بهتر بود که صفحات قبل رو می خوندین
طبق گفته یکی از دوستان در صفحات قبل:
داخل network connection بشید و روی آیکون شبکه دابل کلیک کنید ، گزینه properties رو زده ، تیک internet protocol یا tcp/ip رو بردارید
خودم تست کردم و درست شد
بهتر بود که صفحات قبل رو می خوندین
طبق گفته یکی از دوستان در صفحات قبل:
داخل network connection بشید و روی آیکون شبکه دابل کلیک کنید ، گزینه properties رو زده ، تیک internet protocol یا tcp/ip رو بردارید
خودم تست کردم و درست شد
مشکل از isp هست!
به خاطر تداخل ip این مشکل بوجود میاد...
شما باید تیک Internet Protoco(TCP/IP)a را برداری...
Control Panel>>Network Connections>>Local Area Connection>>properties
دوستان اگه میشه سریعتر جواب بدبد آخه خیلی عجله دارم
سلام
ببین... من الآن هم تلفن بی سیم دارم و هم ADSLشرط استفاده کامل و بهینه از هردو اینه که به درگاه ( پورت ) سوکت تلفن بی سیم ( یا کلا هر دستگاه تلفنی که توی خونتون هست ) یه اسپلیتر یا همون نویزگیر وصل کنی. البته ترجیحا خود گوشی بی سیم رو هم نزدیک مودم نکنی بهتره... به قول معروف دوری و دوستی...!
![]()
درباره نوع مودم هم مارک خوبیه... اما من خودم ASUS WL AM-602 رو پیشنهاد می دم. 99% شرکت ها ازش پشتیبانی می کنن ( البته همه مودم ها استانداردن و شرکت ها هم وظیفشونه که پشتیبانی کنن؛ اما خوب دیگه... تا این قانون بخواد عملی بشه ما دیگه پیرمرد شدیم!![]()
). و یه چیز دیگه... حتی اگر همین مارک پیشنهادی رو خواستی بگیری، اصلا از شرکت نگیر!!!!!!!! چون به قیمت خون هفت جد و آبادشون باهات حساب می کنن!!!
مثلا همین WL AM-602 رو یه شرکتی ( اسمشو نبر!
) می داد 70000 تومان، در حالی که خودم خریدم 40000 تومان!
از بابت دیر پاسخ دادن هم شرمنده! من و دوستان این روزا یک سر داریم و هزار سودا....
شاد و پیروز باشی![]()
Last edited by DariushGreat; 21-09-2009 at 12:23.
دوستان اون am 602 رو هر جا پرسیدم نداشتن
حتی همون پاساژ رضا و پایتخت
dlink هم که رسما شاتل میگه مشکل داره باهاش
یک مدل دیگه بهم معرفی شده 47 تومان که شاتل هم سازگاره باهاش
zyxel p-660ru
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی این مدل رو داره ؟
دیده جای ؟
کار کرده باهاش ؟
و این که config این modem ها سادست ؟ یعنی میشه مثل asus خودمون انجام بدیم و کسی نیاد واسه نصب ؟
فقط یک جا am 602 داشت چند روز قبل که فکر کنم اونم تمام کرده باشه تا الان که میداد 49
این رو بخرم 48 یا Asus رو 49 ؟
مرسی
یه سر بزن تهران فراژه:
تو سهروردی ، یه دفتر داره از زمین تا سقف مودم تو کارتن چیده . من پارسال wl600g هیچ کجا ( نه پایتخت ، نه ایران ، نه علاالدین ، نه .... ) گیر نیاوردم ، رفتم اونجا. فله ای تو کارتن داشت واسه پخش!! گارانتیش هم که اصل تهران فراژه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خوشبختانه هنوز آخ نگفته . شبانه روز هم روشنه . جان شما اصل اصل چین هم هست.
منکه پیشنهاد میکنم Asus بگیر ، خیر دنیا و آخرت رو هم ببر. الحمدالله اونقدر سرعت تو ایران بالاست که مهم نیست چی بگیری .
یا حق ...
سلام
من می خوام مودم adsl بگیرم am604g می خواستم بدونم شاتل باهاش مشکل که نداره؟
میشه قیمتش هم بگید؟ بعد کجا می تونم برای رانژه کردن اطلاعات بگیرو برای مودم tanx
1- مشکل که نداره هیچ ، به جونت هم دعا میکنه !
2- فکر کنم حدود 95 تا 100.
3- واسه رانژه کردن شما لازم نیست کاری انجام بدین . وقتی با شاتل یا هر isp دیگه ای قرداد بستین ، اونا خودشون به مخابران میگن و خط شما طی مدت حداکثر 10 روز رانژه میشه. که واسه همین کار و راه اندازی اولیه حدود 10 تومن میگیره ( اجباری !)
Last edited by a6l3i; 23-09-2009 at 00:20.
با سلام و تشکر
من تازه مودم adsl گرفتم (zyxel) مشکل من اینه که من اینترنت رو برای دو سیستم گرفتم می خوام هم سیستم ها باهم شبکه باشن و هم بدون نیاز به روشن بودن دیگری هردو از adsl استفاده کنن مودم یک پورت usb داره با یک پورت lan با چندنفر که صحبت کردم گفتن نیاز به هاب دارم اونم تهیه کردم (tp link ) حالا میخوام بدونم چطوری هم باید مودم رو تنظیم کنم هم تنظیمات شبکه رو انجام بدم راستی میخوام انلاین تحت شبکه بازی کنم .؟؟؟؟؟
راستی اگر از پورت usb واسه یک سیستم استفاده بشه احتمال هنگ کردنش هرزگاهی هست درسته ؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدین ....
کسی نیست راهنمایی کند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)