تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 456 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

پویول : دوست دارم در زمین چمن بازنشسته شوم و نه دراتاق عمل

کاپیتان آبی اناری ها نگران خالی ماندن جای او درترکیب ماتادورها نیست؛ چون معتقد است که در اسپانیا مدافعان خوبی وجود دارد

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان باتجربه بارسلونا یک روز بعد از اطلاع از خبر غیبتش در رقابتهای یورو2012 به دلیل مصدومیت از ناحیه زائو، در کنفرانسی خبری شرکت کرد

پویول، مدافع بارسا و تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی گفت:« نمی دانم که آیا این آخرین یوروی من بود یا نه ولی آنچه از آن اطمینان دارم این است که می خواهم در زمین چمن بازنشسته شوم و نه در اتاق عمل.»

مدافع باتجربه بارسا ادامه داد:« باید بهترین ها به یوروبروند. در اسپانیا مدافعان خوبی داریم و نباید که نگران چیزی باشیم. من طرفدار «لاروخا» (تیم قرمزپوش اسپانیا) هستم.»

این صحبتهای پویول صحبتهایی روحیه بخش و با خوش بینی تمام انجام می شد. این درحالی است که زانوی پویول در جریان دیدار با اسپانیول دچار مصدومیت شد و این مصدومیت او را برای حدود 6 هفته از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت:« روز یکشنبه فهمیدم که مشکلی وجود دارد. تستها را انجام دادم و روز دوشنبه پزشکان به من گفتند که راه بهتر این است که جراحی کنم.»

بدین ترتیب پویول به شش هفته زمان نیاز دارد تا به روزهای اوج بازگردد. او عجله ای ندارد و با آرامش تمام روند بهبودش را طی می کند. بدین ترتیب حضور او در رقابتهای یورو2012، قطعا امکان پذیر نخواهد بود:« خوشحال می شدم که در یورو حضور داشته باشم ولی خیلی بعید می دانم. بازیکنان دیگری هستند که در شرایطی به مراتب بهتر از من قرار دارند.»

او درانتظار آن است که پنج تا شش سال دیگر بازی کند و دراین باره گفت:« در نظر دارم تا تلاشم را انجام دهم تا هرچه زودتر به روزهای اوج بازگردم و از انجام بازیهای مهم لذت ببرم.»

2. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تولد پیکاسوی فوتبال جهان مبارک
    Happy Birthday

آندرس اينيستا, شايد به توان به جرات گفت كه تنها بازيكني در مستطيل سبز است كه علاوه بر دوستداران بارسا، دشمنان اين تيم هم عاشقانه او را مي‌پرستند؛ بازيكني كه هيچ گاه به داوران اعتراض نمي‌كند و در پي تخريب حريف نيست همين مسئله باعث شده است كه لقب "مقدس" شايسته او باشد.

برای وصف اینیستا زبان کم توان است, مروارید لاماسیا , جادوگر , اندس مقدس , شوالیه رنگ پریده و... اما پسر محبوب لاماسيا فراتر از تعاريف و قيود منحصر به فرد جامعيت است. وقتي فرهنگ جهان فوتبال را باز مي‌‌كنيم و در آن دنبال واژه‌هايي همچون تواضع، استقامت ،‌ اراده، انگيزه، رشد، تكنيك، اخلاق و ... بگرديم همه آن‌ها را در نام «اينيسيتا» خواهيم ديد.

امروز تولد نخبه لاماسیا است , اندرس مقدس امروز28 ساله شد, او 11 می 1984 در روستاي فوئنتيلبيا واقع در آلباسته ديده به جهان گشود و همه را با تکنیک ناب خودش عاشق خودش کرد.
    او عاشق فوتبال است,باور كنيم يا نكنيم، پيكاسوي فوتبال جهان از 9 ماهگي‌ پايش با توپ آشنا شد.

اندرس یک ستاره به تمام معنا است, اما خودش هیچ وقت دوست ندارد یک ستاره باشه.

پـــسر بي ادعاي كاتالان تولدت مبارک

-------------------------------------------------------

خیلی خوشحالم تاریخ تولدم با اسطوره باشگاهم یکی هست

4. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: «رنگ ریزی لوگوی بارسا بر روی چمن ورزشگاه»

پیکه و کوئنکا جواز پزشکی بهبودی را دریافت کردند

این مدافع و مهاجم، در بعد از ظهر به صورت عادی به تمرین پرداختند و پس از آن جواز پزشکی خود را دریافت کردند. الکسیس سانچز هم ریکاوری خود را در زمین آغاز کرد، کیتا نیز همچنان دوره بهبودی آسیب دیدگی سولئوس خود را سپری می کند.

تیم اول به تمرینات بازگشت؛ آغاز این جلسه تمرینی با دو خبر مهم همراه بود: جرارد پیکه و آیزاک کوئنکا. هر دوی این بازیکنان به طور عادی با سایر بازیکنان تیم به تمرین پرداختند. از طرفی دیگر، الکسیس سانچز جلسات ریکاوری خودش را در زمین ادامه داد. این بازیکن اهل شیلی دربی کاتالان را به دلیل مصدومیت از دست داده بود.

سیدو کیتا به دلیل مشکلات سولئوس پای چپش جدا از دیگران کار کرد. کارلس پویول هم که به دلیل مصدومیت در دیدار برابر اسپانیول ادامه فصل را از دست خواهد داد، تمرین نکرد. دیگر غایبان تیم اول عبارتند از: ویا، فونتیاس و آبیدال. همچنین از تیم ب بازیکنانی چون تیو، بارترا و مونتویا به همراه تیم اول به تمرین پرداختند.

21 ژوئن بازی یاران مسی به قصد خیریه برگزار خواهد شد

روز 21 ژوئن لئو مسی در بازی خیریه ای در بوگوتا به میدان خواهد رفت. تیمی که «یاران مسی» خوانده می شود متشکل از خاویر ماسکرانو، دنی آلوز و الکسیس سانچز است در حالی که فالکائو گارسیا از اتلتیکو مادرید، کاپیتان تیم دیگر تحت عنوان «بقیه دنیا» خواهد بود.

امروز مدیر برنامه لئو مسی، گیلرمو مارین، 22 بازیکنی که در این بازی حضور خواهند داشت و دیگر جزئیات بازی را در اختیار رسانه ها قرار داد. سود حاصل از این بازی به کودکان آسیب دیده کلمبیا اهدا خواهد شد.

مارین در کنفرانس خبری گفت: «لیونل از حضور در کلمبیا [برای این بازی] بسیار خوشحال است؛ نه فقط به خاطر اینکه در یک بازی دوستانه حضور خواهد داشت بلکه به خاطر کمک به کودکان آسیب دیده و برنامه ای که برای سود حاصل از این بازی نگاشته شده است».

آینده بویان در ابهام!

آینده مهاجم سابق بارسلونا، بویان کرکیچ پس از آخرین بازی آس رم در سری رقابتهای سری آ، در حالی که موقعیت این تیم در لیگ معلوم است، مشخص خواهد شد.

آس رم با سرمربی گری لوئیز انریکه، پس از نتیجه های ضعیف، شانس حضور در لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد، که می تواند در آینده انریکه به عنوان سرمربی این تیم تاثیر گذار باشد.

انتقال اولیه بویان به رم امری پیچیده بود که بارسا موظف است در سال 2014 وی را دوباره خریداری کند؛ علیرغم شنیدن شایعاتی مبنی بر اینکه سران باشگاه رم می خواهند بلافاصله بویان را به بارسلونا بازگردانند، گزارشهای جدید حاکی از آن است که این باشگاه تمایل زیادی برای خرید قطعی این بازیکن از بارسلونا دارد. با این وجود چندان به نظر نمی رسد که این باشگاه حاضر باشد 28 میلیونی را که در قرارداد این بازیکن ثبت شده است، پرداخت کند. به نظر می رسد که این باشگاه خواهان حفظ این بازیکن برای مدت زمان طولانی است.

خوش بینی پویول: «این درست مثل فرستادن ماشین به تعمیرگاه برای سرویس کردن آن است»

کاپیتان پیش از عمل جراحی زانوی خود، سرشار از خوش بینی و شجاعت است. او بابت از دست دادن فینال جام حذفی و به احتمال زیاد، رقابت های قهرمانی اروپا ابراز تأسف کرد، اما درحال حاضر تنها برروی بازگشتن به شرایط آرمانی و رسیدن به آمادگی صد در صد متمرکز شده است.

یک روز پس از انتشار خبر لزوم عمل جراحی زانوی کاپیتان بارسا و این واقعیت که احتمالا او حدود 6 هفته از رقابت ها دور خواهد بود، امروز کارلس پویول، طی مصاحبه مطبوعاتی خود در باشگاه با خوش بینی به رسانه ها اطمینان داد: «این درست مثل فرستادن ماشین به تعمیرگاه برای سرویس کردن آن است. من سال گذشته، خیلی نگران تر بودم، اما امسال خوش بین تر هستم. من به زودی به فرم ایده آل خود بازخواهم گشت».

آسیب دیدگی مشابه سال گذشته، اعتماد بنفس بیشتری به پویول داده است و او را نسبت به عمل جراحی امسال امیدوار کرده است. او این مسئله را اینگونه توضیح داد: «آن مصدومیت برای من ناشناخته بود، اما چگونگی مصدومیت امسال کاملا مشخص است. پزشکان توصیه می کنند که من زانوی خود را بطور کامل پالایش کنم. اگر من با این وضعیت به بازی کردن ادامه بدهم، هم تیم و هم زانوی خود را به خطر خواهم انداخت».

بازگشت کیتا به تمرینات گروهی

بازیکن اهل مالی- سیدو کیتا - پس از دو روز دوری از تمرینات به دلیل آسیب دیدگی در پای چپش، بار دیگر به تمرینات بازگشت. این درحالی است که الکسیس همچنان در حال انجام تمرینات انفرادی و بازیابی مصدومیت همسترینگش به سر می برد.

بارسا همچنان برای بازی خارج از خانه در برابر بتیس که آخرین مسابقه فصل نیز شمرده می شود، در حال آماده سازیست. تیم امروز در زمین شماره یک سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر، به همراه هافبک مالیایی اش که به دلیل مصدومیت ماهیچه پای چپ دو روز از سایرین دور بوده است، به تمرین پرداخت.

الکسیس سانچز نیز در این میان حضور داشت اما به طور انفرادی به تمرین مشغول بود. او که از آسیب دیدگی همسترینگ رنج می برد، دو بازی گذشته در برابر اسپانیول و مالاگا را نیز از دست داده و همچنان در حال ریکاوری است. تیو، مونتویا و بارترا از تیم ب، در میان بازیکنان تیم اصلی نیز حضور داشتند.

منبع : سایت رسمی باشگاه

6. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اتهام نژادپرستي به مسي و دفاع بارسلونا

باشگاه بارسلونا از ليونل مسي در قبال سخنان رويستون درنته بازيکن سياه پوست هلندي که او را متهم به بيان الفاظ نژادپرستانه کرده ، دفاع کرد

درنته که به عنوان بازيکن قرضي از رئال مادريد به اورتون پيوسته است به مجله داچ مگزين گفت زماني که در اسپانيا بازي مي کرده مسي بارها او را ''negro'' يا '' کاکا سياه'' صدا کرده است.

بارسلونا اين ادعا را رد و از شخصيت مسي تمجيد کرد.

سخنگوي اين باشگاه گفت: اين بازيکن هميشه نسبت به رقيبانش رفتاري ورزشي و همراه با حداکثر احترام دارد يعني دقيقا همان چيزي که از بازيکنان حرفه اي انتظار مي رود.

درنته 25 ساله که امسال قراردادش با رئال مادريد به پايان مي رسد به طور قرضي به گوديسون پارک آمده اما '' ديويد مويه ز''در هفته هاي اخير به دلايل انضباطي او را از ترکيب تيم کنار گذاشته است.

او در سال 2007 از فاينورد به رئال پيوست و فصل گذشته به عنوان بازيکن قرضي رئال به هرکولس رفت.

درنته به مجله '' داچ مگزين'' گفت در دوراني که در هرکولس بازي مي کرده برخوردهايي با مسي داشته است.

وي گابريل هاينزه و گونزالو ايگواين هم تيمي هاي خود در رئال مادريد را هم به استفاده از الفاظ مشابه در زمين تمرين متهم کرده است.

درنته گفت : من بارها مقابل مسي بازي کرده ام و هميشه همين مشکل را با يکديگر داشتيم. مي دانيد چه چيزي مرا اينقدر آزار مي دهد؟ لحن او زماني که مي گفت ''negro, negro''. مي دانم اين کلمه در آمريکاي جنوبي رايج است اما نمي توانم آن را تحمل کنم.

اين بازيکن هلندي افزود: هنگامي که هرکولس مقابل بارسلونا قرار گرفت من برخورد کوچکي با مسي داشتم. او دستش را به من داد و بارها به من گفت: ''hola negro'' يا سلام کاکا سياه.

مامادو ديارا هم تيم من در رئال مادريد اگر اين کلمه را مي شنيد از کوره در مي رفت.

گابريل هاينزه و گونزالو هيگواين هم هنگام تمرين اين کلمه را بکار مي بردند ولي سرانجام دست از اين کار کشيدند.

اين مصاحبه در روز 18 آوريل يعني پيش از ديدار ال کلاسيکو در اسپانيا انجام شده و '' فريتز بارند'' خبرنگار اين مجله از درنته پرسيده است در اين مسابقه طرفدار کدام تيم است؟ درنته پاسخ داده است: رئال مادريد.

اين بازيکن هلندي گفت انتظار ندارد مسي برايش کارت تبريک تولد بفرستد چراکه پيشينه رابطه پرتنش آنها به ماه اوت 2008 بازمي گردد ؛ زماني که هلند در رقابت هاي المپيک پکن مقابل آرژانتين قرار گرفت.

درنته خاطرنشان کرد: نخستين بار وقتي که او نتوانست در دقيقه 87 بازي گل پيروزي آرژانتين را بزند رو به من کرد و گفت: ''negro''.

البته آرژانتين در آن ديدار در وقت اضافه بازي را به سود خود تمام کرد و در فينال نيز نيجريه را شکست داد و مدال طلاي المپيک را گرفت ولي تنش ميان درنته و مسي به لاليگا کشيده شد. اين بازيکن هلندي مي گويد بهترين بازيکن و دارنده سه توپ طلاي جهان بارها درمسابقات باشگاهي او را با الفاظ نژادپرستانه خطاب کرده است.

درنته گفت آخرين بازي که مسي را ديده است اين بازيکن حتي حاضر به دست دادن با او درپايان مسابقه نشده است.

ليگ اسپانيا روز سه شنبه اعلام کرد که قصد ندارد در قبال اين اتهام عليه مسي اقدامي انجام دهد.

هديه بارسلونا معلم چيني را شگفت زده کرد

باشگاه بارسلونا براي يک معلم چيني که برنده رقابت توريستي ايالت کاتالونيا شد ولي نتوانست جايزه اش را بگيرد ، هديه اي فرستاد که او را شگفت زده کرد.

به گزارش سايت بارسلونا، قرار بود در يک مسابقه ، مردم چين نظر و احساسات و ديدگاه خود درباره کاتالونيا را شرح دهند . جايزه سه نفر از بهترين پيام ها سفر يک هفته اي به کوستا براوا در بارسلونا و حضور در مراسم سنت جوردي در ورزشگاه نيوکمپ بود.

سازمان توريسم کاتالونيا ، شرکت چيني تن سنت ، هواپيمايي ترکيش ايرلاينز، نايک و باشگاه بارسلونا برگزارکنندگان و حاميان مالي اين رقابت بودند .

ژنگ شوسو ، معلم يک مدرسه ابتدايي در جنوب شرقي چيني يکي از صدهزار شرکت کننده در اين مسابقه بود. او فيلمي را به دبيرخانه اين مسابقات فرستاد که در آن نه تنها علاقه خود بلکه شيفتگي شاگردان جوانش به بارسلونا را به خوبي به تصوير کشيده بود.

در اين فيلم کودکان چيني درباره بارسلونا صحبت مي کنند؛ سرود اين تيم را مي خوانند و به پرسش هاي معلم خود درباره اين باشگاه کاتالان پاسخ مي دهند.

در پايان اين رقابت فيلم اين معلم چيني نظر داوران را جلب کرد و برنده اعلام شد.

با اين حال، ژنگ به سبب آنچه که '' مشکلات بوروکراتيک'' خوانده شد؛ نتوانست به بارسلونا سفر کند ولي بجاي آن؛ سازمان توريسم کاتالونيا و باشگاه بارسلونا تصميم گرفتند به شيوه اي ديگر شاخص بودن کار اين معلم چيني را نشان دهند.

اين دو نهاد پيراهن تيم بارسلونا را با نام اين معلم چيني و شماره 8 که در فرهنگ چين نماد خوش اقبالي است برايش به چين فرستادند.

نمايندگاه سازمان توريسم کاتالونيا و شرکت چيني '' تن سنت'' روز چهارشنبه به شهر ''ون ژو'' در جنوب شرقي چين، جايي که ژنگ زندگي مي کند رفتند و جايزه اين معلم چيني را به او دادند.

ژنگ که از اين اقدام ذوق زده شده بود، گفت: حتي در روياهايم چنين لحظه اي را نمي ديدم. دريافت چنين هديه اي شگفت انگيز است. من هوادار بارسا خواهم ماند. بارسا هميشه درقلب من خواهد بود.

اين رقابت نه تنها براي چين بلکه براي ايالت کاتالونيا هم يک موفقيت محسوب مي شد. بيش از 100 هزار چيني در اين رقابت شرکت کردند و پيام خود را به شرکت تن سنت فرستادند.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اتهام نژادپرستي به مسي و دفاع بارسلونا
    نمیدونم چرا درنته الان یادش اومده؟
    خب همون موقع اعتراض میکردی عزیز من
    ما بارساییها و طرفدارای مسی هم به خاطر نژادپرستیمون حمایت خودمون رو از مسی در برابر این جوسازی بیهوده اعلام میکنیم
    کلا مشخصه از آرژانتینیها دل پری داره
    مسی اگه به یکی توهین نژاد پرستانه میکرد با این همه توجه رسانه ای تا حالا صد تا هیاهو براش به راه انداخته بودن
    این درنته یه نگاهی به نامزد مسی میکرد بد نبود

9. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آغاز دوران حکمرانی تیتو در نوکمپ: تقسیم مسئولیت و صحبت با کاپیتان ها

تیتو می خواهد از همین ابتدا گربه را دم حجله بکشد و همه چیز را تحت کنترل داشته باشد؛ دقیقا مثل دوران همکاری اش با پپ گواردیولا.

سایت گل- با وجودی که هنوز زمان زیادی تا آغاز اردوی پیش فصل تیمهای باشگاهی باقی مانده، اما تیتو ویلانووا، دستیار این فصل پپ گواردیولا و مربی فصل بعد این تیم، از هم اکنون برنامه های کاری اش را به صورت مشخص و مجزا ، برنامه ریزی کرده است. او علاوه بر دیدار با ساندرو روسل برای نهایی کردن قراردادش با بارسلونا و مذاکره با آندونی سوبی سارتا در مورد حاضران و غایبان برنامه بارسا برای فصل بعد ،برنامه هایی برای دیدار نفر به نفر با بازیکنان مهم و تاثیر گذار تیمش هم دارد و درنظر دارد تا در این دیدارهای شخصی، اهداف و برنامه هایش را برای مهره های کلیدی تیم بازگو کند.

البته هنوز تاریخ و زمان دقیق این دیدارها مشخص نشده ولی طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی « آ.اس » برنامه این دیدارها ممکن است جلو بیفتد. دلیلش چیست؟ کاملا روشن است. بلافاصله بعد از برگزاری فینال کوپا دل ری که در روز 25 ماه می برگزار می شود، بازیکنان ملی پوش بارسلونا باید در اردوی تیم ملی اسپانیا حضور یابند. از همین رو قرار است که پیکه و سسک فابرگاس پیش از حضور در اردوی تیم ملی کشورشان، به دفتر تیتو بروند تا در این جلسات فردی، وظایف فردی آنها در اردوی تیم کاتالان، در آستانه فصل جدید به آنها یادآوری شود.

قطعا کارلس پویول هم به دفتر مربی جدید تیمش فرا خوانده خواهد شد؛ هرچند که با توجه به مصدومیت و غیبت او در رقابتهای یورو، او می تواند در زمان مناسب تری با تیتو دیدار کند. پویول باید به زودی زیر تیغ جراحی برودو از همین رو شانس حضور در ویور را ندارد.

تیتو می خواهد از همین ابتدا گربه را دم حجله بکشد و همه چیز را تحت کنترل داشته باشد؛ دقیقا مثل دوران همکاری اش با پپ گواردیولا. این مربی جوان به خوبی می داند که مهره های کلیدی بارسا، حرفهای زیادی برای گفتن ونکات زیادی برای یاد گرفتن دارند و این می تواند ارتباطی دوطرفه بوده و او نیز از شاگردانش نکات جدیدی بیاموزد.

یکی دیگر از مسائلی که در طول روزهای آتی در دفتر تیتو به آن پرداخته خواهد شد،یافتن مربی دوم برای بارساست تا بدین ترتیب اندکی از مسئولیتها از دوش تیتوبرداشته شده و کار او اندکی آسان تر شود. اکنون نامهای متعددی مطرح شده ولی هنوز هیچ خبر تائید شده ای دراین باره منتشر نشده است: آئورلی التیمیرا، یکی از دستیاران کنونی گواردیولا ممکن است دستیار تیتو شود و دراین میان نام چاپی فررر و احتمال بازگشت او به بارسا هم به گوش می رسد. گزینه مورد علاقه خود تیتو، جوردی رورا است که درکنار دومنک تورن و کارلس پلانچارت، این روزها مسئولیت آنالیز حریف های بارسلونا را برعهده دارند.

By Ghazal Ziari

2012/5/11

گالاگر: 2 نفر از 3 فوتبالیست برتر دنیا آرژانتینی هستند؛ اگر فوتبالیست می شدم، مسی بودم

در جام جهانی بعدی؟ فینال بین آرژانتین و برزیل خواهد بود و شما (آرژانتینی ها ) می توانید قهرمان شوید.

سایت گل- نوئل گالاگر،رهبر گروه موسیقی اواسیس « High Flying Birds» در صحبت هایی به روزنامه «لاناسیون» آرژانتین گفته که اگر قرار بود فوتبالیست باشد، لیونل مسی می شده

این خواننده انگلیسی این روزها برای اجرای برنامه به آرژانتین سفر کرده است. گالاگر یکی از طرفداران پر و پا قرص تیم منچسترسیتی است و برای تماشای داربی اخیر منچستر به ورزشگاه اتحاد رفته بود و در کنار دیگو آرماندو مارادونا این بازی حساس و تماشایی را که با برد سیتی همراه بود دنبال کرد.مارادونا بیشتر برای تماشای بازی دامادش ،سرخیو آگوئرو به ورزشگاه رفته بود و این خواننده انگلیسی به عشق پیراهن ابی سیتی.

گالاگر در صحبت هایی به تمجید از مسی و مارادونا پرداخته . گالاگر در مورد دیگو آرماندو مارادونا گفت:« مارادونا در کوچه و خیابان رشد کرد و بزرگ شد و یکی از بزرگان دنیای فوتبال است. او یک پسر ثروتمند نبود و از هیچ به اینجا رسید و افرادی مثل من می توانند او را حس کنند. چون من هم از هیچ چیز به اینجا رسیدم. آیا من و مارادونا شبیه هم هستیم؟ بله. قطعا.. اگر مارادونا یک موزیسین می شد، مبدل به من می شد...یعنی من، مارادونا در آینه موسیقی هستم.اگر هم من یک فوتبالیست می شدم، لیونل مسی بودم.»

. گالاگر در صحبت هایی که در وب سایت تی ان دات کام منتشر شد گفت:« بهترین فوتبالیست های دنیا آرژانتینی هستند. در دهه 70، آرژانتین بازیکنان بزرگی مثل ماریو کمپس، اسوالدو آردیلس و جولیو ویلا داشت. در دهه هشتاد، مارادونای بزرگ و الان هم پنج یا شش بازیکن هستند که جزو بهترین بازیکنان دنیا هستند: کارلوس تبس، لیونل مسی، سرخیو آگوئرو، گونسالو ایگواین و پابلو سابالتا که سه تا از این بازیکنان را در منچسترسیتی داریم.»

نوئل گالاگر، از عشق آرژانتینی ها به فوتبال گفت:« آرژانتینی ها با قلبشان فوتبال بازی می کنند.دو نفراز سه فوتبالیست برتر تاریخ دنیا آرژانتینی هستند: مارادونا و مسی... در جام جهانی بعدی؟ فینال بین آرژانتین و برزیل خواهد بود و شما (آرژانتینی ها ) می توانید قهرمان شوید. امیدوارم که در ورزشگاه میزبان فینال حاضر باشم. بازی تماشایی ای برای تمام مردم دنیا خواهد بود.»

این خواننده انگلیس در ادامه صحبت هایش با روزنامه «لاناسیون » درمورد تبس گفت:« تبس دوست من است و بقیه برای او تفاوت چندانی ندارند.رفتارهای احمقانه مانچینی درمورد تبس برایم عجیب بود.ولی الان اوضاع خوب است. امیدوارم که همین طور هم بماند چون کارلوس بازیکن بزرگی است و امیدوارم که سیتی هم قهرمان این فصل لیگ برتر شود.»

By Ghazal Ziari

2012/5/11

11. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

گوارديولا: شايد ديگر مربيگري نکنم

پپ گوارديولا اعلام کرد که فصل آينده هدايت هيچ تيمي را قبول نمي‌کند و قصد دارد يک فصل را به استراحت بگذراند.

سرمربي 41 ساله بارسلونا چند هفته پيش اعلام کرده بود که قصد دارد در پايان فصل پس از چهار سال حضور موفق در نوکمپ، از آبي و اناري‌ها جدا شود.

پس از آن شايعات زيادي درباره باشگاه بعدي گوارديولا مطرح شد و از چلسي انگليس به عنوان يکي از مشتريان اصلي اين مربي اسپانيايي نام برده مي‌شود. با اين حال، گوارديولا گفت: قصد دارم يک سال استراحت کنم و ببينم که چه پيش مي‌آيد. در حال حاضر هيچ برنامه‌اي ندارم و حتي معلوم نيست که دوباره مربي‌گري کنم يا خير. در اين يک سال به کارهايي مشغول خواهم بود ولي احتمالا ديگر زياد مرا نخواهيد ديد.

وي در ادامه به تمجيد از تيتو ويلانووا دستيار خود که فصل آينده سرمربي بارسلونا خواهد بود پرداخت و گفت: خيلي سخت است که بگويم آيا در آينده با هم کار خواهيم کرد يا نه. وقتي ويلانووا پذيرفت که هدايت تيم را بر عهده داشته باشد، به همه درس شجاعت و جسارت داد. اميدوارم که او تا مدت‌ها در بارسلونا بماند چون اين اتفاق نشان مي‌دهد که کارها خوب پيش رفته است. من در همان روزي که در نشست خبري جدايي‌ام را اعلام کردم فهميدم که تيتو جانشين من خواهد بود.

گوارديولا درباره وضعيت آسيب‌ديدگي داويد ويا و احتمال حضور او در رقابت‌هاي يورو 2012 گفت: ويا دوران بهبودي خود را خيلي خوب و طبق برنامه طي مي‌کند. پزشکان و خود او احتمال مي‌دهند که بتواند در رقابت‌هاي يورو به ميدان برود. البته اين موضوع به دل‌بوسکه مربوط است و او بايد در اين زمينه تصميم بگيرد.

وي با اشاره به ديدار نهايي جام حذفي مقابل اتلتيک بيلبائو گفت: ما با يک تيم بسيار قدرتمند مواجه خواهيم شد. آن‌ها در اروپا همه را شگفت‌زده کردند. شکست دادن بيلبائو خيلي دشوار است و حالا دشوارتر هم شده چون قصد دارند ناکامي خود در فينال ليگ اروپا را جبران کنند.

انجام موفقيت آميز جراحي روي زانوي پويول

کاپيتان بارسلونا، شخصا در صفحه توئيترش اعلام کرد که زانويش مورد عمل جراحي قرار گرفته است.

عمل جراحي برروي زانوي اسيب ديده کارلس پويول، کاپيتان باشگاه بارسلونا، در ساعات ابتدايي امروز (شنبه) در کلينيک کئيرون شهر بارسلونا با موفقيت انجام شد.

کاپيتان بارسلونا مورد آرتروسکوپي زانوي راست قرار گرفت تا بدين ترتيب به مشکلات و مصدوميت طولاني مدت خود پايان دهد.

البته او بعد از انجام اين عمل جراحي شانس حضور در ديدار فينال جام حذفي اسپانيا و يورو2012 وهمراهي تيم ملي اسپانيا دراين رقابتها را از دست خواهد داد.

دکتر رامون کوگات و ريکارد پرونا، پزشکاني که در جراحي پويول حضور داشتند، عصر امروز در کنفرانسي خبري روند اين جراحي را اعلام خواهند کرد. خود پويول هم بعد از انجام اين عمل جراحي در صفحه تويئترش نوشت:« الان بعد از انجام عمل جراحي در اتاق هستم. همه چيز خوب است.»

Last edited by dogh; 12-05-2012 at 16:35. دليل: افزودن خبر

13. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Real Betis - FC Barcelona

يکشنبه 24/02/1391 ساعت : 00:30
    هفته 38 لاليگا : رئال بتيس - بارسلونا
    زنده از شبكه سه

15. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یادداشت روز: اِل آنتی گالاکتیکو، شوالیه ای تمام عیار!

روز گذشته روز تولد اینیستا، هافبک ملی پوش بارسا، بود و این یادداشت به همین بهانه نوشته شده است

سایت گل- بارسلونا قرن بیستم را زیر سایه دشمن دیرینه پشت سر گذاشت. با اینکه آنها در طول یک قرن فعالیت همه چیز به دست آورده بودند اما لقب موفق ترین تیم قرن برای رقیب مادریدی، کاتالان ها را آزرده خاطر می کرد. افتخاری که دیگر دست نیافتنی بود. آنها هم بیشتر می خواستند.

محتوای مخفی: ادامه 
    آبی اناری ها در پایان یک قرن فعالیت در ویترین افتخاراتشان همه نوع افتخار داشتند. از جام های داخلی گرفته تا اروپایی، افزایش محبوبیت جهانی، عناوین شخصی بازیکنان و البته داشتن اسطوره هایی ماندگار که همواره نام باشگاه را سر زبان ها می انداختند. اما باز هم چیزی کم بود. اگر در قرن گذشته یوهان کرویف اسطوره افسانه ای بندرنشینان بود آن طرف دی استفانو هم نماد پایتخت نشینان مادریدی بود. و اگر در عصر جدید این گواردیولا بود که الگوی تعصب در بین آبی اناری ها به حساب می آمد رائول هم در بین سفیدها همین نقش را ایفا می کرد. در این میان و با درخشش دروازبانی جوان در ترکیب تیم کهکشانی، رئال تنها برتری بارسایی ها را نیز از آنها گرفت. جایی که سوبی سارتا با ظهور ایکر مقدس دیگر تنها اسطوره دروازبانی دو باشگاه اسپانیایی (سامورا دروازبان افسانه ای اسپانیا به دلیل بازی در هر دو تیم مطرح بارسا و رئال مورد تحسین هر دو گروه قرار دارد.) به شمار نمی آمد.

ستاره رئال؛ حسرت بارسا

قهرمانی های رئال مادرید در اوایل قرن بیست و یک در مسابقات باشگاهی اروپا و جهان به لطف پول های تمام ناشدنی فلورنتینو پرس، به نظر قرن جدید را هم در سلطه مادریدی ها جلوه می داد. ضمن خریدهای بسیار بزرگ تیم مادریدی که آنها را تافته جدا بافته می کرد (رونالدوی برزیلی، فیگوی خائن، بکهام و اوون گران قیمت) خرید بزرگترین آنها، یعنی اسطوره ای جدید به نام زیدان برای باشگاه هر آرزویی را ممکن می ساخت.

نمایش های درخشان زیزو در هر مسابقه ای که درآن حضور داشت چیزی جز حسرت و حسادت برای بارسایی ها نداشت. بارسا هرچه که داشت، به هرچه که رسیده بود، بازهم باید حسرت داشتن بازیکنی چون زیدان را می خورد. بازیکنی تمام عیار، بی نقص و خارق العاده. شماره ده فرانسوی یکی از معدود رئالی هایی بود که بارسایی ها همیشه حسرت داشتنش را داشتند. نه خود او، شاید چیزی شبیه به زیزو هم راضیشان می کرد. فوق ستاره ای که یک دهه درخشید، هر چه جام بود چه در رده باشگاهی و چه ملی گرفت و اینگونه نامش را در تاریخ ماندگار کرد. از آن دست اروپایی هایی که جا پای ستارگان سال های دور قاره سبز گذاشته بود و مایه مباهات تمام قاره بود. اما دیدن او در لباس دشمن به واقع برای کاتالان ها زجرآور و حسادت برانگیز بود. فوق ستاره ای که در فینال جام جهانی گلزنی کرده بود، در فینال لیگ قهرمانان اروپا گلی فراموش نشدنی زده بود، در یورو با کشورش قهرمان شده بود و هرآنچه می خواست می کرد.

Made in la masia

بارسای قرن بیست و یک حال و روز خوبی نداشت. کوله ها (هواداران بارسا) جام ها را در دستان دشمن مادریدی می دیدند و همین بیشتر آزارشان می داد. خیانت فیگو هم شوکه و عصبیشان کرده بود و با نفرت و ناامیدی بازی تیمشان را در مقابل افتخارات متعدد پایتخت نشینان می دیدند و بسیاری از اوقات وادار به ستایش کردن از زیدان می شدند. بعد از مصدومیت کاپیتان گواردیولای محبوب و ترک باشگاه، دلشان به درخشش ژاوی خوش بود که او هم برای اجرای تیکی تاکا، تک و تنها بود. برای نتیجه گرفتن از دقت پاس های ژاوی، بارسا به چیز دیگری احتیاج داشت. دوای درد آنها فقط یک چیز بود: زیدان. اما نه بارسا پول خرید او را داشت و نه زیدان علی رقم همبازی شدن با فیگو، خیانت را آموخته بود!

ریوالدو به همراه تمام هلندی هایی که فن خال به نوکمپ آورده بود هم نتوانستند هواداران را راضی کنند. رئال دست نیافتنی می نمود و شانسی که بارسایی ها آورده بودند این بود که تیم هایی چون منچستر یونایتد و میلان در اروپا و پدیده ای به نام والنسیا مانع قهرمانی های متعدد مادریدی ها در اسپانیا می شدند. رئالی ها با نحوه ی درخشش ستاره ی اول قرن جدید بارسا، ژاوی، مطمئن شدند که زیدان بی رقیب خواهد ماند. ژاوی سبک متفاوتی داشت که پیش از او بازیکنی آن را اجرا نمی کرد. ضمن آنکه به اندازه زیدان هجومی، با تکنیک و گلزن هم نبود.اما آنها نمی دانستند کسی که قرار است جانشین زیزوی دوست داشتنیشان باشد گزینه دیگری جز ژاوی است. اینجا بود که ارزش آکادمی باشگاه نمایان شد و بالاخره لاماسیا به داد آبی اناری ها رسید.

کاپیتان تیم زیر ۱۵ ساله های بارسلونا در تورنمت نایک و زننده گل قهرمانی این تیم، کاپ قهرمانی آن مسابقات را از کسی گرفته بود که از کودکی آرزوی دیدنش را داشت. اما نکته مهم این مسابقات برای او چیز دیگری بود. گواردیولا که نوجوان سر به زیر تا آن روز فقط عکسش را که همیشه همراه داشت دیده بود بعد از اهدای کاپ قهرمانی هدیه ارزشمندی به او داد. این هدیه ی ارزشمند عکس امضا شده ای از گواردیولا بود که روی آن نوشته شده بود: تقدیم به بهترین بازیکنی که تا امروز دیده ام! همین یک جمله پیشرفت پسرک آلباسته ای که در دوازده سالگی به آکادمی فوتبال بارسا آمده بود را تضمین می کرد که با اعتماد فن خال، که پیش از او ژاوی را رو کرده بود در هجده سالگی به تیم اصلی راه یافت. البته آن زمان اوضاع تیم اصلی آنچنان نامساعد بود که، کسی توجهی به جوان اول آن روزهای لاماسیا نداشته باشد. نتایج ضعیف بارسا همه چیز را تحت شعاع قرار داده بود اما چیزی در وجود او بود که کاتالان ها را به آینده ای روشن نوید می داد!

آندرس اینیستا با حضورش در کنار ژاوی، بر خلاف همیشه که دو مهاجم زوج خط حمله تیمی را تشکیل می دادند زوج بازیسازی را ساختند که نمایش هایشان بر اساس تعلیمات لاماسیا شکل گرفته بود. همین امر سبب شد تا بارسایی که مکمل بی نقصی برای مهندس ژاوی یافته بود روز به روز بهتر شود. هرچند نمایش این دو در کنار هم مورد تحسین همگان بود اما حتی در غیبت طولانی مدت ژاوی در فصل 2006-2005 اینیستا به خوبی توانست بار خط میانی تیم را به کمک دکو به دوش بکشد. او آنچنان مورد اعتماد بود که در فینال لیگ قهرمانان اروپا در پاریس و برابر آرسنال، هرچند در ترکیب اصلی نبود، اما در نیمه دوم به میدان رفت و اتفاقاً با بازی خوب خود بارسای بازنده را با بارسای قهرمان عوض کرد. این پا قدم نیک او در دومین قهرمانی بارسا در اروپا و همچنین همزمانی پدیدار شدن او در کنار نمایش های درخشان رونالدینیو و اتوئو با به اتمام رسیدن دوره اقتدار کهکشانی های یک رئال باعث شد هواداران خرافاتی بندر بارسلونا آندره را مقدس بدانند و او را اِل آنتی گالاکتیکو بنامند؛ ضد کهکشانی.

اینیستای جوان در روزهای پیشرفت قرار داشت. ترکیبی از نبوغ ذاتی و آموزه های آکادمیک را در زمین پیاده می کرد و چون بهترین نمایش ها و زیباترین هنرهایش را در برابر رقیب دیرینه در ال کلاسیکو به نمایش می گذاشت خیلی زود بر محبوبیتش افزود. شماره هشت آبی اناری از جمله بازیکنان اندکی در دنیای فوتبال است که در بازی های بزرگ و دقایق فوق العاده حساس کارهای به یادماندنی انجام داده . اما شوالیه رنگ پریده (که بخاطر صورت رنگ و رو پریده اش به این نام شهرت یافته) کارهای بزرگی رقم زده که حالا همگان بیشتر قدر او را می دانند.

فوق ستاره چند پُستیِ همه چیز تمامِ بی عیب و نقص بارسا و اسپانیا، یک گل کوچک بازِ قهار نیز هست. حالا یک پا دو پاهای ریز و هنرمندانه اینیستایی هم به اندازه دریبل زیدانی شهرت دارد. همین تکنیک ناب او به همراه اثر بخشی بالایش در تیم موجب شده تا وین رونی او را از مسی هم برتر بداند و یا ریکلمه همبازی سابقش و هموطن مسی، در حضور مسی، آندرس را بازیکنی منحصر بفرد بنامد. این تعریف و تمجیدها در حالی است که به قول ایناکی سائز مربی سابق تیم جوانان اسپانیا درباره اینیستا: «شما به او فوتبال یاد نمی دهید بلکه اوست که به شما یاد می دهد!»

جادوگر آبی و اناری

حرکات دیدنی او و دریبل های راحت و ریزش باعث شد لقب جادگر را هم بگیرد. چرا که واقعاً با توپ جادو می کند و در دقایق و لحظات حساس و سرنوشت ساز به داد تیم می رسد. شاید او به اندازه ژاوی پاس سالم ندهد اما بیشر از او پاس گل می دهد. به اندازه مسی هم گلزنی نمی کند اما ارزش گل هایش بیشتر از آمار گلزنیش است.

برای تعریف از او نباید به این ها بسنده کرد. او ستاره ای در خدمت تیم است و در فتح عناوین تیمی همواره از ارکان اصلی بوده است. ابتدا نقش پُر رنگ اینیستا در یورو 2008 و قهرمانی ماتادورها در جام جهانی کوچک، سپس زدن گل قهرمانی تیم باشگاهیش در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا! (چرا که بازی نیمه نهایی بارسا در مقابل چلسی برای بارسایی ها به مراتب سخت تر از دیدار فینال مقابل منچستر بود.)، کمک به بارسا برای کسب شش جام در یک فصل و فتح جام باشگاه های جهان برای اولین بار، زننده تک گل فینال جام جهانی آفریقای جنوبی در دقیقه 117 به هلند، اثر گذاری او در ثبت سومین قهرمانی پیاپی لالیگایی بارسا، همه و همه سبب شده او در اوج دوران بازیش در راه اسطوره شدن گام بگذارد با اینکه هنوز هم می تواند چند سالی به درخشش در مستطیل سبز ادامه دهد، اگر مصدومیتی گریبانش را نگیرد. این در حالی است که مسی و رونالدو (اسطوره های نامی هم دوره اینیستا) تاکنون موفق نشده اند برای کشورشان هیچ جامی بیاورند ولی اینیستا به مانند زیدان، یورو و جام جهانی را برای کشورش به ارمغان آورده است (اسپانیا برخلاف فرانسه که با زیدان توانسته بود ابتدا جام جهانی 98 و پس از آن یورو2000 را فتح کند، موفق شده ابتدا یورو 2008 و سپس جام جهانی 2010 را به دست آورد.) و درست همانند او در فینال جام جهانی گل زده است.

همان طور که زیزو بخاطر نمایش های درخشانش در بین بارسایی ها نیز قابل احترام است، اینیستا هم با زدن گل قهرمانی اسپانیا در جام جهانی نوزدهم در بین مردم کشورش و حتی در بین طرفداران رئال و اسپانیول (دو دشمن بارسا) محبوب است و به همین خاطر در تمام بازی های خارج از خانه فصل 2011-2010 بارسا مورد تشویق تماشاگران قرار می گرفت. همچنین دون آندرس با تقدیم آن گل بسیار مهم و حساس به دنی خارکه (همبازی سابقش و بازیکن فقید تیم اسپانیول) کاری کرد که در دربی بارسلون و در اِستادی کورنلا-اِل پرات (ورزشگاه تیم اسپانیول) طرفداران رقیب دیرینه به هنگام تعویض، تمام مدت و ایستاده او را تشویق و به پاس کار با ارزشی که کرده بود از او تشکر کنند. این در حالی بود که اینیستای محجوب در تمام این مدت حتی سرش را بالا نیاورد و فقط با دست زدن هایش از تماشاگرانی که او را مورد لطف قرار می دادند سپاسگزاری کرد.

اینیستا حالا اگر بتواند یوفا و فیفا را متقاعد کند که عناوین شخصی را هم به دست آورد دیگر افتخاری در کارنامه اش کم ندارد که زیزو آن را داشته باشد! هرچند در این زمینه به مانند ژاوی نسبت به او کم لطفی شده و بارها نشان داده لیاقت دریافتش را داشته با اینکه خیلی دنبال دریافت این عناوین فردی نیست.

یازده مه به مانند خود شوالیه در بندر بارسلون و در بین طرفداران این تیم در سراسر جهان روز مقدسی است. روز تولد فوتبالیستی فراتر از زمان. روز بازنشستگی بزرگانی چون گواردیولا و ژاوی! روزی که دیگر حسرتی بر دل بارسایی ها باقی نگذاشت و آنها را به هرچه رقیب داشت، رساند.

مهدی بشکنی

2012/5/12

میهمانان مراسم ازدواج کاسیاس: بارسایی ها بیشتر از رئالی ها

دروازه بان رئال مادرید به زودی با نامزد اسپانیایی اش ازدواج خواهد کرد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در مجله لکتوراس و به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونیا، ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو در ماه جولای پیش رو و بعد از اتمام رقابتهای یورو2012 با هم ازدواج خواهند کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    این درحالی است که پیش از این شنیده می شد که ممکن است که این جشن ازدواج به تاخیر بیفتد ولی استیو کالسادا، مدیربرنامه های کاسیاس روز جمعه در صفحه تویئترش اعلام کرد که دروازه بان رئال و ساراکاربونرو، خبرنگار و گزارشگر اسپانیایی ، به زودی با هم ازدواج خواهند کرد و حتی لیست میهمان هایشان هم مشخص شده است. لیستی تعجب آور: جالب اینجاست که تعداد بازیکنان دعوت شده از باشگاه بارسلونا، به مراتب بیشتر از تعداد بازیکنان رئالی حاضر در مجلس است.

انها برای مراسم ازدواجشان، کارلس پویول، چابی ارناندس، آندرس اینیستا و سسک فارگاس را از بارسایی ها دعوت کرده اند واز مادریدی ها تنها سرخیو راموس، ژابی آلونسو و آلوارو آربلوا دراین مراسم حضور خواهند یافت.

By Ghazal Ziari

2012/5/12

17. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم بارسا در این بازی حتی تمرین هم نکرد
    یعنی تمرینات بارسلونا هم جدی تر از این مسابقه بود

فکر کنم نیمه دوم یک حمله کردیم
    مسی چه ضربه زیبایی به تیر زد اگه گل میشد از اون گلای کلاسیک میشد

جدای از همه چیز تنها چیزی که واقعا سخته دیدنش چهره گواردیولاست که مشخصا در انتظار پایان فصله
    Last edited by گرافيكار; 13-05-2012 at 03:01.

19. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •