تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 442 از 923 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

یه کم بحث تاپیک داره ماهواره ای میشه!

ولی خب چون به بهبود زبان دوستان کمک می کنه، بد نیست پیشنهاداتمون رو ارائه کنیم ...
    به نظرم اگه زیرنویس مهم نباشه براتون و فقط بخواین صدا انگلیسی باشه و لیسنینگتون رو قوی کنه، اینا بهترین پیشنهادات هستن:

1- مستندهای BBC World و BBC Prime (که دومی کارتیه)
    2- شوهای تلویزیونی آمریکایی که از شبکه ی MBC 4 پخش میشه ... (مثل Oprah Winfrey's Show و America's got talent و ...)
    3- اگه رسیورتون آپگرید باشه، مستندهای Animal Planet و Discovery خیلی خیلی کمک می کنه به تقویت زبان ...
    4- واسه فیلم هم، البته ماهواره چندان پیشنهاد نمیشه، چون قابلیت Reverse ندارید؛ بهتره که فیلم ها رو بخرید یا دانلود کنید و با یا بدون زیرنویس انگلیسی ببینید ... اما بین کانالای ماهواره ای، بهترین ها Fox Movies و MBC 2 و MBC Action و تا حدی MBC Persia هستن ... به خصوص Fox Movies و MBC 2 فیلم هایی که میدن سطح هنریشون به نسبت بالاتره ... در نتیجه نسبت به کانالی مثل MBC Max که بیشتر فیلم های فان و تینیجری می ذاره، فیلمنامه های قوی تری دارن ... با
    این حال انتخاب با خودتونه که چی ببینید و گوش بدید ... (کانالای مذکور همگی روی ماهواره ی Nilesat و Ku_Arabsat قابل دریافتن ...)

2. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    مکالمه زبان و کلا انگلیسی رو میشه تو خونه یاد گرفت یا حتما باید رفت کلاس ؟؟؟
    و اینکه چه کار باید کرد که کسی که داره صحبت میکنه حرفشو فهمید؟؟؟توی فیلم خیلی سریع صحبت میکنن و فهمیدنش سخته...
    متن متوسط رو میتونم بفهمم اما یکم پیشرفته تر که میشه تا حدود 40% میتونم ترجمه کنم اما موضوع رو میفهمم.
    یه کتاب خوب توی زمینه مکالمه معرفی میکنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان سایتی میشناسید که اصطلاحات انگلیسی در مکالمه رو داشته باشه ؟

اصطلاحات ساده ولی جالب که در مکالمه به کار بیاد

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

دوستان سلام.
    و اینکه چه کار باید کرد که کسی که داره صحبت میکنه حرفشو فهمید؟؟؟توی فیلم خیلی سریع صحبت میکنن و فهمیدنش سخته...
    متن متوسط رو میتونم بفهمم اما یکم پیشرفته تر که میشه تا حدود 40% میتونم ترجمه کنم اما موضوع رو میفهمم.
    به نظر من کلاس محرک خوبی میتونه باشه...
    اگه از صفر بخواید خودتون شروع کنید کمی سخت است و زمان بر....
    فکر میکنم در مراحل مقدماتی و ابتدایی کلاس را انتخاب کنید و با محیط یادگیری و مکالمه آشنا شین بهتر باشه
    البته نظر شخصی و بر اساس تجربم بود
    دوستان سایتی میشناسید که اصطلاحات انگلیسی در مکالمه رو داشته باشه ؟

اصطلاحات ساده ولی جالب که در مکالمه به کار بیاد
    من شخصا سایت eslpod.com را بهتون معرفی میکنم
    مکالماتی داره که هم مفید هست و هم روزمره ... و از طرفی لینک صوتی مکالمات را هم میتونید دانلود کنید که خیلی به دردتون میخوره ... چون بعد از پایان هر مکالمه، توضیح واژه ها و اصطلاحات هم اومده

6. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه کم بحث تاپیک داره ماهواره ای میشه!

ولی خب چون به بهبود زبان دوستان کمک می کنه، بد نیست پیشنهاداتمون رو ارائه کنیم ...
    به نظرم اگه زیرنویس مهم نباشه براتون و فقط بخواین صدا انگلیسی باشه و لیسنینگتون رو قوی کنه، اینا بهترین پیشنهادات هستن:

1- مستندهای BBC World و BBC Prime (که دومی کارتیه)
    2- شوهای تلویزیونی آمریکایی که از شبکه ی MBC 4 پخش میشه ... (مثل Oprah Winfrey's Show و America's got talent و ...)
    3- اگه رسیورتون آپگرید باشه، مستندهای Animal Planet و Discovery خیلی خیلی کمک می کنه به تقویت زبان ...
    4- واسه فیلم هم، البته ماهواره چندان پیشنهاد نمیشه، چون قابلیت Reverse ندارید؛ بهتره که فیلم ها رو بخرید یا دانلود کنید و با یا بدون زیرنویس انگلیسی ببینید ... اما بین کانالای ماهواره ای، بهترین ها Fox Movies و MBC 2 و MBC Action و تا حدی MBC Persia هستن ... به خصوص Fox Movies و MBC 2 فیلم هایی که میدن سطح هنریشون به نسبت بالاتره ... در نتیجه نسبت به کانالی مثل MBC Max که بیشتر فیلم های فان و تینیجری می ذاره، فیلمنامه های قوی تری دارن ... با
    این حال انتخاب با خودتونه که چی ببینید و گوش بدید ... (کانالای مذکور همگی روی ماهواره ی Nilesat و Ku_Arabsat قابل دریافتن ...
    BBC Prime که دیگه فاتحش خونده شده تعطیل کرده اگه یک سرچ توی گوگل کنی متوجه میشی
    اون موقعه ها که این شبکه بود خوبیش این بود که زیرنویس انگلیسی هم داشته.
    توی استرالیا من شنیدم شبکه های لوکالش با زیرنویس انگلیسی معمولا برنامه هاشونو پخش میکنند.
    کاش ما هم داشتیم

8. 2 کاربر از jahanifara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان سلام.
    سلام دوست عزيز.
    دوستمون توي صفحه ي قبل جوابتون رو دادن و به نظر من هم كسي اگه بخواد از صفر خودش زبان بخونه امكان پذير نيست اما اگر در حد Intermediate يا متوسط بلد باشيد اين كار يعني ادامه دادن زبان امكانش هست.
    اما گفتيد چطور بايد متوجه صحبت تو فيلم بشيم.دوست عزيز تنها راهش تمرين شما هست با گوش دادن روزمره يه مكالمات كه در اين صورت گوش شما با كلمات و طرز اداي اونها آشنا و آشناتر ميشه تا اينكه به تدريج ميتونيد كامل متوجه بشيد كه يه انگليسي زبان چه مطلبي رو ميگه.شايد معني بعضي كلمات رو هم ندونيد اما متوجه ميشد كه طرف چه كلمه اي رو بيان ميكنه.
    شما اگه روزي 1 ساعت فقط 1 ساعت گوش بديد در عرض چند ماه شاهد پيشرفتتون خواهيد بود.

براي مكالمه هم دوست عزيز من به همه ديدن سريال Friends رو توصيه ميكنم با زيرنويس انگليسي كه خيلي كاربردي هست براي زندگي روزمره و مكالمه.
    پس شما همون سريال رو بگيريد كه هم ليسنينگتون قوي بشه و هم مكالمات رو ياد بگيريد.
    موفق باشيد.

10. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من دیپلم دارم و اینکه زبانم در حد همون زبان یک و دو دبیرستان هست!
    یعنی همون رو 20 میگرفتم و زبانم در حد دبیرستان یکم پیشرفته تر هست و تا حدودی گرامر بلدم جمله بندی + مجهول + زمان افعال + قیدها وکلی دیگر
    حالا میخوام بپرسم بخوام زبانم رو قوی کنم بشینم گرامر بخونم یا لغت؟
    ببینید من میخوام چند ماه دیگه برم دوره های آیلتس! واسه همین میخوام بدونم این چند ماه چی بخونم بدردم بخوره
    لغت یا گرامر؟
    سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض کلاس های سفارت انگلیس

با درود از یکی از دوستان شنیدم که سفارت انگلیس کلاس ها زبان برگزار می کنه اگر کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم بگید

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من دیپلم دارم و اینکه زبانم در حد همون زبان یک و دو دبیرستان هست!
    یعنی همون رو 20 میگرفتم و زبانم در حد دبیرستان یکم پیشرفته تر هست و تا حدودی گرامر بلدم جمله بندی + مجهول + زمان افعال + قیدها وکلی دیگر
    حالا میخوام بپرسم بخوام زبانم رو قوی کنم بشینم گرامر بخونم یا لغت؟
    ببینید من میخوام چند ماه دیگه برم دوره های آیلتس! واسه همین میخوام بدونم این چند ماه چی بخونم بدردم بخوره
    لغت یا گرامر؟
    سپاس
    من پیشنهادم
    خواندن کتاب داستانهای کوتاه و simplified شده است... ! در این صورت ذهن ناخودآگاهتون به مرور با ساختارهای مختلف آشنا میشه و اگه بعد از مدتی که به داستانها نسبتا" تسلط پیدا کردین، میتونید در کنارش کتابهای گرامری مثل grammar in use را هم مطالعه کنید که با دستور زبان جزئی تر آشنا شین...
    و همینطور دیدن برنامه ها و فیلمهای انگلیسی زبان را به شدت پیشنهاد میکنم...

خواندن لغت زمانی که تسلطی در زبان عمومی ندارین (به نظر من) نمیتونه خیلی موثر باشه ... ! خواندن لغت را به افرادی که سطح intermediate هستند پیشنهاد میکنم... تا قبل اون فکر میکنم اگر رو fluency و درک مفاهیم کار کنید به مراتب بهتر باشه ....

+
    قبل از همه ی اینها پیشنهاد من کلاس هست... فکر میکنم کلاس بهترین محرک باشه برای شروع
    چون متاسفانه سیستم آموزشی زبان در مدارس به شکلی نیست که بشه بر حسب آن زبان افراد را سنجید چرا که سطح کیفیشون به شدت پایین و گهگداری حتی اشتباه و قدیمیست ...
    بنابراین اگر دانش زبانتون در همین حد و حتی کمی بیشتر هست در ابتدا کلاس را پیشنهاد میکنم و در کنارش self-study (که شامل همان خواندن داستان های کوتاه و دیدن برنامه های انگلیسی زبان میشه)

موفق باشید

14. 6 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من پیشنهادم
    خواندن کتاب داستانهای کوتاه و simplified شده است... ! در این صورت ذهن ناخودآگاهتون به مرور با ساختارهای مختلف آشنا میشه و اگه بعد از مدتی که به داستانها نسبتا" تسلط پیدا کردین، میتونید در کنارش کتابهای گرامری مثل grammar in use را هم مطالعه کنید که با دستور زبان جزئی تر آشنا شین...
    و همینطور دیدن برنامه ها و فیلمهای انگلیسی زبان را به شدت پیشنهاد میکنم...

خواندن لغت زمانی که تسلطی در زبان عمومی ندارین (به نظر من) نمیتونه خیلی موثر باشه ... ! خواندن لغت را به افرادی که سطح intermediate هستند پیشنهاد میکنم... تا قبل اون فکر میکنم اگر رو fluency و درک مفاهیم کار کنید به مراتب بهتر باشه ....

+
    قبل از همه ی اینها پیشنهاد من کلاس هست... فکر میکنم کلاس بهترین محرک باشه برای شروع
    چون متاسفانه سیستم آموزشی زبان در مدارس به شکلی نیست که بشه بر حسب آن زبان افراد را سنجید چرا که سطح کیفیشون به شدت پایین و گهگداری حتی اشتباه و قدیمیست ...
    بنابراین اگر دانش زبانتون در همین حد و حتی کمی بیشتر هست در ابتدا کلاس را پیشنهاد میکنم و در کنارش self-study (که شامل همان خواندن داستان های کوتاه و دیدن برنامه های انگلیسی زبان میشه)

موفق باشید
    سپاسگزارم
    ولی چند سوال
    من الان دارم از روی کتاب کنکور قهوه ای کانون زبان 1 و 2 که شامل گرامر زبان سال اول دوم میشه مطالعه میکنم، که مباحث زیادی هست، یعنی بجای این برم کتاب داستان بخونم بهتره؟
    بعدش داستان ها همراهش برای معنی بعضی لغات میتونم سراغ فرهنگ لغت برم؟
    درک مفاهیم چه مبحثی هست؟
    در ضمن کلاس رفتن هم شرایطش نیست!
    ممنون
    Last edited by basketball; 11-01-2011 at 00:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •