آقا یک چیز بسیار جالب توجه!
من گوشی رو گذاشتم در حالت اتوماتیک و خودش در بیشتر اوقات میره روی حالت 4G قرار می گیره و در این حالت مصرف باتری گوشی در حالت استند بای صفر میشه بعد از ۹ ساعت که من گوشی رو گذاشته بودم دیدم هنوز باتری ۱۰۰ درصد است و همچنان علامت Rightel 4G کنار علامت آنتن بود و در این حالت هم گوشی زنگ میخوره هم اس ام اس و به محض زنگ خوردن میره روی 3G و سپس دوباره برمیگرده روی 4G میمونه اصلا لذت بردم از این سیستمش، مصرف باتری روی 4G رایتل کاملا صفره واقعا! حتی خود 3G هم باز خیلی کمتر از 2G مصرف میکنه!
البته این مصرف در حالت استند بای هست وقتی از دیتا رو روشن کنید مصرف میره بالا.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
راستش چیزی که من شنیدم در کل 3G مصرف باتریش از 2G و 4G بیشتره. یعنی 4G پیشرفت دو طرفه بوده. هم سرعت در دسترس بیشتر شده و هم مصرف باتری نسبت به نسل قبلش یعنی 4G خیلی بهینهتر.
اما 3G یکی از معایبش اینه که نسبت به نسل قبلش یعنی 2G مصرف باتری بیشتری داره.
گوشی من با شبکه ایرانسل حتی توجی باطری خالی می کرد،اما با شبکه رایتل مصرف باطریم هم بهینه شده.
صحبت شما درسته آره
من چند روزه دارم تست میکنم به همین نتیجه رسیدم
کمترین مصرف باتری در 4G رایتل وجود داره تقریبا صفر درصد، این خیلی عالیه!
اپراتورهای دیگه فکر نکنم هرگز به پای رایتل برسن بدلیل در اختیار نداشتن فرکانس های پایین که نفوذ و بردشون کمتر از نصف رایتل هست
همراه اول که اصلا تعطیله نقشه پوششش هم دروغکی هست ایرانسل هم یه حقه باز دروغگو هست هرجا که منفی ۱۱۰ دسیبل هم سیگنال میده جزو نقشه پوشش حساب کرده اون هم فضای بیرونی تازه!
آفرین همینطوره که میگی الان من از رومینگ رایتل روی همراه اول که استفاده میکنم باتری زودتر از 3G رایتل تموم میشه
دوست گرامی ، 4g رایتل الان فقط تو تهرانه ؟ یا شهرستانام میگیره ؟!
نه زیاد.لب پنجره دکل معلومه نمیدونم چرا تو خونه اینجوریه.میرم بیرون میره رو 65
من امروز با 4G رایتل و ساعت 7:45 صبح تو تهران، حوالی پاسداران و نوبنیاد، تو اسپیدتست داخلی سرعتهای 5.0 , 1.2 مگابیت در ثانیه رو به ترتیب برای دانلود و آپلود گرفتم.
به نظر میرسه که برای سرعت سقف گذاشتن روی 4G رایتل.
من خودم در شهرستان هستم
رایتل نسل 4 داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)