ماشين مال يكي از آشناهاس كه مي خواد بفروشه، از نظر رخ و فني در حد خيلي خوبيه و آفتاب سوختگي أصلا نداره.
به نظرتون خودش مثلا ١٧ يا بيشتر ميتونه بفروشه؟؟
ماشين مال يكي از آشناهاس كه مي خواد بفروشه، از نظر رخ و فني در حد خيلي خوبيه و آفتاب سوختگي أصلا نداره.
به نظرتون خودش مثلا ١٧ يا بيشتر ميتونه بفروشه؟؟
پژو پارس مدل 86 رنگ فابریک چقدر می ارزه؟
بین 24 الی 25 ملیون تومان
قیمت L9 E1 دوایربگ و ABS مدل شهریور 91 کارکرد در حدود15000 و بدون ضربه ورنگ چند میارزه؟اگه E2 باشه چند میارزه؟درضمن برای خرید هزینه سند به عهده کی هست؟
با سلام به دوستان عزیز
به نظر اساتید اگه در این شرکت های خصوصی لیزینگ پول رو به حساب نمایندگی ایران خودرو واریز کنیم دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ میشه بهشون اطمینان کرد؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
چهار صدو پنج رو داشتم باهاش اصلا حال نکردم پرایدو به چهارصدو پنج ترجیح میدم
یه پراید صفر گرفتم تو دو سال صد هزار تا راه رفتم باش یک ریالم خرج نداشت خداییش خیلی از وقتا هم بهش فشار میاوردم البته همه میگن رانندگیم اصولیه که خودش خیلی تاثیر داره
تیپه پنجه دویست و بیست و پنج هزار تا کار کرده بود به نظر شما این چنین ماشینی با این کارکرد دیگه عمر مفیدش تموم نشده؟؟؟؟
عمر مفیدش که نه ولی عمرقطعات موتوریش بله .
منم ۱۳۱ دارم خدایی۱۲۰ هزارتا تو ۲۰ ماه همه جور روندمش ؛ تابستون بدون استثنا با کولر ؛ جاده تهران و اهوازرو هم صاف کردم آخ نگفته همه چیش توپ توپه چشش نکنم .
سلام بچه ها
من 13 تا 15ت پول دارم ، میخوام یه ماشینی بگیرم به جز پراید
شما چی پیشنهاد میکنید؟(نظر من 206 تیپ 2 یا 5)
چه شرایطی باید داشته باشه؟ زیاد کشتم واسه 206 بنگاه میدن 20 ! که به نظرم خیلییی زیاد میگن
و میخوام ماشینه خوب فروش داشته باشه که بعدا بفروشمش
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام با توجه به نوسنات بازار قیمت این دو را می خواستم
207 دنده سفید مدل 89
206 تیپ 2 قرمز مدل 81
قیمتا چقدر رفته بالا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)