تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 1211 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محتوای مخفی:  

Hi everyone.

I spent the weekend with fans in Nice at the PES European Championships. In addition to holding the tournament we also gave press and fans the chance to see final code and give us feedback.
    As we've said before our process of listening, learning and improving is on-going.

Whilst I was at the event, several people asked me about the demo code which we recently released. I think this situation has got a little confused, so I want to explain things clearly.

The demo code is slightly different to the final version. Improvements have since been made to the ball physics and consequently the game speed has been reduced. Ideally we would have liked to release a version based 100% on final code, but we were making changes right up until the end.

Sorry for the confusion. I hope you give the final code a try to
    experience what we believe is the best PES to date.

Thanks,
    Seabass

سلام به همه

من آخر هفته رو با طرفداران بازی در رقابتهای اروپایی این بازی گذروندم . علاوه بر جریان این رقابتها ما مصاحبه ای هم داشتیم و همینطور طرفداران بازی این شانسو بدست آوردن که کد نهایی بازیو تماشا کنن و نظراتشون رو در رابطه با بازی به ما بدن .

همونطوریکه ما قبلا گفته بودیم فرایند شنیدن , آموختن و توسعه بازی توسط ما در جریانه .

در حالیکه در جریان این تورنمنت بودم چند نفر در مورد نسخه دمویی که جدیدا منتشر کردیم سوال کردن . من فکر میکنم این وضعیت کمی باعث سردرگمی گیمرها شده بنابراین من میخوام یک سری چیزها رو درمورد دمو بازی روشن کنم .

کد دمو کمی با نسخه نهایی بازی متفاوته .اصلاحاتی در زمینه فیزیک توپ صورت گرفته و در نتیجه سرعت بازی کاهش پیدا کرده . ما در نظر داشتیم نسخه ای بر اساس کد 100 درصدی بازی منتشر کنیم اما ما درحال ایجاد تغییراتی اصلاحی بر روی بازی بودیم .

متاسفم بخاطر این سردرگمی که برای شما بوجود اومده . من امیدوارم شما نسخه نهایی بازیو تهیه کنید و این نظر ما رو تجربه کنید که معتقدیم این بازی بهترین نسخه pes تا به امروزه .

متشکرم

سیباس

2. 16 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم.
    تعداد انیمیشن ها تو نسخه دمو و فول باهم فرق میکنه یا نه؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا یه انتقاد از تاپیک

شما پست 1 این تاپیک رو با پست 1 تاپیک فیفا 10 مقایسه کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من همیشه از تاپیک هایی که توست آرمین ایجاد شده خوشم میاد آخه یه اطلاعات کامل میشه از پست 1 گرفت .
    همین جا من از زحمات بیشمارش تشکر می کنم .
    دوست عزیز این ابراز تشکر و قدردانی شما نشان دهنده شعور و فرهنگ بالای شماست .

حقیقتا آرمین توی انجمن بازی واقعا زحمت زیادی میکشه من فعالیت ایشونو توی بقیه قسمت های انجمن بازی زیاد بررسی نکردم اما گهگداری که به قسمت های مختلف انجمن سر میزنم شاهد کارهای بسیار مفید و زحمات ایشون هستم .بعنوان نمونه فقط کافیه یک سر به تاپیک pes 2009 بزنید تا به صحت ادعای من پی ببرید .
    چقدر خوبه در زمانیکه یک نفر داره کارهای مفید و ارزشمندی انجام میده ازش قدردانی کنیم و اونو مورد تقدیر قرار بدیم نه بعد از اینکه فعالیتشو کمرنگ کرد و یا به پایان برد و ما خلا و کمبودشو احساس کردیم تازه یادمون بیاد چه چیز ارزشمندیو از دست دادیم و ای کاش این مساله در جامعه ما بصورت فرهنگ در بیاد .
    بابا حسابی چوب کاریمون کردید شما دوتا

قربون همگی دوستان عزیز هر تلاشی که توی این انجمن می کنم با عشق هست و کمک به شما و خوشحالی دل کسانی که به عشق بازی ها میان توی انجمن برای من به شیرینی عسل هست.

برای همه شما آرزوی موفقیت می کنم دوستون دارم

سعیدجون این ساکر09 هستش که من ادیت کردم.
    دوستان کمکم کنید: این پچ 1.40 ساکر09 که دوست زحمت کشمون ، فکر کنم آرمین اسمش بود تو صفحه 701 تاپیک ساکر09 گذاشته بود با حجم 21 مگ رو دان کردم حالا میخوام نصبش کنم این اخطار رو میده اگر کسی میتونه کمک کنه؟(با تشکر)
    بله بایستی این مطلب رو توی تاپیک 2009 مطرح کنید گرجه نیاز هم نیست مطرح کنید چون بارها مطرح شده چند تا از صفحات تاپیک رو باز کنید احتمالا با این مشکل برخورد خواهید کرد.

نگران نباشید کسی در مورد 2009 مشکلی داره توی تاپیکش مطرح کنه چون من هنوز هم به اونجا سر می زنم

من دیروز 2009 رو دوباره نصب کردم و بازی کردم واقعا بازی 2010 نمی تونه نمره نزدیکی نسبت به 2009 داشته باشه چون اکثر تغییراتش رو به جلو مثبت بوده البته من حالت زمان تصمیم گیری رو منها کردم. در هر صورت بی صبرانه منتظر نمره بازی به نسخه فول بازی PES 2010 هستم خیلی مشتاق هستم که فیس های جواد نکونام و مسعود شجاعی رو ببینم این دو بازیکن به قدری توی لالیگا مطرح شدند که جواد نکونام توی فیفا 10 نه تنها اسمش توسط گزارشگر صدا زده میشه بلکه توی لودینگ بازی اسمش به عنوان The Star of Team اوساسونا قرار داده میشه و مسعود شجاعی هم اسمش به عوان Best Midfielder قرار داده میشه و هر دو دارای فیس و مینی فیس بسیار مناسبی هستند حالا من منتظرم ببینم که PES که تعصب خاصی به بازیکنان آسیایی داره چه مایه ای برای اینها می خواد بذاره توی 2009 که از هر لحاظ PES بهتر از فیفا مایه گذاشته بود.

یه خواهش از دوستان و مشتریان دائمی تاپیک دارم:

توی انتهای پستی که میدید به این شکل اولین کاری رو که در نظر دارید در لحظه اولین اجرای بازی PES 2010 فول انجام دهید بنویسد خوب میشه که با یک رنگ متفاوت بنویسد مثلا قرمز یا سرمه ای یا هر رنگی غیر از سیاه. سعی کنید پست اختصاصی هم ندید برای این کار تا پست ها یه دفعه افزایش پیدا نکنه با این پیشنهاد همینجوری هم سرعت پیشرفت صفحات تاپیک بالاست سعی کنید به انتهای پستتون اضافه کنید. ممنونم

-------------
    اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه مستر لیگ هست که قبلا ندیدیم

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

-------------
    اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه مستر لیگ هست که قبلا ندیدیم

من یک ویدئوی 13 دقیقه ای از منو و بخش های مختلف مستر لیگ دارم البته زبانش انگلیسی نیست و حجمش حدود 200 مگ میشه چون حجمش زیاده و دانلودش نمیصرفه من چند نمونه از عکسهاشو اینجا براتون میزارم .

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:
    Last edited by 4039; 09-10-2009 at 12:39.

7. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

میشه یکی از دوستان 
    آموزش وارد کردن کیت تیم هارو بگه 
    با هر برنامه ای اما اگه ggs باشه بهتره 
    -------------
    اولین چیزی که از منو انتخاب می کنم گزینه become a legend هست 

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

ما همچنان منتظر این بازی هستیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

حسين جان لطف كن از اين ويدئوهايي كه گذاشتي عكس بگير. ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

: PES2010 Intro

کد:

حسين جان لطف كن از اين ويدئوهايي كه گذاشتي عكس بگير. ممنون
    سینا جان کدوم ویدئو رو میگی ؟
    Last edited by 4039; 09-10-2009 at 12:28.

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تمام کسانی که این پچ چمیوز لیگ رو دانلود کردند اینکارو انجام بدند درست می شود

شما باید ابتدا فایلهای pf0b,pf0c,pf04 را در جایی که فایل exe بازی وجود داره کپی کنید نه داخل فولدر img

دوم اینکه بعد ازاینکه کارهای قبلی منظورم این پستم هست
    کد:

را انجام دادید حالا داخل پوشه img باید هم فایلهایDTO5_E.IMG,dt06.img, dt07.img and dt09.img باشد و هم اینکه همین فایلها را یک کپی ازشون بگیرید و بعد در جای دیگر نامهشون را به ترتیب این بگذارید pf06.img,pf07.img,pf09.img,pf05_E.img و بعد دوباره تمام این فایلها را به پوشه img برگردانید

بدیدن ترتیب فایلهایی که در فولدر img قرار میگیرند اینها هستند :

DTO5_E.IMG,dt06.img, dt07.img and dt09.img
    pf05_E.img,pf06.img,pf07.img,pf09.img

تو قسمتی که توضیح دادین که با برنامه AFS Explorer 3.7 چیکار باید کرد نوشته که از منوی action - import file رو باید انتخاب کنیم اما این گزینه خاموشه :| از راه دیگه ای نمیشه اینکار رو کرد ؟ یا برنامه دیگه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه a.asgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو قسمتی که توضیح دادین که با برنامه AFS Explorer 3.7 چیکار باید کرد نوشته که از منوی action - import file رو باید انتخاب کنیم اما این گزینه خاموشه :| از راه دیگه ای نمیشه اینکار رو کرد ؟ یا برنامه دیگه ؟
    ممنون
    ایتدا فایل که میخوایی import نخده باز کن مثلا من یک فایل توضیح میدم همه این کار ها رو برای فایلهای دیگه انجام بده

مثلا فایل: dt06

1-برنامه AFS Explorer 3.7 را باز کنید
    2-فایل dt06 را open کنید
    3-بعد از قسمت action- import file فولدر dt06 (که یکی از همون فولدرهایی است که دانلود کردید) را import کنید
    4- به اسم pf06 سیو کنید
    5- بعد از همین فایل pf06 یک کپی بگیرید بعد فایل که کپی گرفتید رو به نام dt06 تغیر نام بدید بنابراین در فولدر img هم باید dt06 و pf06 باشد

همه این کارهارو برای فایلهای dt05_e.img, dt07.img and dt09.img انجام بدید فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشید ولی اگر بازم نشد بگید براتون با عکس بذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •