تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 686 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    ایا رایتل دانلود شبانه داره؟
    تعرفه اش چقدره؟
    از کجا میشه طرح های اینترنتش رو دید؟

- - - Updated - - -

سلام
    ایا رایتل دانلود شبانه داره؟
    تعرفه اش چقدره؟
    از کجا میشه طرح های اینترنتش رو دید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آقا یک چیز بسیار جالب توجه!
    من گوشی رو گذاشتم در حالت اتوماتیک و خودش در بیشتر اوقات میره روی حالت 4G قرار می گیره و در این حالت مصرف باتری گوشی در حالت استند بای صفر میشه بعد از ۹ ساعت که من گوشی رو گذاشته بودم دیدم هنوز باتری ۱۰۰ درصد است و همچنان علامت Rightel 4G کنار علامت آنتن بود و در این حالت هم گوشی زنگ میخوره هم اس ام اس و به محض زنگ خوردن میره روی 3G و سپس دوباره برمیگرده روی 4G میمونه اصلا لذت بردم از این سیستمش، مصرف باتری روی 4G رایتل کاملا صفره واقعا! حتی خود 3G هم باز خیلی کمتر از 2G مصرف میکنه!
    البته این مصرف در حالت استند بای هست وقتی از دیتا رو روشن کنید مصرف میره بالا.

Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا یک چیز بسیار جالب توجه!
    من گوشی رو گذاشتم در حالت اتوماتیک و خودش در بیشتر اوقات میره روی حالت 4G قرار می گیره و در این حالت مصرف باتری گوشی در حالت استند بای صفر میشه بعد از ۹ ساعت که من گوشی رو گذاشته بودم دیدم هنوز باتری ۱۰۰ درصد است و همچنان علامت Rightel 4G کنار علامت آنتن بود و در این حالت هم گوشی زنگ میخوره هم اس ام اس و به محض زنگ خوردن میره روی 3G و سپس دوباره برمیگرده روی 4G میمونه اصلا لذت بردم از این سیستمش، مصرف باتری روی 4G رایتل کاملا صفره واقعا! حتی خود 3G هم باز خیلی کمتر از 2G مصرف میکنه!
    البته این مصرف در حالت استند بای هست وقتی از دیتا رو روشن کنید مصرف میره بالا.

راستش چیزی که من شنیدم در کل 3G مصرف باتریش از 2G و 4G بیشتره. یعنی 4G پیشرفت دو طرفه بوده. هم سرعت در دسترس بیشتر شده و هم مصرف باتری نسبت به نسل قبلش یعنی 4G خیلی بهینه‌تر.

اما 3G یکی از معایبش اینه که نسبت به نسل قبلش یعنی 2G مصرف باتری بیشتری داره.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

راستش چیزی که من شنیدم در کل 3G مصرف باتریش از 2G و 4G بیشتره. یعنی 4G پیشرفت دو طرفه بوده. هم سرعت در دسترس بیشتر شده و هم مصرف باتری نسبت به نسل قبلش یعنی 4G خیلی بهینه‌تر.

گوشی من با شبکه ایرانسل حتی توجی باطری خالی می کرد،اما با شبکه رایتل مصرف باطریم هم بهینه شده.

7. 2 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

صحبت شما درسته آره
    من چند روزه دارم تست میکنم به همین نتیجه رسیدم
    کمترین مصرف باتری در 4G رایتل وجود داره تقریبا صفر درصد، این خیلی عالیه!
    اپراتورهای دیگه فکر نکنم هرگز به پای رایتل برسن بدلیل در اختیار نداشتن فرکانس های پایین که نفوذ و بردشون کمتر از نصف رایتل هست
    همراه اول که اصلا تعطیله نقشه پوششش هم دروغکی هست ایرانسل هم یه حقه باز دروغگو هست هرجا که منفی ۱۱۰ دسیبل هم سیگنال میده جزو نقشه پوشش حساب کرده اون هم فضای بیرونی تازه!

9. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

گوشی من با شبکه ایرانسل حتی توجی باطری خالی می کرد،اما با شبکه رایتل مصرف باطریم هم بهینه شده.
    آفرین همینطوره که میگی الان من از رومینگ رایتل روی همراه اول که استفاده میکنم باتری زودتر از 3G رایتل تموم میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

دوست گرامی ، 4g رایتل الان فقط تو تهرانه ؟ یا شهرستانام میگیره ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

برای من مشکلی نداره و سایت ها باز میشه در کل سرعت خوبه و حدود ۱۰۰ کیلوبایت میشه. ممکنه فاصله شما تا دکل زیاد باشه
    نه زیاد.لب پنجره دکل معلومه نمیدونم چرا تو خونه اینجوریه.میرم بیرون میره رو 65

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من امروز با 4G رایتل و ساعت 7:45 صبح تو تهران، حوالی پاسداران و نوبنیاد، تو اسپیدتست داخلی سرعت‌های 5.0 , 1.2 مگابیت در ثانیه رو به ترتیب برای دانلود و آپلود گرفتم.

به نظر می‌رسه که برای سرعت سقف گذاشتن روی 4G رایتل.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست گرامی ، 4g رایتل الان فقط تو تهرانه ؟ یا شهرستانام میگیره ؟!
    من خودم در شهرستان هستم
    رایتل نسل 4 داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •