چند روز باید حداقل تو تعمیرگاه باشه تا اینکه به خودرو پول خواب تعلق بگیره؟ آیا به یک یا دو روز هم پول خواب تعلق میگیره؟ و اینکه پول خواب چقدر هست؟
چند روز باید حداقل تو تعمیرگاه باشه تا اینکه به خودرو پول خواب تعلق بگیره؟ آیا به یک یا دو روز هم پول خواب تعلق میگیره؟ و اینکه پول خواب چقدر هست؟
فردا میخوام برم نمایندگی ببینم چه جوابی میدن لطفا راهنمایی کنید. ممنون.سلام دوستان با توجه به مشکلات خودرو بنده (ef7 دوگانه سوز مالتی پلکس مدل 93) که قبلا هم اینجا مطرح کردم و نشتی روغن از واشر سرسیلندر و چندین مرتبه مراجعه به نمایندگی و آچار کشی و ترک کردن پیچ های سرسیلندر و حتی کار به تعویض واشر سرسیلندر هم کشید ولی باز هم مشکل برطرف نشد و باز نشتی روغن بین سرسیلندر و سیلندر داره. دیروز دوباره بردم نمایندگی و گفتن باید سرسیلندر را باز کنیم بعد بهت بگیم. وقتی امروز مراجعه کردم دیدم سرسیلندر ماشینم را باز کردن و همونطور ماشین مونده ازشون پرسیدم مشکل چیه گفتن با مرکز تماس گرفتیم و حتی میگفتن عکس از موتور باز شده و قبل از باز شدن موتور هم به مرکز فرستادن تا ببینن چه جوابی بهشون میده و هنوز جواب نداده بودن. وقتی از مکانیک پرسیدم گفت بقول خودش تست کرده و ظاهرا نه سیلندر مشکل و تاب داره و نه سرسیلندر و نمیدونم عیب از غیر استاندارد بودن کدوم قسمت سیلندر و سرسیلندر هست که نشتی روغن داره و شاید هم حتی سرسیلندر را عوض کنن دوباره نشتی داشته باشهحالا سوالم اینه که بنظر شما با وجود کارکرد حدود 26هزار کیلومتری ماشین و با وجود گارانتی ماشین امکانش هست موتور را برام تعویض کنن؟ یا اینکه فقط سیلندر یا فقط سرسیلندر را عوض میکنن؟ دوستان اگه راه حل بهتری به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید؟![]()
مشکل موتوری زیر ۵ هزارتا منجر به تعویض میشه .
سلام و درود بر شما.با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ.امروز دوستم رو دیدم و موتور ماشینش رو نگاه کردم.مالتی پلکس مدل شهریور 94.
ECU مارک کروز نزده بود ساخت کدوم کشور ولی قاب پلاستیکی داشت برخلاف مال من که یک روکش مشمایی داره. دریچه گازش سیمی بود بر خلاف مال من که برقی و ساخت زیمنس آلمانه.کویل ها هم کروز بدون ذکر نام کشور سازنده برخلاف مال من که بوش ساخت اسلوونی است.
سلام خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون.
با این اوصاف آیا دوستتون از داشتن کپ و عدم سازگاری با بنزین سوپر یا معمولی و بد روشن شدن ماشین تو سرما و ... گلایه ای داشتن؟
میدونم شاید سوالم خیلی به اینجا مربوط نمیشه ولی خیلی برام مهمه لطفا راهنماییم کنید.
میخواستم بدونم از دوستان کسی میدونه امور رضایتمندی مشتریان ایرانخودرو یا اونجاییکه باید از عدم وجود کیفیت خودرو به اونجا شکایت کنیم تا معایب خودرو سریعتر برطرف بشه تو تهران کجاست؟ و چطوری باید اقدام کنیم تا صددرصد به مشکلاتمون و شکایات رسیدگی بشه؟
از دوستان مطلع لطفا حتما راهنمایی کنید برام خیلی مهم هست.
درود بر شما.نه مشکل خاصی ایشون نداشتند.کپ که مثل ماشین من بود و سوخت هم بیشتر با گاز رفته بودند .اتفاقا ازشون سوال کردم در مورد خرابی و ایراد مشکل خاصی نداشتند.روغن ریزی و نشت روغن هم با وجود ۵۷۰۰ کیلومتر کارکرد نداشتند.
ارتباط مشتریان ایران خودرو میتونی تماس بگیری،البته برای شکایت از نمایندگی و سود تاخیر و...معمولا هست نه کیفیت خودرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کیفیت و نظرسنجی که هر ازگاهی به خریداران تماس میگیرند فکر کنم سازمان استانداردباشه
ببخشید دوست عزیز چطور میشه وارد این قسمت شد؟ایمیل و رمزعبورمو چطور بفهمم؟
نمیتونم مطمئن بهت بگم ولی توی ثبتنامهای ماشینت خصوصا اینتیرنتی چه ایمیلی را ثبت کردی؟ببین وارد میشه؟
اگر نشد یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل بزن یا نهایتا با همون شماره تماس که توی سایت زده تماس بگیر..به محض ثبت شکایت هم شماره پیگیر برات میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)