تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 503 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آیتم سوپر خوب به Goddess لینک شده میگن که 50 تا 100 بیل میارزه یا weapon های +13 enchant .
    آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
    کلا یک هفته بخوای با UM تو pvp60 بازی کنی و هیچ چیزی هم لینک نکنی پولش بیشتر از 4 بیل میشه. pid / EE/summon/move rune/Conti/pot/...
    شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .
    الان داری از [13] حرف می زنی ؟ سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...
    از ah خریدم

آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
    این بی انصافیه اگه بگی سونیک لگ بوت فقط خوبه ... چون آیتم خیلی خوبیه . . یکی از آیتم های کلیدی برای um های لول +51 هست و عالی برای گریند تا 60 .

رینگ فوول لینک شده از ah خریده بودمش نشون دادم به افیسر گیلدمون um آرج 60 ه . داشت خر کیف می شد .

4 بیل پول خوبیه و می شه باهاش خیلی کارا کرد .

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم عکس جالب که گاو ها حمله کردن ( سرور 3 ) .... lol

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کاظم منو چرا کشتی اخه ped نداشتم ... ای بابا ... باز این ترک ها bg ها یه معرفتی دارن و هوای همو دارن

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا skill جدید Ass/Ran دیدید ؟ که میتونه Class / ele / mode طرف مقابل رو ببینه .......
    مود و کلاس و لول رو که قبلا هم می شد . اما ele رو ندیده بودم . البته اگه مثل قدیم باشه زیاد بدرد نمی خوره . کلی طول میکشید شارژ شه بعدشم Cast اذیت می کرد. حالا تو pvp60 تا بخوای طرف رو inspect کنی سفرت می کنه.
    شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .
    الان داری از [13] حرف می زنی ؟ سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...
    من 7 dagger ندارم چون دنبال [13] بودم . با 7 تازه میشه بازی کرد با 13 می تونی uber شی.
    Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
    اون 2 تا هم چیزای خوبین.کاشکی One-Handed بود.
    Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
    در ضمن من دارم می گم خوب اینه دلیله نداره که خودم داشته باشم.
    Last edited by mhv_kntu; 30-06-2010 at 21:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
    کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<
    یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .

Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
    این اطلاعات جالبی بود که دادی . من برای گریند گفتم به فرض اینکه um ام هنوز به مرحله pvp و گادس نرسیده .

کاشکی One-Handed بود.
    خب خیلی خوب می شد ولی اینم کلاس خاص خودش رو داره حیف مجبورم برای خرید استون و conti بفروشمش

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<
    یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .
    آخه این چجور استدلالیه؟!
    اینا هیچ کدومشون 4 بیل نیست. اون قدیم ها بود. این ها اگر هم 1 در 1000 باشه شانسیه. تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن. یک try واسه لینک کردن sonic الان +6بیل خرجش هست، چطوری می گی sonic walker linked رو 4 بیل میدن ؟! خوب یکی به هر دلیلی یه بار 4 بیل فروخته دلیلی نمیشه قیمت این باشه.حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
    من به همون یک جمله خودم اکتفا می کنم. خرج یک هفته بازی تو pvp60 با um بیشتر از 4 بیل میشه (بدونه خرج آپگرید)

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن
    سونیک بووت رو توی Barter ده بیل فروختم . چند ساعت بعد اینکه از ah خریده بودم . طرف خیلی هم خوشحال بود ...

من استدلالی نمی کنم اصلا حرف خاصی نمی زنم .... می گم با 4 بیل می شه پول خوبی در اورد .

دیروز ele برای سلاح رو یکی گذاشت 2.5 بیل . ( اومدم تعمیر کنم توی ah دیدم)

حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
    باید وقتی می ری توی ah یه جاهایی رو مخصوص نگاه کنی . مثلا من همیشه بخش gear 1-15 رو نگاه می کنم . یا ele لپیس ها و لجند رو کلی سرچ می کنم .

خیلیا پول لازمن و بعضیا هم ممکنه ارزش آیتمشون رو ندونن

این تاپیک منه جالبه که صاحب آیتم پیدام کرده تازه زیر قیمت 6 بیل فروختمش چون احمق تاپیک رو خراب کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه اون ملتی رو که رو زمین تو AH میشینن و shop میزنن رو میگی تو نمیتونی لوازمشونو با 4 bil بخری حتی اگه پول هم داشته باشی اونا فقط میان نشون بدن چی دارن واسه فروش تو باید بهشون pm بدی قیمت بدی

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کاظم منو چرا کشتی اخه ped نداشتم ... ای بابا ... باز این ترک ها bg ها یه معرفتی دارن و هوای همو دارن
    من تو رو کشتم؟
    کی؟ کجا؟
    شرمنده اگه این اتفاق افتاد.من لایت ببینم می کشم.خدایی شرمنده ام.اسمت چیه؟
    تو کد.م گیلد هستی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه اون ملتی رو که رو زمین تو AH میشینن و shop میزنن رو میگی تو نمیتونی لوازمشونو با 4 bil بخری حتی اگه پول هم داشته باشی اونا فقط میان نشون بدن چی دارن واسه فروش تو باید بهشون pm بدی قیمت بدی
    Notice Board توی ah رو می گم .

اسمت چیه؟
    اسمم erfi هست قبلا عکس گذاشته بودم . من اول فکر کردم فقط می خوای اونی که باهاش دووو می کردم رو بکشی . یخورده واستادم اونو که کشتی اومدی سراغ من که دیگه اومدم فرار کنم دیر شده بود و جان به جان آفرین تسلیم شد ^^
    اشکال نداره خب قوی هستی می کشی >.< ولی حال می ده آدم آشنا دارکی داشته باشه که نکشه . اون کمانی که اینجا گفتی رو گویا خریدی الان برای هانترت؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •