ممنون دوست عزیز.
یک سوال دیگه جواب بدین ممنونتان میشم الان در قسمت موجودی حساب من نوشته 230000 این یعنی من این ماه اضافه شارژ کردم؟ ماه بعد ازین موجودی کم میشه؟
ممنون دوست عزیز.
یک سوال دیگه جواب بدین ممنونتان میشم الان در قسمت موجودی حساب من نوشته 230000 این یعنی من این ماه اضافه شارژ کردم؟ ماه بعد ازین موجودی کم میشه؟
دوست عزیز نمیدونم من اشتباه برداشت کردم یا شما اشتباه نوشتینوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
من 1 مگ نامحدود دارم و هزینه شارژ ماهیانه هم 82000 تومان هست و سر هر ماه همین 82000 تومان رو باید پرداخت کنید و هزینه اضافیه دیگه ای هم نداره خیالت راحت خود من حدود 5 ماهه که از این سرویس دارم استفاده میکنم سرعت دانودش هم اگه 5 آنتن پر داشته باشی همش روی 128 هستش
سقف هم میگن داره ولی من که تا الان به سقفش نرسیدم بالاترین مصرفم هم 172 گیگ بوده که بازم توی لیست سیاه نرفتم یکی از دوستان من هم داره که برای کافی نت گرفته در ماه حدود 300 گیگ استفاده میکنه و مشکی نداره خیالت راحت باشه اون سقف رو میگن که زیاد استفاده نکنی![]()
یعنی هر ماه 82هزار تومان میدی و اینترنت 1 مگ میگیری و نهایت سرعت دانلودت 128 هست؟
اینو که دیدم خیلی تعجب کردم اخه من ای دی اس ال 128 دارم سه ماهه میگیرم 20 هزار تومان سرعت دانلودم هم بین 40یا50 هست تا 100 .
اگر ویلاییه و ساختمان ها که فرمودین به شما نچسبیده باشن فکر کنم یه کم شانس داری و بهتره امتحان کنی
به مبین نت زیاد اعتماد نکن چون سابقه داشته تو وسط منطقه سبز رنگ هم آنتن نده و هم فایل kmz و هم اون عکس های مبین نت آپدیت نشده هستند.کلا اپراتور بی خیالیه. در مورد بهتر یا بدتر بودن هم اگه ایرانسل آنتن نده دیگه مجبوری که مبین بگیری . اما از لحاظ ثبات و کیفیت مبین نت از ایرانسل پایین تره و فقط تعرفه های مبین نت معقول تره
سرویستون چی هست؟
مبلغی که جلوی موجودی نوشته میشه مبلغ خالصی هست که در حال حاضر شما موجودی دارید یعنی مالیات ازش کم شده و اونقدر در حساب مونده و اگر آبونمان ماهیانه شما کمتر از مبلغی باشه که در موجودی هست نیازی نیست برای شارژ این ماه مبلغی پرداخت کنید و سر ماه آبونمان از مبلغ موجودی کم میشه و برای ماه جدید به شما ترافیک اختصاص داده میشه.
خلاصه بگم شما اضافه پرداخت داشتید و الان موجودیتون 230000 ریال هست.
مرسی از راهنماییت. من فکر کنم تا حدودی شانسی باشه. چون بعضی ها رو دیدم خیلی راضین و بعضی هام کاملا ناراضی
تا قبل از این که بیام توی سایت , شنیده بودم که مبین نت کیفیتش بالاتره اما مثل اینکه اینجوری نیست.
از نظر من تعرفه های ایرانسل نسبت به مبین متنوعتر و بهتره. مودم های مبین نت هم گرونتر و قدیمیتره. مبین نت مثل همون همراه اول میمونه تو همه کارا حداقل 6 ماه از ایرانسل عقبه !
حالا یه سوال, اگه من ایرانسل بگیرم و بعدا بخوام برم به مبین نت , میتونم بدون خرید مودم از مبین نت اکانت بگیرم ؟
ایرانسل چی ؟ بدون مودم اکانت میده ؟
سلام دوستان
من الان سرویس1مگ وایمکس مبین نت رو دارم و شب و روز سرعتم ثابته وروی 136 کیلوبایت هست!!!واقعا محشره ولی حیف که سرعت 2مگ رو هنوز ارائه نداده
البته من قم زندگی میکنم و اولاش شبا سرعت حدود 60 70 بود ولی بعد از یک ماه به علت بالا رفتن پهنای باند شرکت سرعتم خوووووووووووب شد
از دوستانی که وایمکس مبین نت یا ایرانسل دارن بگن که سرعتشون چطوره؟؟![]()
دوستان در قسمت " اطلاعات حساب های ویژه " > " باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت " برای من زده 132097 اعتبار و 09/06/1390 تاریخ انقضا . یعنی چی ؟ من 6 ماهه گرفتم که تاریخ انقضام 31/06 است . حالا این یعنی چی ؟؟؟
بله من برای 1 مگابایت نامحدود که سرعت دانلودش 128 ماهی 82000 تومان میدم
شما که با این سرعت که داری با 50 دانلود میکنی چون مطئنن نامحدود نیستی و گرنه شما هم اگه نامحدود باشی سرعت دانلودت نهایتا روی 23 هست یکی از دوستان من ADSL 128 نامحدود داره سرعتش روی 22 هستش ولی برای محدود ها تا 100 هم میره
راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بود
در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟
سرویس 512 پایه ماهیانه 4 گیگابایت ترافیک رایگان داره اما اگر از میانه ماه مشترک ایرانسل بشید حجم کمتری بهتون اختصاص داده میشه و البته پول کمتری هم به عنوان آبونمان دریافت میشه. مثلا اگر 15 ماه اکانتتون فعال بشه بجای 4 گیگابایت 2 گیگابایت ترافیک به شما داده میشه و مبلغ آبونمان هم به همون نسبت کم میشه.راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بود
در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)