تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 449 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض Automatic Virtualization

برای اینکه BB جدید و یا اتوسندباکس سایق خودمون. حالت Fully Virtualized پیدا بکنه نیاز به ساخت یک کلید رجیستری برای کومودو داریم

به این مسیر میریم :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\software\Comodo\Firewall Pro

و کلیک راست و یک DWORD value میسازیم و اسمش را هم EnableDefaultVirtualization میزاریم

[SPOILER][/SPOILER]

حالا اونو ادیت میکنیم و مقدارش را 1 قرار میدهیم.

Fully Virtualized اضافه شده:

هشدار: استفاده از این حالت سندباکس برای کاربران حرفه ایه ؛ میتونه پیامدهایی داشته باشه. من فقط واسه تست گفتم.....

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    علی جان منم از دیروز در حال تست هستم چقدر عالی شده کمی گزینه ها رو جستجو کردم حتی تونستم kill switch cce رو هم نصب کنم یه سئوال :حالا اون قوانین (مثلا*.*) رو اگر بخواهیم به این نسخه اضافه کنیم چچطور باید عمل کنیم ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من باگهای امیر رو ندارم فقط در محیط virtual kiosk مشکل هنگ کردن رو دارم و مجبور به ری استارت میشم البته من در vwmare نصب کردم

در مورد قابلیتهای virtual kiosk کمی توضیح میدی اساس کار این محیط چی هست ؟ ویا shared spase
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 11-10-2012 at 08:20.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کمودو من آپدیت نمیشه :(
    حتی افلاین هم خواستم آپدیت کنم نشد یک بار پاک میکنم ببینم درست میشه یا نه

نه درست نشد
    Last edited by jolan57; 11-10-2012 at 13:53.

5. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kor.kamel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    دیروز comodo internet security v 6 را نصب کردم. پروسه نصب مثل سابق بود، چیزی تغییر نکرده. بعد از نصب دو مورد به چشم میخورد. اول آپدیت در حدود 90 مگ که فعلا در نسخه بتا به هیچ وجه نمی شود آپدیت آفلاین کرد. من راهها را امتحان کردم اما حتی در محیط سیف مد هم نمی شود آپدیت آفلاین کرد، ضمن اینکه وقتی در اینترنت جستجو کردم چیز دندان گیری پیدا نکردم. دوستان اگر راهی سراغ دارند بگویند. مورد بعد، در نسخه های قبلی بعد از نصب باید فول اسکن می کردید تا آیکن برنامه به رنگ طبیعی یا نرمال یا سبز دربیاید اما در این نسخه فول اسکن دیگر نیاز نیست بلکه کوییک اسکن یا اسکن سریع است که چیزی در حدود 5 تا ده دقیقه طول می کشد. بستگی به حجم فایلهایتان دارد. بعد از نصب و آپدیت و اسکن، به ظاهر برنامه می رسیم. کلا اینترفیس برنامه در این ورژن تغییر کرده. به گمان من شباهتهایی به کسپرسکای، نورتون و مکافی دارد. گزینه فایل ریتینگ یا رتبه بندی فایلها و پروکسس ها گزینه ای بود که در آنتی ویروس های شرکت سیمانتک شاهدش بودیم و در کومودو هم خوش نشسته. اما هنوز این گزینه به پای دقت نورتون نمی رسد.
    همه چیز در اینترفیس جدید خوب است به نظرم. اما چیزی که برای من مهم بود و هست و در این نسخه مرا ناامید کرد، گزینه های است که وقتی در آیکن برنامه در تاسک بار رویش راست کلیک می کردیم شاهدش بودیم. در نسخه های قبلی وقتی روی آیکون کومودو کنار ساعت راست کلیک می کردیم، تنظیمات کلی فایروال و آنتی ویروس و دیفنس بود. یعنی با یک کلیک می توانستی نت را قطع کنی یا آنتی ویروس را نیمه فعال کنی. اما در این نسخه، نمی توانی از طریق آیکون یا تاسک بار نت را قطع کنی. برای این منظور باید برنامه را باز کنید و به سربرگ فایروال بروید یا گزینه stop net activity را به task bar برنامه اضافه کنید. این مورد شاید کمی قابل تامل باشد. مورد بعد که در نسخه های قبلی بسیار خوب بود، این بود که وقتی برنامه را باز می کردیم در همان صفحه نخست اینترفیس برنامه تعداد برنامه ها و کانکشن هایی که به اینترنت متصل بودند را به صورتی زیبا می دیدیم و با یک کلیک می توانستیم آنها را بلوکه کنیم. این برای کاربرانی مثل ما که با محدودیت حجمی مواجهیم بسیار خوب بود. می توانستی با یک کلیک برنامه ای را که ترافیک اینترنت را می خورد بلوکه کنیم. اما در این نسخه چنین چیزی نیست. تنها با گزینه kill swith می توانیم به لیست کانکشن ها و برنامه هایی که به اینترنت متصل هستند برسیم. نقطه منفی اینجاست که در تب network برنامه جانبی kill swith هم نمی توانیم با راست کلیک کانکشن های فعال را دیزیبل کنیم، در مجموع گمان می کنم به مزاق من اینترفیس سابق کومودو بهتر بود. البته نباید از حق بگزریم که ویرتوال کیوسک یا محیط امن و مجازی کومودو در این نسخه عالی است. با این حال عدم تغییر در تم برنامه و کمی پیچیده شدن گزینه ها یا دور از دسترس شدن بعضی گزینه های حیاتی و مهم برای کاربران از امتیازات منفی این نسخه باشد. به عنوان مثال بررسی کانکشن های مرتبط به اینترنت و بلوکه کردن آنها تنها با اجرای برنامه kill swith ممکن است که آنهم حدود چند ثانیه ای طول می کشد تا باز شود و نیاز به چند مرحله پیمایش دارد. امیدوارم این معایب در نسخه فینال برطرف شود. باز هم از کاربران و دوستان عزیز خواهش می کنم نسخه جدید را بررسی کنند. شاید مواردی بوده که می شده این ایرادها را برطرف کرد یا راهکاری بوده که من نفهمیده ام. فروم پی سی وورد هم برای همین مشورت هاست دیگر. دی

7. 5 کاربر از kor.kamel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کمودو من آپدیت نمیشه :(
    حتی افلاین هم خواستم آپدیت کنم نشد یک بار پاک میکنم ببینم درست میشه یا نه

نه درست نشد
    عباس برنامه بتاست دیگه سخت نگیر این مشکلات وجود داره
    اما رو سیستم من مثل هلو داره اپدیت میشه
    به نظر من رابط کاربری نسخه قبل بهتر بود همه چی دم دست , ساده و زیبا بود اما این نسخه یه مقدار پیچیده تر شده

9. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

ظاهرا فعلا ما علی ها مشکلاتمون کمتره.... ولی خب بتاست دیگه ..... دو ماه کار داره....

دوستمون حناب kor.kamel هم 15 خط مطلبی که نوشت شامل دو موضوع کلی بود:

1- آپدیت افلاین:

در مورد آپدیت آفلاین باید عرض کنم که ظاهرا دیتابیس ورژن 5 روی نسخه 6 کار نمیکنه.... ولی بعد از انتشار نسخه نهایی کومودو آپدیت آفلاین نسخه 6 رو هم ارائه میکنه....(آدم روش نمیشه بگه اونجا..)

2- اینترفیس:

این مورد را من موافقم با دوستان. کمی دسترسی به تنظیمات و گزینه ها پیچیده تر شده.... کمی باید کار کنید تا عادت بکنید.... ورژن 5 خیلی ساده تر و بی غل و غش تر بود( من اینجوری خوشم میومد) اما در این ورژن من سرگردان میشم.
    البته یکی از علتهای اصلی هم عادت ما به ورژن قبلی است.

====

نکته: دوستان اگر مشکل با ورژن 6 دارند که قابل ذکر باشه، میتونند مشکل (باگ) را به تیم کومودو گزارش بکنند.... حالا اینکه آپدیت نمیشه را میشه گزارش داد یا نه را نمیدونم...

عباس تنظیمات خاصی را اعمال کردید یا نه از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنی.... تنظیمات فایروالت رو تغییر دادی...
    Last edited by Jadda; 11-10-2012 at 15:11.

11. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

مثل اینکه مشکل من از همه شما بزرگتره چون همین حالا صفحه آبی مرگ اومد و سیستم دیگه بالا نمیومد تا از سیستم ریستور استفاده کردم و به قبل از نصب کمودو برگردوندم
    الان دوباره میخوام نصب کنم خدا رحم کنه : دی
    ته تنظیمات خاصی اعمال نکردم و پیش فرض بود راستی تنظیمات پیش فرض چرا HIPS غیرفعاله ؟؟

13. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ته تنظیمات خاصی اعمال نکردم و پیش فرض بود راستی تنظیمات پیش فرض چرا HIPS غیرفعاله ؟؟
    مسئله کومودو این است==> کاربران مبتدی!!

نمیدونه چه سیاستی رو واسه این گروه بکار بگیره... HIPS را غیر فعال کرده تا BB کار بکنه و کومودو کمی Silent بشه....

راستی بچه ها ما دیکه چیزی به اسم "اتوسندباکس" نداریم.... اسمش شده Behavior Blocker

15. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

آنتی ویروس رو انیستال کردم تا ببینم ورژن های بعدی چی میشه
    شاید به خاطر همین سیاست باشه که من clt رو فقط با 4 جواب 340 گرفتم قبلا بالای 20 تا سوال میپرسید !!
    سندباکس هم خاموشه

17. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    یعنی این ورژن6 بود که گرفتم؟ من صبح برای ویندوز8 نصب کردم.البته آپدیت نشد (ساعت رایگانم تموم شد.) فایل آپدیت آفلاین چند روز پیش را هم داشتم که نگرفت.
    ولی شکل و قیافه که مثل سابق بود. الآن تو ویندوز7 هستم. فایل دیتا را دستی ریختم تو پوشه Scanner اون. امیدوارم بگیره.

19. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •