من افتادم اداره بهداشت و درمان لویزان ، آمارش رو در آوردم ظاهرا جای خوبی هست
10 روز مرخصی دارم بعدش باید معرفی کنم خودمو
من افتادم اداره بهداشت و درمان لویزان ، آمارش رو در آوردم ظاهرا جای خوبی هست
آقا کسی اینجا نیست که تو فرماندهی انتظامی مازندران خدمت کرده باشه و ما رو یه راهنمایی بکنه ؟ یکشنبه باید برم . میخوام ببینم اونجا هم همش آماده باشه مثل تهران یا نه ؟ مرخصی هاش چجوریه ؟ تو مازندران راهور بشی بهتره یا کلانتری و .... ؟ تو رو به خدا راهنمایی کنین . mp3 player و موبایل و .... برا ماه اول ببرم یا نه ؟ اگه فرمانده موافقت کنه لپ تاپ میتونم ببرم ؟ اگه کارم ساعت اداری تموم شه ، خونه میتونم اونجا بگیرم یا حتما باید آسایشگاه بخوابم ؟
اونجا خودش تقسیم داره، میتونی هر جای ایران بیوفتی
اگه شرایط داشته باشی تهران میمونی (شرایط هم برای ارتش فقط 1. متاهل 2. فرزند نظامی هست، بقیه ش بستگی به شانس تقسیمت داره)
من یه سرباز 14 ماه خدمت توی لویزان هستم، سوالی داشتید بازم بپرسید، بلد باشم جواب میدم
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
از بچه های ما اونایی که واریکوسل دارن هیچکدوم معاف دائم نشدن، فقط معاف از رزم، اونایی هم که برای درمان جراحی کردن، یکماه مرخصی استعلاجی گرفتن
Last edited by firesoul; 23-08-2011 at 20:37.
این اداره بهداشت و درمان کجا هست دقیقا ؟! یه آدرسی بده بی زحمتاونجا خودش تقسیم داره، میتونی هر جای ایران بیوفتی
اگه شرایط داشته باشی تهران میمونی (شرایط هم برای ارتش فقط 1. متاهل 2. فرزند نظامی هست، بقیه ش بستگی به شانس تقسیمت داره)
من یه سرباز 15 ماه خدمت توی لویزان هستم، سوالی داشتید بازم بپرسید، بلد باشم جواب میدم
سلام دوستان من متولد 72 ام و احتمالا پشت کنکوری
چشمام ضعیف میخواستم ببینم معاف میشم ؟
رفتم جشم پزشکی اینو نوشت:
Od: -3.75 /-1.75 xs
Pd:60
اگه بشه میخوام معاف بگیرم
دوست عزیز کل پادگان لویزان به تل معروفه چه برسه که به اداره بهداریش افتاده باشی که نونت تو روغن هستشمن افتادم اداره بهداشت و درمان لویزان ، آمارش رو در آوردم ظاهرا جای خوبی هست
خدمتتو بکن کیفشم ببر که دوران متفاوتی هستش.
فعلا موبایل یا چیزی نبر اول بری بایدآقا کسی اینجا نیست که تو فرماندهی انتظامی مازندران خدمت کرده باشه و ما رو یه راهنمایی بکنه ؟ یکشنبه باید برم . میخوام ببینم اونجا هم همش آماده باشه مثل تهران یا نه ؟ مرخصی هاش چجوریه ؟ تو مازندران راهور بشی بهتره یا کلانتری و .... ؟ تو رو به خدا راهنمایی کنین . mp3 player و موبایل و .... برا ماه اول ببرم یا نه ؟ اگه فرمانده موافقت کنه لپ تاپ میتونم ببرم ؟ اگه کارم ساعت اداری تموم شه ، خونه میتونم اونجا بگیرم یا حتما باید آسایشگاه بخوابم ؟
گروهانت گردانت معلوم بشه بعد تازه یک هفته طول میکشه دسته بندیو این حرفا اون موقع می تونی بدونی جو چطوریه که موبایل یا وسیله ای ببری
درضمن اون امضات هم بردار یارو تو مرز داره با گروهکی که اسمشو نمیبرم رودرو درگیرن پس بدون جایی که هستی خیلی خوب خواهد بود
دوستان الان دفترچه بفرسیم اعزام کی هست؟؟؟واسه لیسانس.دقیق میخام
بریم ببینیم چطوریاس ! اونجا یه سرهنگ آشنا داریم تو پادگان تا بهش گفتم افتادم اونجا یه خنده ای کرد و گفت یه سفارشی میکنم برات حالشو ببری : دیدوست عزیز کل پادگان لویزان به تل معروفه چه برسه که به اداره بهداریش افتاده باشی که نونت تو روغن هستش
خدمتتو بکن کیفشم ببر که دوران متفاوتی هستش.
شما فکر کنم به دوره 1 دی ها بخوری ، 1 آبان باید پر شده باشهدوستان الان دفترچه بفرسیم اعزام کی هست؟؟؟واسه لیسانس.دقیق میخام
سلام
افتادیم جوادنیای قزوین . نرفته مرخصی دادن . تا شنبه . هر هفته هم پنج شنبه و جمعه مرخصی دارند . به نظر سخت گیر نیستن .
لویزان: ضلع جنوبی اتوبان بابایی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)