تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 475 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
    حقیقتش فراموش کردم اپشن سیم کارت داشتن رو ذکر کنم.میشه یه مدل سیم کارت خور معرفی بفرمایید
    از لطف شما ممنونم
    ایام به کام
    مدل های متعددی در بازار و در این رنج وجود داره.

یکی از مدل ها، Samsung Galaxy Tab 4 8.0ـه. کیفیت خوب صفحه نمایش، با تراکم پیکسلی متوسط ولی راضی کننده،
    ساپورت نرم افزاری خوب، قابلیت مکالمه از ویژگی های تحسین بر انگیز این تبلت است. اگر از دوربین فاکتور بگیرید، این
    تبلت می تواند شما را در همه حالت راضی نگهدارد.

تبلت بعدی، تبلت Huawei MediaPad X1 هست که به دلیل لگ ها و مگث های مکرر، بنده پیشنهاد نمی کنم.

همونطور که دوستمون t2download گفتند، تبلت Lenovo A5500 هم یک تبلت ایده آله. اما باید بگم که ساپورت نرم افزاری
    خوبی نداره. اما سایر امکانات، از جمله صفحه نمایش، دوربین و سخت افزار، همه در سطح مناسب و راضی کننده قرار
    دارند.

هر تبلتی که به انتظارات شما نزدیک تره، انتخاب بهتری می باشد. اما اگر قرار براین باشد که من به جای شما تصمیم
    بگیرم، حتماً Samsung Galaxy Tab 4 8.0 یا Lenovo A5500 رو می گرفتم.
    البته ممکن بود مشکل نبود سیمکارت رو با یه مودم همره برطرف کنم و یک تبلت فوق العاده مثل LG G Pad رو بخرم.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این تبلت چطوری شما راضی هستی ؟ مزایا و معایبش رو میگین.
    با سپاس

من تا حالا با هاش مشکلی نداشتم - عالیه - واقعیتش روز اول خودم هم به خاطر گم نام بودن مارکش یه خورده مردد بودم که بگیرم یا نه اخر سر به خاطر امکانات زیاد مهم ترینش پورت HDMI و ارزون بودن این رو انتخاب کردم - تبلتهای دیگه که سیم کارت بخورن و این امکانات رو داشته باشن و 8 اینچ باشن - دوربین 5 - دوربین مکالمه 2 و 3g و ......... ..زیر 800 تومن نیستن - من خودم بیشتر کارم باهاش امقاله خوندن و اینترنت گردی هست - گه گاهی هم پیش بیاد بازی میکنم باهاش

چند تا عکس همون روز اول ازش گرفتم که میذارم - ببخشید عکسها رو با کیفیت پایین گرفتم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

البته فکر کنم وارداتش از مجاری مشکل دار بوده - چون وقتی اون کد شناسایی رو زدم نوشت ضروف استیل خخخخخخخخخخخخ
    Last edited by sajjad1973; 02-09-2014 at 12:19.

3. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

اقا رو مورد 7 شما مطمنی ؟ توسایت خود شرکت سازنده زده با کار کرد زیاد و مدام 11 ساعت کار میکنه -

من تبلت خودم ( لنوو نیست) دایم یعنی یه بار تا 100 شارژ کردم و بعد دایم باش کار کردم تا اخر شب - هم بازی کردم - هم مقاله خوندم - هم باوای فای اینترنت گردی کردم - هم مکالمه تلفنی داشتم - با اینترنت سیم کارت وب گردی کردم - رو هم رفته 6 ساعت که کار کرد باطر یش رسید به 10 درصد

یه لب تاب لنوو دارم core i7 G500E باطریش با کار دایم و بدونه وقفه 5 ساعته تموم میشه -
    اگه از صبح تا شب روشن باشه که شارژش می خوابه 1 تا 1.5 روز

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال شما تبلت رو شبها خاموش میکنید. من مثل گوشی میزارم روشن بمونه

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان گلکسی تب 4 ایا از otg پشتیبانی میکند ؟ من سرچ که زدم جایی ننوشه بود ساپورت میکنه فک میکنم نکنه!
    یک نگاهی بکنین مدل 8 ،10 اینچ نسخه سیمکارت خورش

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستان گلکسی تب 4 ایا از otg پشتیبانی میکند ؟ من سرچ که زدم جایی ننوشه بود ساپورت میکنه فک میکنم نکنه!
    یک نگاهی بکنین مدل 8 ،10 اینچ نسخه سیمکارت خورش
    بله Galaxy Tab 4، کاملاً از OTG پشتیبانی می کنه.

کیفیت صفحه نمایش خوب البته با تراکم پیکسلی کم اما راضی کننده، کیفیت صدای خوب، کیفیت ساخت بسیار عالی
    همراه با بدنه برجسته و رابط کاربری عالی، از ویژگی های تحسین بر انگیز این دستگاه به حساب می آیند.

اگر به طور کامل از دوربین دستگاه چشم پوشی کنیم، این دستگاه در همه حال شما را راضی نگه خواهد داشت.
    سخت افزار قدرتمند اون، به راحتی از پس آسفالت 8، مدرن کمبات 4 با بهترین کیفیت بر می آید. لازم به ذکر است،
    بازی مدرن کمبات 5، با بهترین کیفیت، کمی کسر فریم دارد. اما باکیفیت متوسط، به راحتی اجرا خواهد شد.

به هرحال اگر روی دوربین تبلت خود قصد باز کردن حساب ندارید، این مدل برای شما بسیار عالی خواهد بود و بعد
    یه مدت، خود را برای این انتخاب تحسین می کنید. لازم به ذکر است، حتماً این مدل رو با گارانتی بخرید. چون در
    خیلی از نسحه های این تبلت، مشکل نشر نور دیده شده.

توجه داشته باشید که 8 اینچ این مدل، به دلیل تراکم پیکسلی بیشتر و قیمت کمتر، از 10 اینچ، بیشتر پیشنهاد
    میشه.

حیف که کاربران تبلت های سیمکارت خور، با مودم همراه راضی نخواهند شد. چون ویژگی های بی نظیر تبلت
    LG G Pad، هوش از سرمان برده است (نسبت به قیمت)

8. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله Ga Tab 4، کاملاً از OTG پشتیبانی می کنه.

کیفیت صفحه نمایش خوب البته با تراکم پیکسلی کم اما راضی کننده، کیفیت صدای خوب، کیفیت ساخت بسیار عالی
    همراه با بدنه برجسته و رابط کاربری عالی، از ویژگی های تحسین بر انگیز این دستگاه به حساب می آیند.

اگر به طور کامل از دوربین دستگاه چشم پوشی کنیم، این دستگاه در همه حال شما را راضی نگه خواهد داشت.
    سخت افزار قدرتمند اون، به راحتی از پس آسفالت 8، مدرن کمبات 4 با بهترین کیفیت بر می آید. لازم به ذکر است،
    بازی مدرن کمبات 5، با بهترین کیفیت، کمی کسر فریم دارد. اما باکیفیت متوسط، به راحتی اجرا خواهد شد.

به هرحال اگر روی دوربین تبلت خود قصد باز کردن حساب ندارید، این مدل برای شما بسیار عالی خواهد بود و بعد
    یه مدت، خود را برای این انتخاب تحسین می کنید. لازم به ذکر است، حتماً این مدل رو با گارانتی بخرید. چون در
    خیلی از نسحه های این تبلت، مشکل نشر نور دیده شده.

توجه داشته باشید که 8 اینچ این مدل، به دلیل تراکم پیکسلی بیشتر و قیمت کمتر، از 10 اینچ، بیشتر پیشنهاد
    میشه.

حیف که کاربران تبلت های سیمکارت خور، با مودم همراه راضی نخواهند شد. چون ویژگی های بی نظیر تبلت
    LG G Pad، هوش از سرمان برده است (نسبت به قیمت)

این بازی ها که گفتید رو از کجا میشه دانلود کرد. اهل بازی نیستم اونم با تبلت. فقط میخوام توان تبلتم رو ازمایش کنم. اسم انگلیسیشون رو بنویسید لطفا

این سیم کارت خور بودن هم فقط بزای اینترنت کارایی نداره. میتونید برای مکالمه هم ازش استفاده کنید با هندز فری بلوتوث دار
    Last edited by sajjad1973; 02-09-2014 at 17:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

این بازی ها که گفتید رو از کجا میشه دانلود کرد. اهل بازی نیستم اونم با تبلت. فقط میخوام توان تبلتم رو ازمایش کنم. اسم انگلیسیشون رو بنویسید لطفا

این بازی ها که گفتید رو از کجا میشخ
    Asphalt 8 یکی از بهترین بازی های مسابقه ماشینی
    Modern Combot 4 یکی از بهترین و گرافیکی ترین بازی های اکشن
    Modern Combot 5 یکی از بهترین و گرافیکی ترین بازی های اکشن (گرافیک فوق العاده)
    Plant VS Zombie یکی از بهترین و پرطرفدار ترین بازی های اندروید

همه این ها رو می تونید از Google Play دریافت کنید. سایت ایرانی اندرویدکده نیز سایت بسیار خوبی در این زمینه می باشد.

11. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashna.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    برای هدیه تولد در نظر داریم تا 500 تومن تبلت سیم کارت خور با قابلیت مکالمه که اکثر برنامه ها و بازی هارو حالا با تنظیمات حداقل اجرا کنه تهیه کنیم، پیشنهادتون چیه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام
    برای هدیه تولد در نظر داریم تا 500 تومن تبلت سیم کارت خور با قابلیت مکالمه که اکثر برنامه ها و بازی هارو حالا با تنظیمات حداقل اجرا کنه تهیه کنیم، پیشنهادتون چیه؟
    ممنون.
    احتمالاً بهترین انتخاب شما، Lenovo A7-50 A3500 خواهد بود.

یک تبلت عالی، با قابلیت مکالمه، سخت افزار مناسب و کیفیت صفحه نمایش، با زاویه دید خوب.

برای یک هدیه بسیار عالی به نظر می رسه.(بیشتر بخاطر کیفیت صفحه نمایش طرف مقابل، از
    این هدیه بسیار راضی خواهد بود)

14. این کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •