تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 500 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال دیگه ،تو پاساژ پایتخت یکی از فروشنده ها میگفت اپل به جوریه که اگه لپ تاپشو بگیری مجبوری کم کم iphono هندز فریو چیزای دیگشم بگیری ، چقدر با این حرف موافقید؟
    700 خوبه اگه 724 هم بگیری که چه بهتر
    در مورد هماهنگ کردن نه هیچ مشکلی نداره اما به هر حال نصب ویندوز تقریبا اجتناب ناپذیره چون بلاخره پیش میاد که یه برنامه ای مشابه مک نداشته باشه
    نقطه ضعفش همون کارت گرافیکشه و بس (البته نه اینکه خیلی ضعیف باشه اما واسه بازی حرفه ای طراحی نشده)
    اجبار نیست شاید یه اشتیاق و علاقه ای به وجود بیاره که حتما میاره که آدم می گه اینکه انقدر باحال بود برم مثلا موبایلشم بگیرم یا بعضی ها واسه ست کردن این کارو می کنن
    کلا سیستم عامل های مک چه رو کامپیوتر چه موبایل چه تبلت از نظر ظاهری خیلی کشش داره و آدم زود جذبش می شه (بعضی هم واسه کلاسش اپل می گیرن دیگه)

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام،
    نظرتون در مورد apple MC 700 pro چیه ؟
    ارزش داره آدم با بودجه
    1.600.000 _1.700.000 یه لپ تاپ ساده و معمولی از اپل بخره منظورم اینه که تو برند اپل بغیر از چندتا مدل بقیه اکثرا بالای 2 تومن هستن ،حالا یه مدلی مثل 700 آیا واقعا مدل خوبیه؟
    MC 724 pro تفاوتش با این چقدره؟
    .
    .
    .
    .
    مدل خوبی هستش باید ببینی چه کاری میخوای با لپ تاپ انجام بدی گرافیکش ضعیفه کلا اگه دوست داری با مک کار کنی بهتره Apple بخری اما اگه هدفت ویندوزه بهتره از برند دیگه بخری....Apple همه چیش مچه همه واسه مک....تفاوت این دو مدل تو مقدار هارد و نوع CPU هستش......اما با 1.700 میتونی از برند دیگه مدل خوبی برداری

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

2

سلام
    كسي در مورد خريد حضوري إز مالزي يا سنگاپور اطلاعي داره ؟چه قدر أرزون تر إز اينجاست؟ اگه مدل جديدي بياد اونجا قيمتاش نجومي نميشه؟ يه سوال ديگه برنامه مشابه پاور پوينت تو مك چيه امكانات و محيط زيبا تري داره يا نه؟
    اقا یکی هم به ما کمک میکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

.
    .
    .
    .
    مدل خوبی هستش باید ببینی چه کاری میخوای با لپ تاپ انجام بدی گرافیکش ضعیفه کلا اگه دوست داری با مک کار کنی بهتره Apple بخری اما اگه هدفت ویندوزه بهتره از برند دیگه بخری....Apple همه چیش مچه همه واسه مک....تفاوت این دو مدل تو مقدار هارد و نوع CPU هستش......اما با 1.700 میتونی از برند دیگه مدل خوبی برداری
    یعنی کارت گرافیکش خیلی ضعیفه!! من می خوام 724 بگیرم و حتما به خاطر یه سری نرم افزارهای مهندسی برق مجبورم ویندوزم نصب کنم به نظر شما میشه با این کارت گرافیک مثلا اتوکد رو تو وویندوزش راحت کار کرد؟؟
    من حقیقتا از برندهای دیگه خسته شدم واسه همین می خوام آپل بگیرم.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

یعنی کارت گرافیکش خیلی ضعیفه!! من می خوام 724 بگیرم و حتما به خاطر یه سری نرم افزارهای مهندسی برق مجبورم ویندوزم نصب کنم به نظر شما میشه با این کارت گرافیک مثلا اتوکد رو تو وویندوزش راحت کار کرد؟؟
    من حقیقتا از برندهای دیگه خسته شدم واسه همین می خوام آپل بگیرم.
    .
    .
    ..
    گرافیکش Intel HD 3000 هستش......نمیدونم والا چی بگم خوب یه برند دیگه بخر.....به نظر من Apple بدرد استفاده کسی میخوره که میخواد مک کار کنه و محیط مک رو امتحان کنه....کار درستی نیست که آخه Apple بخری بعد بیای روش ویندوز بریزی که چی بشه (مگر اینکه یه کانفیگ خوب بخری مثل 723 که کانفیگ خوبی داره ).....این گرافیک بدرد کار گرافیکی نمیخوره....بازیم توش میتونی FIFA رو با Med اجرا کنی نهایتا

داره خودمونی میشه zandor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من دانشجو کارشناسی رشته مکانیک هستم پس طبیعتا به برنامه catia & solid work نیاز دارم

فیلم زیاد نگاه میکنم شاید بعضی اوقات یه سریال گیرم بیاد به صورت مداوم بخوام پشت سرهم نگاه کنم مثلا روزی 10 ساعت

بازی میخوام در سطح متوسط 1 تا 2 سال دیگه بتونه بازی ها رو اجرا کنه البته توقع بالاترین رزولوشن رو ندارم

حالا سوالم این بود که برنامه مهندسی که گفتم برای مک هست یا اگه نیست با ویندوز عملکرد سریعی داره یا کند خواهد بود و کلا چجوریه ؟

و منکه روزی 10 ساعت فیلم نگاه میکنم یک مک بوک پرو 17 اینچ توانایی چنین عملکرد متداوم و پشت سر همی رو داره و داغ نمیکنه یا ضعیف بشه ؟

بازی ها رو تا چه حد باید توقع داشته باشم بیاره و کلا بازی ها رو باید روی ویندوز بازی کنم یا بازی جدیدی مثله Crysis 2 برای مک هم هست؟

در کل لپ تاپ پر کاریه یا باید روزانه یه میزان خاصی ازش استفاده کنی ؟

پولیم که دارم حداکثر 3.200 تا 3.300 هست و این اولین لپ تاپم هست پس اگه میشه با دلیل منطقی و کامل راهنمایی کنین
    ممنون
    Last edited by zandor; 27-09-2011 at 23:41.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من دانشجو کارشناسی رشته مکانیک هستم پس طبیعتا به برنامه catia & solid work نیاز دارم

فیلم زیاد نگاه میکنم شاید بعضی اوقات یه سریال گیرم بیاد به صورت مداوم بخوام پشت سرهم نگاه کنم مثلا روزی 10 ساعت

بازی میخوام در سطح متوسط 1 تا 2 سال دیگه بتونه بازی ها رو اجرا کنه البته توقع بالاترین رزولوشن رو ندارم

حالا سوالم این بود که برنامه مهندسی که گفتم برای مک هست یا اگه نیست با ویندوز عملکرد سریعی داره یا کند خواهد بود و کلا چجوریه ؟

و منکه روزی 10 ساعت فیلم نگاه میکنم یک مک بوک پرو 17 اینچ توانایی چنین عملکرد متداوم و پشت سر همی رو داره و داغ نمیکنه یا ضعیف بشه ؟

بازی ها رو تا چه حد باید توقع داشته باشم بیاره و کلا بازی ها رو باید روی ویندوز بازی کنم یا بازی جدیدی مثله Crysis 2 برای مک هم هست؟

در کل لپ تاپ پر کاریه یا باید روزانه یه میزان خاصی ازش استفاده کنی ؟

پولیم که دارم حداکثر 3.200 تا 3.300 هست و این اولین لپ تاپم هست پس اگه میشه با دلیل منطقی و کامل راهنمایی کنین
    ممنون
    سلام
    نه با 10 ساعت فیلم نگاه کردن هیچ مشکلی پیش نمیاد
    تا یکی 2 سال دیگه بازی ها رو در حداکثر تنظیمات اجرا می کنه
    در مورد نرم افزار اگه مشابه مک نباشه ویندوز نصب می کنی و هیچ مشکلی نداره و سر سوزنی کند نمی شه
    من کرایسس 2 رو با مک بوکم تموم کردم با حداکثر تنظیمات
    بعضی بازی ها نسخه ی مک دارن اما کلا واسه بازی نمی شه روش حساب کرد و باید رفت سراغ بازی های ویندوزی
    پر کار هست اما اگه یه کول پد مناسب داشته باشی
    17 اینچ یه خورده بزرگ و سنگینه و حملش راحت نیست
    پیشنهاد می کنم بری از نزدیک ببینی شاید 723 که 15 اینچه راضیت کنه

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا یکی هم به ما کمک میکنه ؟
    سلام
    اگه نمایندگی رسمی (اپل استور) داشته باشه باید به قیمت دلار حساب کنی ببینی مثلا 2200 دلار اون موقع چقدر می شه
    اما 6 ماه پیش قیمت هند و دوبی و مالزی حدود 2850 بود و چندان فرقی با اینجا نداشت (یعنی اولش اونجا هم قیمتش نجومی بود)
    به فرض که حتی 200 از اینجا ارزون تر هم بدن یعنی 2400، باز هم خرید از اینجا بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد فروشنده در دسترسه و نمی خواد تا مالزی بری
    به هر شکل اگه از اونجا خواستی بخری به برچسب کیبردش دقت کن که انگلیسی باشه و به حروف شرق آسیا نباشه
    آفیس رسمی مایکروسافت نسخه ی مک داره و می تونی از خود پاور پوینت در محیط مک هم استفاده کنی
    تمام نرم افزارهای مک از نظر ظاهری و گرافیکی واقعا زیبا طراحی شدن
    ..

.
    .
    ..
    گرافیکش Intel HD 3000 هستش......نمیدونم والا چی بگم خوب یه برند دیگه بخر.....به نظر من Apple بدرد استفاده کسی میخوره که میخواد مک کار کنه و محیط مک رو امتحان کنه....کار درستی نیست که آخه Apple بخری بعد بیای روش ویندوز بریزی که چی بشه (مگر اینکه یه کانفیگ خوب بخری مثل 723 که کانفیگ خوبی داره ).....این گرافیک بدرد کار گرافیکی نمیخوره....بازیم توش میتونی FIFA رو با Med اجرا کنی نهایتا

برادر من این چه طرز فکر غلطیه که جا میندازی؟
    خب وقتی بعضی از نرم افزارهای ضروری مشابه مک ندارن آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
    اگه با یه سی پی یوی کور آی 5 کار کرده باشی باید بدونی اونقدر قوی هست که با یه ویندوز کند نمی شه و کم نمیاره (کور آی 7 که دیگه بماند)
    تازه اگه نصب ویندوز بد بود خود اپل نمیومد درایور مخصوصش رو کنار سیستم عامل مک تو یه دی وی دی ارائه کنه
    مک خصوصیت های خوب خودشو داره ویندوز هم همین طور
    دلیل نمی شه به خاطر استفاده از یکی، از اون یکی بگذریم
    Last edited by SaeedEminem2; 28-09-2011 at 06:24.

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

سلام. آیا الان زمان خوبی برای خریدن مک پرو هست؟ برای بودجه تا 2 تومن، یک مک پرو خوب و سبک وزن چه مدلی را و از کجا پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    اگه نمایندگی رسمی (اپل استور) داشته باشه باید به قیمت دلار حساب کنی ببینی مثلا 2200 دلار اون موقع چقدر می شه
    اما 6 ماه پیش قیمت هند و دوبی و مالزی حدود 2850 بود و چندان فرقی با اینجا نداشت (یعنی اولش اونجا هم قیمتش نجومی بود)
    به فرض که حتی 200 از اینجا ارزون تر هم بدن یعنی 2400، باز هم خرید از اینجا بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد فروشنده در دسترسه و نمی خواد تا مالزی بری
    به هر شکل اگه از اونجا خواستی بخری به برچسب کیبردش دقت کن که انگلیسی باشه و به حروف شرق آسیا نباشه
    آفیس رسمی مایکروسافت نسخه ی مک داره و می تونی از خود پاور پوینت در محیط مک هم استفاده کنی
    تمام نرم افزارهای مک از نظر ظاهری و گرافیکی واقعا زیبا طراحی شدن
    ..

برادر من این چه طرز فکر غلطیه که جا میندازی؟
    خب وقتی بعضی از نرم افزارهای ضروری مشابه مک ندارن آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
    اگه با یه سی پی یوی کور آی 5 کار کرده باشی باید بدونی اونقدر قوی هست که با یه ویندوز کند نمی شه و کم نمیاره (کور آی 7 که دیگه بماند)
    تازه اگه نصب ویندوز بد بود خود اپل نمیومد درایور مخصوصش رو کنار سیستم عامل مک تو یه دی وی دی ارائه کنه
    مک خصوصیت های خوب خودشو داره ویندوز هم همین طور
    دلیل نمی شه به خاطر استفاده از یکی، از اون یکی بگذریم
    به خدا موندم چیکار کنم هر کسی یه چیزی میگه آدم نمیتونه تصمیم بگیره خواهشن آدمو قانع کنید!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •