ای بابا؛
الآن 2 روزه که سرعت شبانه من اومده رو 40-50!
فقط من اینجوریم یا شما هم همینجورید؟!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
ای بابا؛
الآن 2 روزه که سرعت شبانه من اومده رو 40-50!
فقط من اینجوریم یا شما هم همینجورید؟!
قیمتش چطوره؟ هر کاری میکنم سایت پارس انلاین باز نمیشه. میزنه Server not found نمیدونم کی مشکلش حل میشه.
بازی در نمیاره؟
--------------------------------
این ارم نت خیلی اذیت میکنه. تا حالا چند بار تجهیزاتشونو به قول خودشون ارتقا دادن تو این چند ماه و هر بار یه مشکلی پیش اومده. یه بار ارتقا دادن سرعت شبانه از 200 شد 30 که بعد کردنش 60. یه بار دیگه ارتقا دادن 1 هفته اینترنت معالی اباد قطع شد بعدش هم که وصل شد نزدیک 1 هفته اینقدر قطع میشد و سرعت پایین بود که عملا نمیشد از اینترنت استفاده کرد و بعد از اون هم اینترنت خیلی قطع میشه (برای جبران این دو هفته 4روز به قرار داد اضافه کردن). چند روز پیش تجهیزاتو ارتقا دادن که سرعت شبانه از 60 شد 45.
پینگ هم که افتضاحه، اینقدر که 2 ماه هست بازی انلاین نمیکنم. خلاصه سرشون داره حسابی شلوغ میشه.
پشتیبانی هم که خیلی خیلی دروغ میگه. اون مدت که اینترنت معالی اباد قطع بود 20 بار زنگ زدم، یه بار میگفت برو مودمو از سر خط چک کن، یه بار میگفت اسپلیتر خراب شده، خلاصه همه چیز گفت بجز اینکه خودشون مشکل دارن.
اما هنوز از شاتل بهتره!
من چه جوری میتونم بفهمم یه نفر از یه شرکتی adsl داره یا نه؟
موضوع حیثیتیه.
شرکتش هم آسیاتک هست.
زنگ بزن ارم نت و آوامهر بگو کانکت نمیشه میگه شمارتو بگو تو هم اون شماررو بگو!
دوستان صبانت چجوره روی خط فیبر نوری؟ الان زنگ زدم گفت 128 را روی 2مگ میبندیم! دوستانی که دارن شبانش چنده؟!مرکز مدرس کسی نیست؟!
ارزش داره ارم نت را ول کنیم بریم صبانت؟
Last edited by urcu; 28-09-2011 at 14:51.
هر دوتاشو زنگ بزنه چون ممکنه از اون یکی اشتراک گرفته باشه
1844 برای ارم نته
1888 هم برای اوامهر
شمارش 1844 هس
یک منبع آگاه از قطعی اینترنت در جنوب و جنوب غربی کشور از ساعت ۱۲ امشب تا ۴ صبح هفتم مهرماه خبر داده است.
بنا به گفته این منبع، این قعطی به علت تغییرات در توزیع پهنای باند کشور خواهد بود و کاربران در این ساعات با کندی شدید اینترنت مواجه خواهند شد.
نارنجی قادر به تایید این خبر نیست و از صحت آن اطمینان ندارد اما اگر ساکن جنوب ایران هستید این احتمال وجود دارد که امشب با کندی یا قطعی اینترنت مواجه بشوید.
در کنار همه مشکلات اینترنت ایران، به نظر میرسد اختلالات شبکه و قطعی ها نیز اکثرا به صورت رسمی اطلاع رسانی نمی شود و تمام این موارد مشکلات زیادی را برای کاربران اینترنت ایران به وجود آورده است.
جدیدا انگار نمیشه با اکانت دیگه ای روی خطت کانکت شده! کسی امتحان کرده؟!
سلام
با vpn باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)