فقط درایور رو نصب کردی؟
نرم افزار همراهش رو نصب کردی؟
چند MB هیست این فایلی که دانلود کردی؟
فقط درایور رو نصب کردی؟
نرم افزار همراهش رو نصب کردی؟
چند MB هیست این فایلی که دانلود کردی؟
نرم افزار همراهی نداشت.حجمش 7 مگه از اینجا گرفتم:
اگه لپتاب اچ پی داری اسم درایورها یا نرم افزارهائی که نصب کردی رو بگو برم دنبالشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من دیگه از دست این لپتاپ دل 1558 خودمرو میکشموقتی روشن میکنم بعد از یک مدت کوتاهی همه پورتهای USB کار نمیکنن حتی بعضی وقتا تاچ پد هم کار نمی کنه بخدا دیگه نمید ونم چیکار کنم چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم........تورو خدا یکی کمکم بکنه ممنون میشم
USB ها برق دارن؟
وقتی USB وصل می کنی ارور میده؟
نه دوست من برق ندارن به وقتی فعال باشن قشنگ کار میکنن مشکلی نداره تازه الان به یک مشکل جدید گرفتار شدم یکهو میبینی در حال انجام کاری هستی که او صفحه خشکش میزنه فقط چند لحظه موس کار میکنه که دیگه اونم از کار میوفته و دیگه هیچ گاری نمیشه کرد و باید پاور رو بزنیم تا خاموش یشه راستی یکی از دوستام که دسک تاپ داره الان بهم گفت همین مشکل رو داره ویندوز من 7 هست من الان کل سخت افزارهای usb رو کشیدم فعلا که اینو دارم مینویسم داره کار میکنه حالا شما بگین من چیکار بکنم؟![]()
Last edited by saam_metal5; 29-08-2010 at 11:22.
چه ویندوزی نصب هست روی دستگاهت؟
با خود دل تست گرفتی از دستگاهت؟
من اول همین کار کردم یعنی گزینه از Restore complete system انتخاب کردم ولی پیغام میده که اول باید درایور c را Restore کنم؟
وقتی هم Restore میکنی xp میاد بالا!!!!!!!!!
دیسک های ریکاوری رو ساختی؟
نه,یکی از بزرگترین اشتباهام بود!!!
حالا نمیشه کاری کرد؟
بهترین برای شما اینکه شما ویندوز 7 نصب کنید
برامه VAIO CARE رو دانلود کنید و ا طریق اون ریکاوری و بسازید چون هنوز درایو ریکاوری شما وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)