تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 507 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

وقتی ازدواج کردید و خواستید بچه دار شید حتما فاصله سنی بچه ها بین 20 تا 35 ماه باشه.و حتما 2 بچه بیارید یا نهایت 3.

به خاطر اینکه اگر تک بچه باشه ضربه میخوره. اگر فاصله سنی زیاد باشه بچه دوم ضربه میخوره.اگر بیشتر از 4 بچه داشته باشید مثل کسی میمونه که بخواد 2 تا ماشین رو همزمان رانندگی کنه به تربیت و محبت کردن به هیچکدوم نمیرسید.

اینا همه از بزرگترین رواشناس های آمریکا شنیدم.

بچه بزرگ کردن خیلی خیلی نیاز به آگاهی و دانایی داره.خواهشا الکی بچه دار نشید و بزارید تو کوچه بزرگ بشه.تروخدا اگر نمیخواید وقت بزارید برای بچه بچه دار نشید.

بچه باید بین 1 تا 3 سالگی هر چیزی که گفت سریعا بهش بدین.به خاطر اینکه اگر نکنین ضربه میخوره..

اگر بچه 3 ساله بشقابش رو پرت کرد و شکست بگید آفرین عزیزم چه پرتاب قوی کردی حالا بریم با هم شکسته هاشو جمع کنیم تا پامون اوف نشه...نکه با داد و بیداد بچه رو دعوا کنیم..

بچه بزرگ کردن نیاز به آگاهی و دانایی داره که میتونید با شنیدن دکترهلاکویی از تولد تا 3 سالگی همرو کسب کنید.

از تولد تا 3 سالگی خونه مال بچست..اکر ماژیک برداشت رو دیوار نقاشی کشید بگید آفرین عزیزم چه نقاشی قشنگی ( بچه بال و پر درمیاره) ولی اگر بگی آخه این چه کاریه میکنی؟ دیوار کثیف شد!! بال و پر بچه رو پر پر میکنید و ضربه سنگینی به بچه میخوره..

بچه اگر درست تربیت بشه در بزرگسالی از مواد مخدر و الکل هم نفرت پیدا میکنه.

2. 13 کاربر از vahid484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

چه قدر بعضی آدمها بی معرفتن...اینهمه بهش حال دادم...واسش فیلم دانلود کردم..کامپیوترشو درست کردم..رفتم کمکش کردم کمرم درد گرفت بارشو جا ب جا کردم...این همه کمکش کردم ....رفتم بازار براش فلش پرسرعت خریدم
    بعد بهش گفتم پسورد مودمت رو بده..گفت شرمنده...
    حالمو گرفت...
    آخه بی معرفت من از کمرم مایه گذاشتم...بار 50 کیلویی رو بلند کردم 2 طبقه بردم بالا...

پسورد مودمش رو نداد!!!
    تازه پسر عموم هم هست....

خدا میدونه تو گرما 40 درجه 3 ظهر رفتم 1 ساعت براش کابل پاور خریدم...

چرا من اینقدر سادم که به آدما کمک میکنم و اونا بی معرفتی میکنن

1 شب 10 شب گفتش بار اومده بیا بریم انبار تحویل بگیریم...خدا میدونه کمرم درد گرفت جعبه های 50 کیلویی رو بلند میکردم میبردم انبار طبقه 2

چند بار براش ویندوز عوض کردم آنتی ویروس ریختم..

کل زحمتهای من ارزش یه پسورد wifi نداشت؟
    یه دوست داشتم گفت کاری برای کسی کردی انتضار جبران نداشته باش
    ی

4. 6 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هیچ وقت هیچ وقت محل کار سعی نکنید به کسی لطف کنید مخصوصا طرف دختر باشه و سن بالای مجرد و متوهم.اگر کاری کردید و فرداش انتظار داشت دوباره انجام بدهید بگید شرمنده وظیفه من نیست.اینطوری به خودتون واقعا لطف خواهید کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

گاهی وقت ها ادم باید ارزشو خودشو بدونه و به خودش بها بده و بازیچه دست مردم نشه حتی اگه امیدی به زندگی نداری کاری نکن مردم حس کنن برای خوشحالی خودشون یا وقت گذرونی از شما استفاده کنن ..وقتی کار اشتباهی انجام میدم پدرم این حرفارو میزنه با اینکهاصلا نصیحت نمیکنه شاید 3 سال یکبار از اینجور حرف ها میزنه واقعا باید عمل کنم ایندفعه

7. 3 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من در اکانت اینستام از ابتدا که ایجادش کردم چیزی قرار ندادم و صرفا برای مشاهده یکسری پیجها ازش استفاده میکردم.. و درخواست هرکسی رو هم از جمله افراد فامیل رو اکسپت میکردم
    اما حالا که میخوام تعدادی پست رو صرفا برای هم کلاسیای دانشگاهم قرار بدم مجبورم اونهای دیگه رو بلاک کنم که عملا ممکنه باعث دلخوری بشه!..
    بچه ها اگه با کسایی ارتباط آنچنانی ندارید یا به هر دلیلی نمیخواید پست های شما در شبکه های اجتماعی رو ببینن اونها رو اکسپت نکنید. این حق شماست.. وگرنه اکانتتون رو پابلیک میکردید
    بدیهیه که یه اکانت پرایوت مخصوص کسانی است که آدم باهاشون ارتباط نزدیک داره و نه صرفا هرکسی که آدم رو میشناسه

9. 8 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

تجربه من اینه که ب سخنان بزرگان توجه کنین

11. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه اطرافیانتان قصد کمک به شما رو دارند یا اگر میتوانید از انها کمک بگیرید حتما این کار رو انجام ندید

صحبتم در مورد شغله

الان خیلی از جوان ها بیکارند.از طرفی توی خانواده یکی هست که میتونه بهشون کمک کنه
    مثلا یه دایی بداخلاق دارند که توی بازار مغازه داره
    یه پسر عموی برنامه نویس دارن که باهاش خیلی صمیمی اند ولی رودرواسی هم دارند
    یه عموی مکانیک دارن که کارش عالیه ولی وضع مالیش افتضاحه
    و....
    منظورم اینه که یه فامیل با یه شغل که به شغلش هم وارده هست که یه ایرادی (بداخلاق،بی پول و...) داره

به جوان ها میگی خب چرا نمیری شاگرد داییت تو بازار بشی؟میگه برو بابا اون با اون اخلاقش کی میتونه تحملش کنه....ولی به این فکر نمیکنند که با خونه نشستن که کار درست نمیشه.ادم بداخلاق رو اگه هر چی بگه گوش کنید و بگه چشم کم کم خوش اخلاق میشه.یا حداقل دیگه جایی برای بداخلاقیش نمیمونه.در عوض تجربه ی کاسبی پیدا میکنید پول جمع میکنید و بعد از چند سال خودتان یک مغازه دار موفق میشوید

یا پسرعمویی که باهاش رودرواسی دارید...تا کی میخواهید بگید من برم به این جوجه رو بندازم؟اگه رو نندازید هیچ وقت هیچ چیز یاد نمیگیرید.همین امروز بهش زنگ بزنید .غرور الکی هیچ فایده ای نداره.

یا عموی مکانیک عالی ولی بی پول
    حتما لازم نیست ادم از اول کار پول پارو کنه.میشه شاگرد این عمو شد.بدون حقوق.دست و لباس ادم شاید کثیف بشه ولی وقتی یه مکانیک عالی شدی و ماشین ها پشت در تعمیرگاه صف بستند میتوانید خستگی در کنید

توی این شرایطی که بیکاری انقدر زیاد شده.اگه همش بخواهیم مغرور باشیم و فقط به علایق یا لیسانسی که گرفتیم فکر کنیم همیشه بیکار می مانیم
    غرور بیجا مانع پیشرفته

13. 12 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

همیشه مقررات رانندگی رو رعایت کنین تا زنده بمونین

15. 4 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

هیچوقت همه اسرار زندگیتون رو به هیچکس نگین حتی ... ؛ که بعدها ممکنه ابزاری بشه در دست عزیزانتون علیه خودتون !

17. 13 کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق داره
    منظورتون چیه که اندازه یه خانواده خرج داره؟ یعنی چه قدر؟
    یه خانواده تو روستا ماهی 100 هزار تومن خرجشه یه خانواده تو شهر ماهی 10 میلیون تومن خرجشه

لطفا واضح بیان کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •