نام و لوگوي تمام تيمهاي ليگبرتر انگليس و لاليگا
دانلود نكنيد از دست ميره
كارخودمه :
به همراه لباس تيم هاي آرسنال،چلسي،والنسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نام و لوگوي تمام تيمهاي ليگبرتر انگليس و لاليگا
دانلود نكنيد از دست ميره
كارخودمه :
به همراه لباس تيم هاي آرسنال،چلسي،والنسيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره
من با Eto'o پنج تا گل زدم 8.5 گرفت
آره؛ من با ساموئل اتو پنج تا گل زدن نمره 8.5 گرفت . . . . .
شوتهاي pes 2009 خيلي غير طبيعيه
نظر شما چيه
انگار بادكنك شوت مي كني ، توپ همينجور ميره تو هوا و ارتفاعش زيادتر ميشه
google جان
من وقتی become a legend رو از نو شروع میکنم و تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!! (ارورشم Don't send هستش و مینویسه :
Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
خواهش میکنم کمکم کنید چون من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
(تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)
سلام
من تو becom a legen توی تیم اتلتیکو مادرید هستم و فصل چهارم حضورم هست و پست هافبک دفاعی هم هستم و 5 گل هم زدم حالا مشکلی که دارم اینه که چه طور میتونم از هافبک دفاعی به هافبک نفوذی یا یک پست جلو تر یا هافبک گوشه تغییر پیدا کنم
آیا راهی هست که بشه پست بازیکن را تغییر داد؟
سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم
شما این فایل رو تست کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه آيس بوي جان نميتوني پستت رو عوض كني
مربي بايد اين كار رو بكنه كه اونم دست تو نيست !!!!
فکر نکنم ولی موقع انتخاب تیم دقت کن نوشته برای چه پست هایی لازم دارنت .
اگه بازی رو تازه گرفتی باید بگم که نه ولی شما این پچ رو بگیر مورد تایید 90 درصد دوستان هستش و 95 درصد از بازی و تیم ها و بوندسلیگا و بازیکن کلاسیک و .... رو درست میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)