انداختم ولی چند تا سوال سریع داشتم:
ورژن فعلی کسپر یعنی 2016 آیا تریال ریست کاربرد داره براش؟
تریال ریست آیا کارکردی مشابه کرک داره، یا میشه بیشتر بهش اطمینان کرد نسبت به کرک در عدم تغییرات؟
فایروال کسپر که این صفحات اخیر بحث های زیادی هم راجع بهش شد در حالت اینتراکتیو کارایی خوبی داره بالاخره یا خیر؟
مرسی
دوستان چجوری میتونم یه فایلو بعنوان فایل غیر خطرناک واسه اینترنت سکیوریتی معرفی کنم؟
بعد من نسخه 2015 دارم،میشه به نسخه جدید آپدیت کرد یا باید پاک کنم از اول نصب کنم؟
با سلام از 2015 نمیشه با آپدیت به 2016 رسید باید نصب بشه این نسخه kis16.0.0.614en_8233
برای استثنا کردن یه فایل ( البته تو نسخه 2016 برای بقیه نسخه ها هم تا حدودی شبیه به همینه) به صورت زیر عمل می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راهنمای جامع و تصویری توسط کسپرسکی
برای ارتقا باید حذف و نسخه جدید نصب شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوستان
الان من اگه پاک کنم از اول نصب کنم مشگلی واسه کدی که خریدم پیش نمیاد؟
یا مثلا مثه بعضی نرم افزارا اگه حین اینکه این نسخه نصبه اونو نصب کنم خودش جایگزین میکنه؟
خواهش میکنم
نه راحت باشید، میتونید دوباره فعالسازی کنید.
بهترین کار اینه که نسخه قدیمی رو حذف کنید و نسخه جدید رو نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)