دوست عزیز این تاپیک فقط مخصوص فعالسازی کسپر است. سوالتون رو در تاپیک کسپر بپرسید.
(البته در جواب سوالتون باید یگم که بله میشه آپدیتها رو ذخیره کرد. توی همون تاپیک بگردید راهنمایی شده است.)
دوست عزیز این تاپیک فقط مخصوص فعالسازی کسپر است. سوالتون رو در تاپیک کسپر بپرسید.
(البته در جواب سوالتون باید یگم که بله میشه آپدیتها رو ذخیره کرد. توی همون تاپیک بگردید راهنمایی شده است.)
دوست عزیزمن از این راه میرم ولی این کلیدها هیچکدوم کار نمیکنه اگه ممکنه کلید جدید بزارین واسه انتی ویروس2012....
یکی می تونه زحمت بکشه به من کیجن یا کد اکتیو سازی بده با یه کلید که کار کنه؟
من تازه به جمع کسپر باز شدم.
ممنون
فعلا مثل اینکه خبری نیست رفیق بد موقع اومدی داخل بچه های کاسپر اما خلاصه خوب کردی اومدی بهترین رو انتخاب کردی
کلید امضای من فعال هست.
ممنون .
ولی من کد فعال سازی رو از کجا بیارم.؟
شما چه جوری کرک کردی.
1. روی عبارت پایین و سمت راست صفحه اصلی کاسپر کلیک کنید.
2. در صفحه ای که باز میشه گزینه Activate the application رو بزنید.
3. ارتباط با اینترنت رو قطع کنید.
4. در قسمت Enter activation code این کد رو وارد کنید و Next رو بزنید.
Code: 22222-22222-22222-2222U
5. صبر کنید تا برنامه بخواد به اینترنت وصل بشه و چون نمیتونه، بعد از چند لحظه صفحه وارد کردن کلید ظاهر خواهد شد. با استفاده از دگمه Browse کلید فعالی رو که دانلود کردید رو به کاسپر بدبد و دگمه Next و بعدFinish رو بزنید.
در صورت بلاک شدن کلیدتون برای استفاده از یک کلید فعال دیگه باید اول کلید بلاک شده رو پاک کنید.
به این صورت :
1. پایین و گوشه سمت راست صفحه اصلی روی عبارت Activate the application کلیک کنید.
2. در صفحه ای که باز میشه روی ضربدر قرمز رنگی که در سمت راست عبارت License number میبیند کلیک کنید.
3. در پیغامی که ظاهر میشه گزینه Delete License رو بزنید.
Last edited by omid-p30; 22-10-2011 at 21:16.
این فایلی که تو امضا هست فایل زیپ خراب هست کمک کنید
Key های جدید لطف کنید ممنون.
با برنامه WinRar بازش کنید.
Last edited by omid-p30; 19-07-2011 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)