تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 510 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام علیکم!

دوستان من تا حالا طرف این مدل بازی ها نرفتم. میخوام حالا از بی بازییی برم سراغ این. اگه بگیره منو که خب خوش به حالم میشه چون انگار قرار نیست بشه اگرم نگرفت منو که خب میرم یه دور دیگه Deus EX میزنم!!!

حالا سوالی که داشتم اینه همون اول که بازی را نصب کردم 2تا DLC موجود را هم بریزم (آپدیت را حتما از اول نصب می کنم) یا صبر کنم وقتی بازی تموم شد بعدش DLCها را نصب کنم؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا من دوتا dlc رو ریختم و اپدیت جدید رو. ولی مشکی هست. چطوری مرحله downgourd رو بگیرم؟ میگن باید با guard ها صحبت کنم ولی اونا چیزی نمیگن.

در ضمن خونه هم نمیتونم بسازم حتی تو جاهایی که تین هستنم . مشکل از کجاس؟ من save‌قبلیمو لود کردم و اولش ارورو داد there is some content in your save that are not available any more load any way?

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

این Dragonborn واسه PC کی میاد ! مگه 5 Feb نبود ؟ پس کو ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام علیکم!

دوستان من تا حالا طرف این مدل بازی ها نرفتم. میخوام حالا از بی بازییی برم سراغ این. اگه بگیره منو که خب خوش به حالم میشه چون انگار قرار نیست بشه اگرم نگرفت منو که خب میرم یه دور دیگه Deus EX میزنم!!!

حالا سوالی که داشتم اینه همون اول که بازی را نصب کردم 2تا DLC موجود را هم بریزم (آپدیت را حتما از اول نصب می کنم) یا صبر کنم وقتی بازی تموم شد بعدش DLCها را نصب کنم؟
    اگه میخوای این بازی رو بازی کنی باید درست حسابی واسش وقت بزاری . همین جوری از سر بی بازی ای فکر نکنم بتونی بری . چون واقعا به شدت طولانیه و خسته ات میکنه . اینو مطمئنم . من که تمام بازی ها رو ول کردم فقط دارم اینو بازی میکنم .
    راجع به سوالت هم اگه از الان نصب کنی بهتره . البته فرقی نمیکنه ولی اگه از همون اول نصب کنی همه چیزایی که به بازی اضافه شده رو داری . پیشنهاد میکنم چندتا مود خوب هم از بچه های همینجا بپرس برو نصب کن .

اقا من دوتا dlc رو ریختم و اپدیت جدید رو. ولی مشکی هست. چطوری مرحله downgourd رو بگیرم؟ میگن باید با guard ها صحبت کنم ولی اونا چیزی نمیگن.

در ضمن خونه هم نمیتونم بسازم حتی تو جاهایی که تین هستنم . مشکل از کجاس؟ من save‌قبلیمو لود کردم و اولش ارورو داد there is some content in your save that are not available any more load any way?
    گاردها که از لول 10 به بعد باهات راجع به دانگارد صحبت میکنن . یه یارو orc هیکل هم ممکنه خودش بیاد دعوتت کنه به دانگارد . واسه ساخت خونه هم فقط سه تا جا میشه خونه ساخت . یکیش فالکریث . یکی دیگه مورتال . یکی دیگه رو یادم نیست . تین که بشی بهت زمین میدن به جای خونه . من چون بازی رو از اول شروع کردم لول 9 به بعد که میشی اول از همه ارل فالکریث دعوتت میکنه . قبلا که بازی رو یه کم رفته بودم توی فالکریث تین نشده بودم که ببینم خونه رو چی میشه کرد .
    وقتی هم که سیوت این ارور رو میده یعنی قبلا یه فایل esm یا esp داشتی (یا همون مود دیگه) که سیو کردی و حالا دیگه اون مود رو نداری یا از توی لانچر تیکش رو نزدی . چک کن ببین مودهای قبلیت همه سرجاشونن ؟ حتی فایل اپدیت هم جزو مودها حساب میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من این مشکل رو دارم وقتی میرم تو بازی بعد از لوگو اول میپره بیرون
    صدا رو روی 24 41100 هم گذاشتم
    نسخه blackbox هم هست

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این Dragonborn واسه PC کی میاد ! مگه 5 Feb نبود ؟ پس کو ؟
    اومده دیگه!
    رپید باز: پارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودم تست نکردم البته، تورنتشم هست ولی حجمش بیشتره! نمی دونم چرا!

7. 2 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

THE Elder Scrolls Skyrim DragonBorn DLC

: Key Features

Explore Beyond Skyrim – Leave the province of Skyrim and travel to the coastal island of Solstheim. Encounter the Dark Elven settlers of Raven Rock and the native Skaal, as you unravel the mystery of a Dragonborn’s return.
    Become the Ultimate Dragonborn – Harness the power of the Voice as you face off against the first Dragonborn. Wield new shouts and spells including Dragon Aspect – allowing you to summon the inner power of a dragon to deliver colossal blows and strengthen other shouts.
    New Powers – Discover dark powers as you journey into a new Daedric realm. Collect books of forbidden knowledge and choose new paths for your skills and abilities.
    New dungeons, creatures, weapons, and more – Suit up in Bonemold and Chitin armors and wield Stalhrim weapons as you navigate through a myriad of dungeons. Battle formidable foes like Ash Spawn, Rieklings, and more.

لینک های دانلود :

Last edited by virus2009; 06-02-2013 at 18:01.

9. 11 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره مودهای پیشنهادی منم همین هاست
    +
    پیشنهاد میکنم wet and cold رو نصب نکنین . چون توی بعضی ماموریت ها قاط میزنه . جوری که تا بارون بیاد npc ها هر جور که شده فرار میکنن میرن تو خونه هاشون . مگه اون قابلیتش رو غیر فعال کنین .
    SkyUI رو هم اگه با کیبرد بازی میکنین بهتره نصب کنین .
    climates of tamriel رو حتما نصب کنین . خیلی توپه . این مودها رو هم همراهش نصب کنین :

Frostfall
    Get Snowy
    Wearable Lanterns
    Enhanced lights and fx

این هم مود جالبیه که قبلا گفتم سیستم خورد و خوراک و مریضی واقعی رو به بازی اضافه میکنه .
    Realistic needs and diseases

مودهاتون هم همیشه اپدیت کنین که با هم تداخل نداشته باشن . پچ های compability رو هم اگه لازم بود باید بگیرین . نکته دیگه اینکه هرچی مود بیشتر باگ بیشتر . حواستون باشه . الان من بازی هر چند دقیقه یه بار یا خودش کرش میکنه یا من خودم باید بیام بیرون و دوباره برم تو .
    ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت مغرفی مود
    یک سوال: سایتی هست که بشه این مود ها رو مستقیم دانلود کرد یا نه فقط باید با اون مود منیجیر (اسمشو یادم رفت) دانلود کنیم؟
    با تشکر

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

سلام دوستان, اگر مقدور هست لطفا لینک های دانلود برای 2 تا DLC اول رو برام بزارید, اگر طریقه نصب خاصیهم داره لطفا بگید بهم.

ممنون

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت مغرفی مود
    یک سوال: سایتی هست که بشه این مود ها رو مستقیم دانلود کرد یا نه فقط باید با اون مود منیجیر (اسمشو یادم رفت) دانلود کنیم؟
    با تشکر
    سلام.
    سایت های زیادی برای دانلود مود به صورت مستقیم نیست.مطمئن ترین و بهترین راه همون Nexus Mod Manager هست.که به صورت مستقیم دانلود می کنه و Resume هم داره.نصب مود هم خیلی اسون کرده.فقط باید مود رو توی منجر تیک بزنین.
    (البته برخی مود ها با منجر نصب نمیشن ولی خوب فکر نکنم از اون مورد ها پیش بیاد براتون.)

دوستان کسی میتونه برام سیو بازی رو بزاره؟
    سیوی که لازم دارم میخوام Main Quest و Dawnguard رو تموم کرده باشه.
    Dawnguard رو تموم هم نکرده بود حالا زیاد مشکلی نیست ولی حتما Main Quest تموم شده باشه.ترجیحا Side Quest های کمی هم رفته باشه.
    ممنون.
    Last edited by Little Sparrow; 07-02-2013 at 10:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •