سلام دوستان
امروز میخوام برم یه آیپاد 32 گیگ بخرم
موقع خید به چی دقت کنم؟
سلام دوستان
امروز میخوام برم یه آیپاد 32 گیگ بخرم
موقع خید به چی دقت کنم؟
3194 مال وقتی هست که با وجود ورژن جدیدتر میخوای به همون ورژن قبلی ریستور کنی....
راستی دوستان این سایت چیز پی ان میده و روی محصولات اپل کار میده توسط خودم و مهرداد تست شده و کار میده...
vpnreactor.com
نه متاسفانه
اگه قیمت خوب گیر نیاوردم از همین فرادید میخرم . ریسک داره ولی دیگه چاره ای نیست![]()
Last edited by *Ali*; 11-02-2011 at 14:40.
ميگم 8 گيگ خيلى کمه هاا...
iphone-market هم قيمتاش خوبه...و همينطور لوازم جانبى....
امروز جمعست هاا....!
چيز خاصى نداره واسه تست
سوالی دوباره
میگم نمیشه بدون ریستور این جیلبریک جدید رو نصب کرد؟
یا حتما باید ریستور فکتوری بشه بعد این کار را انجام داد؟راستی بعد که ریستور انجام شد برای برگردوندن به وضعیت در حاظر که همه برنامه ها برگردن باید چی کار کرد؟
خداییش خودت قضاوت کن :
iPod touch 4g 8GB = 229$ > تو ایران : 260 ، تفاوت قیمت به ریال : 23000 تومن !
iPod touch 4g 32GB - 299$ > تو ایران : 360 ، تفاوت قیمت به ریال : 50000 تومن !
تو خرید کدوم ضرر کمتری هست ؟
تازه من همین الانشم خیلی خیلی استفاده کنم 500 مگ بیشتر از حافظه گوشیم پر نشده و نصفشو هم باید پاک کنم که استفاده نمیکنم !! 8 گیگ زیادم نیاد خوبه
+
تو این آیفون مارکت هم چیز خاصی نبود ؟؟!؟! همین فرادید بهتره بازم آدم یکم بیشتر خیالش راحته ...
خوب من یک ماه کاکرده رو گرفتم 319!!!
فکر ضرر و سود نباش اگه اینطوره خرید جنس غیر وطنی همش ضرره....!!!
ما اینجا تبلیغ نمیکنیم نماینده اپل هم نیستیم....فقط تجربه خودمون رو میگیم که این حجم کمه .....
برادر 370 هست ! تا 380 هم میفروشند....
اینو با گوشی ت مقایسه نکن....حجم برنامه و....
یا حق
Last edited by roteal2007; 11-02-2011 at 17:27.
دیروز برای یکی از دوستان از نگاره پایتخت 64 گیگ نسل جدید رو خریدم 460 تومان. بسی نازک هست اما کیفیت ال سی دی ایش در مقیسه با ایفون 4 بنده بگم کمتر نباشه برابری میکنه واقعا در عجب ام چیزی به این نازکی با این سخت افزار اش!
در مورد ایفون مارکت هم دوستان به قطع میگم اکسسوری هاش ارزان ترین جای در تهران هست من خیلی ازشون به صورت حضوری چه اون موقعی که 3 جی اس داشتم و چه حالا که 4 دارم خرید کردم کیفیت اکسسوری هاشون واقعا خوب هست . اما خوب تاحالا دیوایس ازشون نخریدم! نمیدونم به چه شکل هست
سلام
3194 که میگی رو چجوری رفع کنم ؟!؟!؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)