تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 472 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

شما توجه داشته باشید که باید پول خواب ماشین را هم به شما پرداخت کنند
    پس پیگیری این موضوع باشید
    چند روز باید حداقل تو تعمیرگاه باشه تا اینکه به خودرو پول خواب تعلق بگیره؟ آیا به یک یا دو روز هم پول خواب تعلق میگیره؟ و اینکه پول خواب چقدر هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان با توجه به مشکلات خودرو بنده (ef7 دوگانه سوز مالتی پلکس مدل 93) که قبلا هم اینجا مطرح کردم و نشتی روغن از واشر سرسیلندر و چندین مرتبه مراجعه به نمایندگی و آچار کشی و ترک کردن پیچ های سرسیلندر و حتی کار به تعویض واشر سرسیلندر هم کشید ولی باز هم مشکل برطرف نشد و باز نشتی روغن بین سرسیلندر و سیلندر داره. دیروز دوباره بردم نمایندگی و گفتن باید سرسیلندر را باز کنیم بعد بهت بگیم. وقتی امروز مراجعه کردم دیدم سرسیلندر ماشینم را باز کردن و همونطور ماشین مونده ازشون پرسیدم مشکل چیه گفتن با مرکز تماس گرفتیم و حتی میگفتن عکس از موتور باز شده و قبل از باز شدن موتور هم به مرکز فرستادن تا ببینن چه جوابی بهشون میده و هنوز جواب نداده بودن. وقتی از مکانیک پرسیدم گفت بقول خودش تست کرده و ظاهرا نه سیلندر مشکل و تاب داره و نه سرسیلندر و نمیدونم عیب از غیر استاندارد بودن کدوم قسمت سیلندر و سرسیلندر هست که نشتی روغن داره و شاید هم حتی سرسیلندر را عوض کنن دوباره نشتی داشته باشهحالا سوالم اینه که بنظر شما با وجود کارکرد حدود 26هزار کیلومتری ماشین و با وجود گارانتی ماشین امکانش هست موتور را برام تعویض کنن؟ یا اینکه فقط سیلندر یا فقط سرسیلندر را عوض میکنن؟ دوستان اگه راه حل بهتری به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید؟
    فردا میخوام برم نمایندگی ببینم چه جوابی میدن لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طرفای ما که اثری از شخص متخصص ef وجود نداره ضمنا این نشتی روغن باید با هزینه شرکت درست بشه آخه آدم زورش میاد ماشین گارانتی دار را با چندصد تومن هزینه ببری بیرون درستش کنی. آخه من از کجا بیارم!!!!!؟
    سوالم اینه که بنظر شما با وجود کارکرد حدود 26هزار کیلومتری ماشین و با وجود گارانتی ماشین امکانش هست موتور را برام تعویض کنن؟ یا اینکه فقط سیلندر یا فقط سرسیلندر را عوض میکنن؟ اصلا شرایط تعویض موتور چی هست؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ 096440 نتیجه میده؟
    مشکل موتوری زیر ۵ هزارتا منجر به تعویض میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز خبر داری مالتی های دوگانه 94 سیستم برقشون چطور هست؟ بوش هست یا ...
    آخه شنیده بودم اونایی که بوش هست نسبتا کپ کمتری داره و با بنزین های سوپر و معمولی سازگاری بهتری داره.
    اصلا از دوستان کسی اینجا مالتی پلکس دوگانه 94 داره ببینیم چطور هست؟
    سلام و درود بر شما.با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ.امروز دوستم رو دیدم و موتور ماشینش رو نگاه کردم.مالتی پلکس مدل شهریور 94.
    ECU مارک کروز نزده بود ساخت کدوم کشور ولی قاب پلاستیکی داشت برخلاف مال من که یک روکش مشمایی داره. دریچه گازش سیمی بود بر خلاف مال من که برقی و ساخت زیمنس آلمانه.کویل ها هم کروز بدون ذکر نام کشور سازنده برخلاف مال من که بوش ساخت اسلوونی است.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام و درود بر شما.با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ.امروز دوستم رو دیدم و موتور ماشینش رو نگاه کردم.مالتی پلکس مدل شهریور 94.
    ECU مارک کروز نزده بود ساخت کدوم کشور ولی قاب پلاستیکی داشت برخلاف مال من که یک روکش مشمایی داره. دریچه گازش سیمی بود بر خلاف مال من که برقی و ساخت زیمنس آلمانه.کویل ها هم کروز بدون ذکر نام کشور سازنده برخلاف مال من که بوش ساخت اسلوونی است.
    سلام خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون.
    با این اوصاف آیا دوستتون از داشتن کپ و عدم سازگاری با بنزین سوپر یا معمولی و بد روشن شدن ماشین تو سرما و ... گلایه ای داشتن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

میدونم شاید سوالم خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی خیلی برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.
    میخواستم بدونم از دوستان کسی میدونه امور رضایتمندی مشتریان ایرانخودرو یا اونجاییکه باید از عدم وجود کیفیت خودرو به اونجا شکایت کنیم تا معایب خودرو سریعتر برطرف بشه تو تهران کجاست؟ و چطوری باید اقدام کنیم تا صددرصد به مشکلاتمون و شکایات رسیدگی بشه؟
    از دوستان مطلع لطفا حتما راهنمایی کنید برام خیلی مهم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون.
    با این اوصاف آیا دوستتون از داشتن کپ و عدم سازگاری با بنزین سوپر یا معمولی و بد روشن شدن ماشین تو سرما و ... گلایه ای داشتن؟
    درود بر شما.نه مشکل خاصی ایشون نداشتند.کپ که مثل ماشین من بود و سوخت هم بیشتر با گاز رفته بودند .اتفاقا ازشون سوال کردم در مورد خرابی و ایراد مشکل خاصی نداشتند.روغن ریزی و نشت روغن هم با وجود ۵۷۰۰ کیلومتر کارکرد نداشتند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

میدونم شاید سوالم خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی خیلی برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.
    میخواستم بدونم از دوستان کسی میدونه امور رضایتمندی مشتریان ایرانخودرو یا اونجاییکه باید از عدم وجود کیفیت خودرو به اونجا شکایت کنیم تا معایب خودرو سریعتر برطرف بشه تو تهران کجاست؟ و چطوری باید اقدام کنیم تا صددرصد به مشکلاتمون و شکایات رسیدگی بشه؟
    از دوستان مطلع لطفا حتما راهنمایی کنید برام خیلی مهم هست.
    ارتباط مشتریان ایران خودرو میتونی تماس بگیری،البته برای شکایت از نمایندگی و سود تاخیر و...معمولا هست نه کیفیت خودرو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون کیفیت و نظرسنجی که هر ازگاهی به خریداران تماس میگیرند فکر کنم سازمان استانداردباشه

9. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pishro353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    کره ی زمین!

پيش فرض

ارتباط مشتریان ایران خودرو میتونی تماس بگیری،البته برای شکایت از نمایندگی و سود تاخیر و...معمولا هست نه کیفیت خودرو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون کیفیت و نظرسنجی که هر ازگاهی به خریداران تماس میگیرند فکر کنم سازمان استانداردباشه
    ببخشید دوست عزیز چطور میشه وارد این قسمت شد؟ایمیل و رمزعبورمو چطور بفهمم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز چطور میشه وارد این قسمت شد؟ایمیل و رمزعبورمو چطور بفهمم؟
    نمیتونم مطمئن بهت بگم ولی توی ثبتنامهای ماشینت خصوصا اینتیرنتی چه ایمیلی را ثبت کردی؟ببین وارد میشه؟
    اگر نشد یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزن یا نهایتا با همون شماره تماس که توی سایت زده تماس بگیر..به محض ثبت شکایت هم شماره پیگیر برات میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •