میتونید فایل رو از آپلود سنتر ها آپلود کنید . مثل :
بعدش آدرس فایل رو برای گیرنده ایمیل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% تروجان رو سیستمه دوستتونه تنها راهشم عوض کردن ویندوزه
میتونید فایل رو از آپلود سنتر ها آپلود کنید . مثل :
بعدش آدرس فایل رو برای گیرنده ایمیل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% تروجان رو سیستمه دوستتونه تنها راهشم عوض کردن ویندوزه
ویندوز هم عوض کرده ، ولی جواب نداده
خب وقتي داري ميگي Invisible يعني طرف لاگين بوده به صورت مخفي ديگه براي چي PM تبديل به OFF شه ؟
واسه این که 1% احتمال داده یاهو چکر ، به اشتباه Invisible نشون داده ، واسه همین سریع پی ام داده ، بعد که رفته با اون آی دی ، دیده بـــعله ! واقعا کسی با اون آی دی لاگین میکنه ..
یعنی هیچ راهی نیست که اون آی دی رو ببندیم؟؟
دوست عزيز، با تشكر مجدد از پاسخ شما،من اين كاري كه فرموديد انجام دادم. اما ديشب باز هم در حالي كه آنلاين بودم، براي دوستم به صورت آفلاين نشون داده ميشدم و هيچ مسجي نه از من به اون و نه از اون به من ميرسيد و مشكل فقط زماني حل شده كه لاگ آف و لاگ اين كردم.
با سلام
آفلاین میشید؟؟
خوب آفلاین شدن که یه چیزی دیگس.
اگه شما اینطوری میشید مشکل از ارتباطتون با اینترنت هست.
یا قطعی دارید روی خط.
موفق باشید.
در كنار حرف دوست عزيزمون
از وي پي ان استفاده مي كنيد شايد قطعي داره ؟ و ديگه وصل نميشه
سلام
می خواستم مثل موقعی که فایل ها را attach می کنیم
روی دکمه دانلود کلیک کند
و دیگه مجبور نباشیم مجدد آپ کنیم فایل را
راهی وجود نداره ؟؟
سلام من نمیدونم چطور باید share photo بفرستم یعنی میخوام بدونم چرا وقتی روی share photo کلیک میکنم بدون هیچ سوالی فرستاده میشه!!!!! در این صورت چه عکس هایی از لپ تابم فرستاده میشه؟
وقتی شما share photo رو میزنی یه پیغام برای طرف مقابل میره و در صورتی که accept کنه می تونی فایل هارو drag and drop کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)