تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 860 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز شوخی میکنی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    طلاق دادن تو این این بازی هست ولی فقط میتونید با زن قبلیتون عروسی کنید ، نه با دختر دیگه .
    در ضمن اگه میشد ازدختری بچه گرفت و طلاقش داد که میتونستید یه مهد کودک راه بندازید تو خونتون .
    فکرشو بکن ، پنج تا دختر ، پنج تا بچه میدن و میشه 50 درصد .
    نه عزیز جون منظورم رو خوب دریافت نکردی که ...

توی این بازی .. هر زنی با هر نژادی بگیری بچتون فقط یک پسر است ( این موهبت الهی است ) . در ضمن بعد از طلاق اگر تونستید پر آبی رو بدست بیارید میتونید زن دیگری رو هم بگیرید . فقط به شرط اینکه محبتتون با زن قبلیتون خیلی کم بشه .

2. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

hopee وgahir خیلی باحالید و از راهنمایی تون متشکرم.راستی یه روش هست واسه یافتن باقی غذاها :چون بیشتر غذاها واقعی شون همینطوری درست میشن هرکی هرچی به عقلش میرسه بسازه تا پیداش کنیم.مثال من سالاد درست کردم بدون سس درست بود بعد تونستم سس هم اضافه کنم چون معمولا سس داره ولی تخم مرغ و گوجه خواستم درست کنم نشد
    راستی کی شکلات داره ببین میتونی شیر کاکائو بسازی .دست به دست هم بدیم تا پیداشون کنیم.

4. 2 کاربر از armin_1242000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

hopee وgahir خیلی باحالید
    ممنون عزیز

دوستان اگر بخواهید من خودم دستورالعمل درست کردن دقیق 64 تا غذای آزمایش شده برای آشپزخانه‌ی Harvest Moon : Back to Nature دارم ، اگر توافق بشه لیست کنم .

داره خودمونی میشه hasti_smile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    زمین (البته فعلا)

پيش فرض

دوستان سلام .من با popuri عروسی کردم و اول سال دومم و همه چیز دارم با تمامه حیوانات طلایی بجز کل غذا ها به نظرتون میعرضه ادامه بدم یا از اول با کارن عروسی کنم؟(واسه شهر)؟

راستی یکی از دوستامون گفته بود اگه با دیوار و توپ و سگه ور بری توپت دوتا میشه ولی نشد و اینکه من سطل آبو پر کردم(داخل غار زمستانی) تو غار آبه سطل100تا بود ولی بیرون غار ازش استفاده کنی کم میشه چرا؟و شکلات می خوام باید از کجا پیدا کنم.یادمه یه بار یکی از بانوانه آبادی شکلات بهم دادن نمیدونم کدوم بود و به چه مناسبت.
    راستی بچه ها هیچ می دونید این برنامه ایی که نامه واستون می خونه واسه چی خوبه؟
    جواب:واسه اینه که تو یه یکی از سال ها روز پاییز harris همون پلیسه اگه اسمشو اشتباه نگفتم میاد پیشت و ازت می خواد نامه واسه دختر نوشیدنی فروش تو تلویزیون( از طرف harris به دختره)بنویسی.فکر کنم عاشقشه ولی چون اصلن برنامه رو ندیده بودم گفت بلد نیستم کسی اینجوری شده؟(دیده)
    THANKS.

حتما جای مناسبی نایستاده بودی. یه جایی وایسا که بتونی فوری برگردی و قبل از اینکه سگت سرش رو بلند کنه توپ رو برداری. من به محض اینکه یه توپم گم میشه این کار رو میکنم حداقل 20 بار تا حالا تونستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی بچه ها هیچ می دونید این برنامه ایی که نامه واستون می خونه واسه چی خوبه؟
    جواب:واسه اینه که تو یه یکی از سال ها روز پاییز harris همون پلیسه اگه اسمشو اشتباه نگفتم میاد پیشت و ازت می خواد نامه واسه دختر نوشیدنی فروش تو تلویزیون( از طرف harris به دختره)بنویسی.فکر کنم عاشقشه ولی چون اصلن برنامه رو ندیده بودم گفت بلد نیستم کسی اینجوری شده؟(دیده)
    THANKS.
    کل دموی هاریس و آجا به این شکل هستش :

شکله :
    Last edited by hopee; 07-07-2009 at 21:24.

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

دوستان یک سایت فوقالعاده برای این بازی.:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاملترین و دقیق ترینو هر چی بگم کم گفتم.تمام روزها رو جز به جز توضیح داده چیکار باید بکنی.تمام کارهایی که تا پایان هر ماه باید انجام بدی. و ......................

اینا فقط یه موضوع از اون همه موضوع متفاوته.

فقط یه چیزی .انگلیسیه.

جالبه نوشته فقط 64 تا غذا تو بازی هست

9. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه B i B A K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان یک سایت فوقالعاده برای این بازی.:

کد:
    کاملترین و دقیق ترینو هر چی بگم کم گفتم.تمام روزها رو جز به جز توضیح داده چیکار باید بکنی.تمام کارهایی که تا پایان هر ماه باید انجام بدی. و ......................

اینا فقط یه موضوع از اون همه موضوع متفاوته.

فقط یه چیزی .انگلیسیه.

جالبه نوشته فقط 64 تا غذا تو بازی هست
    سایت توپی بود ممنون

اینو توش پیدا کردم یه سیو

45 Day to finish the game. Lots of animals. Has got everything, includes 6 King Fish and many others

45 روز تا پایان بازی !
    کد:
    بقیشونم اینجاست

کد:

11. این کاربر از B i B A K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان برای pc نیومده .در ضمن این عکس های بالایی از پلی 1 هست . من نتونستم روی کامپیوتر اجراش کنم .راستی اصلا این بازی به فارسی گیر میاد یا نه.

داره خودمونی میشه B i B A K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان برای pc نیومده .در ضمن این عکس های بالایی از پلی 1 هست . من نتونستم روی کامپیوتر اجراش کنم .راستی اصلا این بازی به فارسی گیر میاد یا نه.
    نه این بازی به فارسی نیومد
    یک سال پیش تو مزایده ای که برای فروش فایل های سورس هاروست مون گذاشتن یکی از دوستان سعی کرد که این سورس ها را بگیره تا فارسیش کنه اما نشد که بشه ! |

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

این جور که میگن نه واسه pc نیست.باید با مبدل باهاش کار کنی.به فارسی هم نداره

سایت توپی بود ممنون

اینو توش پیدا کردم یه سیو

45 Day to finish the game. Lots of animals. Has got everything, includes 6 King Fish and many others

45 روز تا پایان بازی !
    کد:
    http://db.gamefaqs.com/console/psx/save/harvest_moon_a.gme
    بقیشونم اینجاست

کد:
    http://www.gamefaqs.com/console/psx/save/446412.html
    قابل نداشت.خیلی چیزا داره باید بگردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •