تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 1291 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

اصلا کاری به مقدار مصرفی نداشته باش و پایین صفحه روی جزئیات حساب های ویژه کلیک کن و عددی رو که در مقابل باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه نوشته شده تقسیم به 100 کن. هر چی بدست اومد میشه مقدار باقی مونده از ترافیک شما به مگابایت تا آخر ماه

ممنون دوست عزیز.
    یک سوال دیگه جواب بدین ممنونتان میشم الان در قسمت موجودی حساب من نوشته 230000 این یعنی من این ماه اضافه شارژ کردم؟ ماه بعد ازین موجودی کم میشه؟

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    من 1 مگ نامحدود دارم و هزینه شارژ ماهیانه هم 82000 تومان هست و سر هر ماه همین 82000 تومان رو باید پرداخت کنید و هزینه اضافیه دیگه ای هم نداره خیالت راحت خود من حدود 5 ماهه که از این سرویس دارم استفاده میکنم سرعت دانودش هم اگه 5 آنتن پر داشته باشی همش روی 128 هستش
    سقف هم میگن داره ولی من که تا الان به سقفش نرسیدم بالاترین مصرفم هم 172 گیگ بوده که بازم توی لیست سیاه نرفتم یکی از دوستان من هم داره که برای کافی نت گرفته در ماه حدود 300 گیگ استفاده میکنه و مشکی نداره خیالت راحت باشه اون سقف رو میگن که زیاد استفاده نکنی
    دوست عزیز نمیدونم من اشتباه برداشت کردم یا شما اشتباه نوشتی
    یعنی هر ماه 82هزار تومان میدی و اینترنت 1 مگ میگیری و نهایت سرعت دانلودت 128 هست؟
    اینو که دیدم خیلی تعجب کردم اخه من ای دی اس ال 128 دارم سه ماهه میگیرم 20 هزار تومان سرعت دانلودم هم بین 40یا50 هست تا 100 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خونمون ویلاییه , و روبرومون هم 2 تا 4 طبقه !
    پس با این حساب اگه بخوام بگیرم باید مودم خارجی بگیرم که 200 تومنی آب میخوره
    الان رفتم فایل kmz مبین نت رو گرفتم و نگاه کردم. کاملا تو منطقه سبز قرار داریم. منتها توی عکسی که تو سایت گذاشته بود قسمتهای سبز کمتر بودند. فکر کنم عکسش ماله قدیمتره. نه ؟
    فکر کنم مبین نت بهتر باشه واسه من. دوستان اگه نظری دارند بگند , ممنون میشم
    اگر ویلاییه و ساختمان ها که فرمودین به شما نچسبیده باشن فکر کنم یه کم شانس داری و بهتره امتحان کنی
    به مبین نت زیاد اعتماد نکن چون سابقه داشته تو وسط منطقه سبز رنگ هم آنتن نده و هم فایل kmz و هم اون عکس های مبین نت آپدیت نشده هستند.کلا اپراتور بی خیالیه. در مورد بهتر یا بدتر بودن هم اگه ایرانسل آنتن نده دیگه مجبوری که مبین بگیری . اما از لحاظ ثبات و کیفیت مبین نت از ایرانسل پایین تره و فقط تعرفه های مبین نت معقول تره

4. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    یک سوال دیگه جواب بدین ممنونتان میشم الان در قسمت موجودی حساب من نوشته 230000 این یعنی من این ماه اضافه شارژ کردم؟ ماه بعد ازین موجودی کم میشه؟
    سرویستون چی هست؟
    مبلغی که جلوی موجودی نوشته میشه مبلغ خالصی هست که در حال حاضر شما موجودی دارید یعنی مالیات ازش کم شده و اونقدر در حساب مونده و اگر آبونمان ماهیانه شما کمتر از مبلغی باشه که در موجودی هست نیازی نیست برای شارژ این ماه مبلغی پرداخت کنید و سر ماه آبونمان از مبلغ موجودی کم میشه و برای ماه جدید به شما ترافیک اختصاص داده میشه.
    خلاصه بگم شما اضافه پرداخت داشتید و الان موجودیتون 230000 ریال هست.

6. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرح

پيش فرض

اگر ویلاییه و ساختمان ها که فرمودین به شما نچسبیده باشن فکر کنم یه کم شانس داری و بهتره امتحان کنی
    به مبین نت زیاد اعتماد نکن چون سابقه داشته تو وسط منطقه سبز رنگ هم آنتن نده و هم فایل kmz و هم اون عکس های مبین نت آپدیت نشده هستند.کلا اپراتور بی خیالیه. در مورد بهتر یا بدتر بودن هم اگه ایرانسل آنتن نده دیگه مجبوری که مبین بگیری . اما از لحاظ ثبات و کیفیت مبین نت از ایرانسل پایین تره و فقط تعرفه های مبین نت معقول تره
    مرسی از راهنماییت. من فکر کنم تا حدودی شانسی باشه. چون بعضی ها رو دیدم خیلی راضین و بعضی هام کاملا ناراضی
    تا قبل از این که بیام توی سایت , شنیده بودم که مبین نت کیفیتش بالاتره اما مثل اینکه اینجوری نیست.
    از نظر من تعرفه های ایرانسل نسبت به مبین متنوعتر و بهتره. مودم های مبین نت هم گرونتر و قدیمیتره. مبین نت مثل همون همراه اول میمونه تو همه کارا حداقل 6 ماه از ایرانسل عقبه !
    حالا یه سوال, اگه من ایرانسل بگیرم و بعدا بخوام برم به مبین نت , میتونم بدون خرید مودم از مبین نت اکانت بگیرم ؟
    ایرانسل چی ؟ بدون مودم اکانت میده ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان سرویس1مگ وایمکس مبین نت رو دارم و شب و روز سرعتم ثابته وروی 136 کیلوبایت هست!!!واقعا محشره ولی حیف که سرعت 2مگ رو هنوز ارائه نداده
    البته من قم زندگی میکنم و اولاش شبا سرعت حدود 60 70 بود ولی بعد از یک ماه به علت بالا رفتن پهنای باند شرکت سرعتم خوووووووووووب شد
    از دوستانی که وایمکس مبین نت یا ایرانسل دارن بگن که سرعتشون چطوره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در قسمت " اطلاعات حساب های ویژه " > " باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت " برای من زده 132097 اعتبار و 09/06/1390 تاریخ انقضا . یعنی چی ؟ من 6 ماهه گرفتم که تاریخ انقضام 31/06 است . حالا این یعنی چی ؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز نمیدونم من اشتباه برداشت کردم یا شما اشتباه نوشتی
    یعنی هر ماه 82هزار تومان میدی و اینترنت 1 مگ میگیری و نهایت سرعت دانلودت 128 هست؟
    اینو که دیدم خیلی تعجب کردم اخه من ای دی اس ال 128 دارم سه ماهه میگیرم 20 هزار تومان سرعت دانلودم هم بین 40یا50 هست تا 100 .
    بله من برای 1 مگابایت نامحدود که سرعت دانلودش 128 ماهی 82000 تومان میدم
    شما که با این سرعت که داری با 50 دانلود میکنی چون مطئنن نامحدود نیستی و گرنه شما هم اگه نامحدود باشی سرعت دانلودت نهایتا روی 23 هست یکی از دوستان من ADSL 128 نامحدود داره سرعتش روی 22 هستش ولی برای محدود ها تا 100 هم میره

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

سرویستون چی هست؟
    مبلغی که جلوی موجودی نوشته میشه مبلغ خالصی هست که در حال حاضر شما موجودی دارید یعنی مالیات ازش کم شده و اونقدر در حساب مونده و اگر آبونمان ماهیانه شما کمتر از مبلغی باشه که در موجودی هست نیازی نیست برای شارژ این ماه مبلغی پرداخت کنید و سر ماه آبونمان از مبلغ موجودی کم میشه و برای ماه جدید به شما ترافیک اختصاص داده میشه.
    خلاصه بگم شما اضافه پرداخت داشتید و الان موجودیتون 230000 ریال هست.
    راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بود
    در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بود
    در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟
    سرویس 512 پایه ماهیانه 4 گیگابایت ترافیک رایگان داره اما اگر از میانه ماه مشترک ایرانسل بشید حجم کمتری بهتون اختصاص داده میشه و البته پول کمتری هم به عنوان آبونمان دریافت میشه. مثلا اگر 15 ماه اکانتتون فعال بشه بجای 4 گیگابایت 2 گیگابایت ترافیک به شما داده میشه و مبلغ آبونمان هم به همون نسبت کم میشه.

14. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •