آره من هم این سوال و داشتم چون قابم ضربه خورد و مدادم درست گیر نمیکنه و می افته![]()
آره من هم این سوال و داشتم چون قابم ضربه خورد و مدادم درست گیر نمیکنه و می افته![]()
این فروشنده ها هر کدومشون یک چیزی میگن یکی میگه 6 ساعت اون یکی میگه 4ساعت و نیم بذار تو شارژ بعد در بیار دوباره بذار تو شارژ
اگه دوست داری امتحان کن ببین بهتر میشه یا نه.این مطلب رو هم بخون ضرر نداره
باتریهای لیتیم ـ یون بالاترینچگالی انرژی را فراهم می سازند .تقریبا دو برابر انرژی قابل دسترسی ازباتریهای نیکل ـ کادمیم . آنها به دشارژ کامل نیاز ندارند ، به دورهbreak-in نیاز ندارند و از مسئله حافظه باتری خبر ندارند . می توانید درهر زمانی یک باتری لیتیم ـ یون را بی آنکه روی کارآیی باتری اثر بگذاردشارژ کنید ، اما چون باتریهای لیتیم ـ یون معمولا دارای طول عمرشارژ/دشارژ ۳۰۰ تا ۵۰۰ چرخه هستند اگر زود به زود و قبل از تخلیه ، اینباتری را شارژ کنید طول عمر باتری را پایین می آورید . با آنکه بسیاری ازسازندگان باتریهای لیتیم ـ یون طول عمر باتری را تا سه سال ذکر می کنند ،بعضی از مصرف کنندگان طول عمر تا ۱۸ ماه را گزارش کرده اند.
در حال حاضر منظورم قیمت روز این گوشی کسی میدونه؟
حرف فروشنده ها رو ملاک قرار ندید.
گوشی در حدود 1 ساعت و نیم کامل شارژ میشه و وقتی فول شارژ شد دیگه معنی نداره که بیخودی رو شارژ بمونه چون دیگه اتفاقی نمیفته!
من خودم فروشنده ام. البته لپتاپ بیشتر میفروشم و به مشتریا هرکدوم یه چیزی میگم به یکی میگم باید 12 ساعت رو شارژ باشه به یکی میگم 6 ساعت 45 دقیقه به یکی میگم 3 ساعت و به همین ترتیب.
----------------------------------------
ببینید دوستام من با گوشی دوستم یه مشکل اساسی دارم. گوشی ایشون وقتی که سیم کارت ایرانسل روش باشه دم به دم برفکی میشه و رنگ قاطی میکنه و ریست میشه اما با سیم کار همراه اول اصلا این اتفاق نمی افته
دو تا هم تا حالا عوض کرده اما بازم همینجوریه
میخواستم ببینم تا حالا برای شما هم پیش اومده؟ آخه گوشی خودم اصلا در این زمینه مشکلی نداره اما مال دوستم واقعا اعصابم رو به هم ریخته. نمیتونه به خاطر گوشی، خطش رو هم عوض کنه وگرنه این کار رو هم میکرد
در ضمن با سیم کارت های مختلف هم امتحان کردیم و بازم اینجوری شد
بیشتر خودش رو در زمانی نشون میده که بخوای برای شماره گیری سریع تنظیمات انجام بدی و کمتر از چندثانیه بعد از خارج شدن حتما این اتفاق میفته
من برای به آخرین ورژن هم ارتقا دادم اما باز هم همینجوری موند
ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته یه جستجو هم میکنم بعد از ارسال!
در حال حاظر تو بازار از حدود 260 تا 290 میتونی گیر بیاری
همه هم رنگ و وارنگ با لیبل های مختلف اما ساخت "چین" هستن.
والا نمی دونم چیکار کنم.حالا شارژ گوشیم که تموم شد خاموش می کنم یه 4 ساعتی می زنمش به شارژ.
ولی کلا فکر کنم باتری های 5800 بعد از 2 یا 3 هفته ی اول تازه خودشو نشون میده.
الان من احساس می کنم که باتریش نسبت به دفعه ی قبل قوی تر شده.
هنوز همون 31 هستش
شماها از چه مسنجری برای گوشیتون استفاده میکنید؟؟؟
به نظرتون بهترین مسنجر کدومه؟
من از fringe و IM plus و shmaseenger استفاده میکنم.
به نظرم اولfringe و بعد shmaseenger،
im plus هم خوبه ولی بعضی اوقات کانکت نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)