گزارشگر 100 مگی؟!! درست کار می کرد؟تو 2010 که اسپانیایی حدود 300 مگ بود.تو 2010 ژاپنی حدود 1 گیگ بود...الانم همینه تقریبا...کلا انگار ژاپنی پر حرف تره!!![]()
گزارشگر 100 مگی؟!! درست کار می کرد؟تو 2010 که اسپانیایی حدود 300 مگ بود.تو 2010 ژاپنی حدود 1 گیگ بود...الانم همینه تقریبا...کلا انگار ژاپنی پر حرف تره!!![]()
سلام
آقا LODmixer برای pes2011 اومده؟؟؟اگه اومده بی زحمت لینکشو بزارین.
سلام اینم کزارشگر ژاپنی با لینک مستقیم:
پارت 1 :پارت 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 4 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این ورژن جدید پچ pesedit هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کنید لینک مستقیمشو بزارین؟
کسی لینک دانلود با mediafire میزاره؟
کسی می تونه توپ های قشنگ بزاره تازه بگه کجا بریزم من نمی خوام از کیت سرور استفاده کنم
البته فکر کنم این همون نسخه 0.3 باشه با کمی تغییرات به زبان ایتالیایی
کسی میدونه میشه تو این بازی سرعت عوض شدن cursor رو تغییر داد یا نه؟ دارم از دست این ساکر دیوونه میشم. ساکرهای قبلی حداکثر دو روز طول میکشید تا بهش عادت کنم اما این داره دیوونم میکنه وقتی میرم سمت یه بازیکن که توپشو بگیرم اونم پاس میده و میبینم که دفاعهام همه تو اوتن چون cursor زود عوض شده و همون جهت بازیکن قبلی رو دفاع اثر کرده
خلاصه بدجور دیوونم کردهsemi assisted هم که میذاری باید موقع دفاع همش خودت عوض کنی
راستی این چرا top playerـش اینجوریه؟ هر بازیکن شَل و کور حریف توپ و میگیره و با هزار جور قر و فر از بهترین دفاعهای من رد میشه اما من با مسی یا ویا از یک نفر هم نمیتونم تنه به تنه رد کنم. درسته باعث میشه تکروی کم بشه اما اینجوریشم خوب نیست. انگار بازیکنات لاستیکشون پنچره و تا بیان سرعت بگیرن همه دفاعها رسیدن.
تا حالا این ساکر رو دو بار uninstall کردم و دوباره پشیمون شدم. این کونامی به نظرم داره پسرفت میکنه. اون از 2010 که همه دفاعها گیج میزدن و گل اتفاقی زیاد توش بود اینم از این با این شکل حرکت مزخرف بازیکناش و اسوپهاشون و هزار تا چیز مزخرف دیگه. 2009 از اینا خیلی بهتر بود مخصوصا تو حرکت پا به توپ بازیکنها یا سرعتشون موقع حمله و حرکات ترکیبی مثل یک-دو
خیلی پرحرفی کردم ببخشید ولی اگر بتونید یه راه حل واسه این مشکل cursor بهم بگید خیلی از مشکلاتم حل میشه، ممنون
دوستان من windows عوض کردم الان
بازی باید دوباره نصب بشه
Dvd هم دستم نیست
تو pes 2010 یک فایلی بود برای همین مواقع که فایل Exe بازی رو انتخاب میکردی بین شماره سریال ها یکی رو انتخاب میکیردی بعد apply میکرد
از اونها نداره این نسخه ؟
اره پدرام جان تو پوشه بازی 2010 بود...ولی تو این نیست مثل این که....
همش دارم دنبال همچین موردی میگردم....یه جورایی پوشه زیاد داره ...
راستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)