تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 1126 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542942 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

نمی دونم سوالمو جای درستی مطرح میکنم یا نه

میخواستم بدونم شرایط تحصیل همزمان تو 2 تا رشته دانشگاهی چیه مثلا من الان دارم حسابداری میخونم تو مقطع کارشناسی پیام نور 40 واحد پاس کردم اگه بخوام زبان انگلیسی هم بخونم میتونم ؟اگه میشه تو کدوم دانشگاهها میتونم بخونم (آزاد - سراسری - علمی کاربردی - پیام نور ) ؟تو چه مقطعی می تونم بخونم (کاردانی - کارشناسی ) ؟آیا میتونم واحدهای درسهای عمومی که الان پاس کردمو تطبیق بزنم یا نه؟
    برای دانشگاه پیام نوردردوره های كارشناسی به این شكل است كه شما بایدیكی ازرشته هایی كه تحصیل داری میكنی ازطریق فراگیر واردشده باشی ورشته دیگتون روازطریق كنكورسراسری مثلا حسابداری رو بطوررسمی یاهمون كنكورسراسری وارد هرنوع دانشگاهی شده باشی وزبان روازطریق فراگیرپیام نوروارددانشگاه پیام نورشده باشی
    واحد های مشترك هردورشتتون رومیتونیدتطبیق بدید به این صورت كه اگه رشته ای كه الان میخونید دردانشگاه های دولتی یعنی روزانه -شبانه -نیمه حضوری -مجازی-پیام نور-مراكزتربیت معلم-واموزشكده های فنی حرفه ای باشه نمرات بالای 10واگه دردانشگاهای غیردولتی -حوزه های علمیه-دانشگاه ازاد-جامع علمی كاربردیوموسسات غیرانتفاعی باشه نمرات بالای 12رودانشگاه پیام نورتطبیق میدهد
    تحصیل دردوتادوره رسمی كه ازطریق كنكورسراسری واردشده باشید درپیام نورازنظرقانونی ممنوع استامادوتافراگیررونمی دونم
    بهتراگه میخوای تو هردانشگاهی تحصیل كنی اول به ساختمان مركزی اون دانشگاه قسمت اموزشش بری وسوالت رو مطرح كنی تامطمین تربشی

2. 2 کاربر از javad026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستاني كه درمورد تاريخ تكميل ظرفيت كنكور سراسري سوال داشتند :

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت پذيرش رشته‌هاي جديد و تكميل ظرفيت برخي از رشته‌هاي تحصيلي دوره‌هاي روزانه و شبانه (نوبت دوم) آزمون سراسري سال 1390

سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1390 شركت كرده و در دوره‌هاي روزانه و شبانه مجاز به انتخاب رشته شده‌‌اند، مي‌رساند نظر به اينكه بعضي از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پس از اعلام نتايج نهايي آزمون فوق علاوه بر ظرفيت‌هاي‌ مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، براي پذيرش دانشجو به شرح جداول ذيل اعلام ظرفيت نموده‌اند، لذا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دوره‌هاي روزانه و شبانه آزمون فوق (با توجه به كارنامه نتايج علمي اوليه) بر اساس ضوابط و شرايط مندرج در اين اطلاعيه و دفترچه‌هاي راهنماي شماره 1 و 2 و ساير اطلاعيه‌هاي مربوط، از تاريخ 23/8/90 لغايت 28/8/90 به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه و پس از پرداخت وجه مربوط به تكميل ظرفيت (مبلغ 28.000 ريال) از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي، نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 10 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.
    لينك خبر:
    کد:
    Last edited by sansi; 11-11-2011 at 20:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران در دور چهارم سفرهای استانی خود در شهرکرد، در بین سخنرانی خود،خطاب به دانشجویان پیام نور تاکید کرد: شنیده ایم کسی در اینجا حرفهایی درباره پیام نور زده است، آنها بدانند دانشگاه پیام نور معتبر، معتبر، معتبر است.
    کامران دانشجو وزیر علوم،تحقیقات و فناوری پنجشنبه شب در گفتگو با ایرنا با اشاره به اظهارات برخی سیاسیون در مورد امكان معادل شدن مدرك دانشگاه پیام نور گفت: این اظهارت،سیاسی، شخصی و از روی حب و بغض است.وی با اشاره به اقدامات دانشگاه پیام نور در گسترش آموزش عالی و تحقق عدالت آموزشی در كشور گفت: آمار پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلی بالاتر، بیانگر تلاش علمی این دانشگاه برای افزایش كیفیت آموزش عالی است. دانشجو افزود:طبق قانون، وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری تنها مرجع قانونی ارزشیابی مدارك فارغ التحصیلی دانشجویان موسسات آموزش عالی داخل و خارج از كشور است. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: مدرك صادر شده در دانشگاه پیام نور بر اساس قانون معتبر است.

خب ديگه خيالم راحت شد

5. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خب ديگه خيالم راحت شد
    خیال ما هم راحت شد

ما که تو شمیرانات داریم یخ میزنیم و شبا صدای گرگ میاد
    دیروز یکی از دویتان کاپشن بوفالو پوشیده بود و از دور مثل گوسفند شده بود.پیش خودم گفتم که تا آخر این ماه احتمالا طمعه لذیذی برای گرگهای اینجا میشه

مدرک صادر شده در دانشگاه پیام نور بر اساس قانون ،معتبر است
    پــــــــــ نـــــــــــ پـــــــــــــ میخواستند معتبر نباشه
    70 میلیون ایرانی دارن تو پیام نور تحصیل میکنند[COLOR="Silver"]
    Last edited by hamid_diablo; 12-11-2011 at 13:50.

7. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پــــــــــ نـــــــــــ پـــــــــــــ میخواستند معتبر نباشه
    70 میلیون ایرانی دارن تو پیام نور تحصیل میکنند
    همينو بگو...با اينهمه كتابي كه ما داريم ميخونيم و اين امكانات كم ميخوان مدرك معتبرم ندن؟!

9. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران در دور چهارم سفرهای استانی خود در شهرکرد، در بین سخنرانی خود،خطاب به دانشجویان پیام نور تاکید کرد: شنیده ایم کسی در اینجا حرفهایی درباره پیام نور زده است، آنها بدانند دانشگاه پیام نور معتبر، معتبر، معتبر است.
    کامران دانشجو وزیر علوم،تحقیقات و فناوری پنجشنبه شب در گفتگو با ایرنا با اشاره به اظهارات برخی سیاسیون در مورد امكان معادل شدن مدرك دانشگاه پیام نور گفت: این اظهارت،سیاسی، شخصی و از روی حب و بغض است.وی با اشاره به اقدامات دانشگاه پیام نور در گسترش آموزش عالی و تحقق عدالت آموزشی در كشور گفت: آمار پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلی بالاتر، بیانگر تلاش علمی این دانشگاه برای افزایش كیفیت آموزش عالی است. دانشجو افزود:طبق قانون، وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری تنها مرجع قانونی ارزشیابی مدارك فارغ التحصیلی دانشجویان موسسات آموزش عالی داخل و خارج از كشور است. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: مدرك صادر شده در دانشگاه پیام نور بر اساس قانون معتبر است.

خب ديگه خيالم راحت شد
    البته خوشحالم همه خوشحالن و خیالشون راحت اما کی به حرفای احمدی نژاد گوش میده؟
    یک میلیون برا هر بچه که هیچ(امیدوار شده بودیم : دی) ، استخدام پرستارا که هیچ ، استخدام همه ی معلم ها و استادا که هیچ و...

جناب اشکال خان عرض فرمودن بپرسم جایی هست که بشه جواب امتحانات دوره های قبل رو گرفت؟

11. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته خوشحالم همه خوشحالن و خیالشون راحت اما کی به حرفای احمدی نژاد گوش میده؟
    یک میلیون برا هر بچه که هیچ(امیدوار شده بودیم : دی) ، استخدام پرستارا که هیچ ، استخدام همه ی معلم ها و استادا که هیچ و...

جناب اشکال خان عرض فرمودن بپرسم جایی هست که بشه جواب امتحانات دوره های قبل رو گرفت؟
    ايشالا كه اين يكي درسته :دي

بعضي از سايتهايي كه سوالات ترمهاي قبل رو ميزارن پاسخ نامه رو هم قرار ميدن براش جستجو كن پيدا ميشه.البته همه درسا نه بعضيهاشون.

13. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عباس پور حق داره. کیفیت دانشگاه پیام نور خیلی پایین هست. من قبول دارم ولی واقعا چرا اهرم فشارش رو به دانشجوها میاره؟ به نظر من یه دلیل این هست که نمیتونه به مسئولین این دانشگاه فشار بیاره که خودش هم این رو به طور غیر مستقیم گفته.

اینو باش :

گفته شده توسط احمدی نژاد!
    وی با اشاره به اظهار نظر یکی از نمایندگان مجلس درباره مدرک دانشگاه پیام‌نور گفت: وی در جایگاهی نیست که درباره دانشگاه پیام‌نور اظهار نظر کند، به گفته‌های او توجه نکنید.
    کد:
    Last edited by Squall Leonhart; 15-11-2011 at 09:11.

15. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما هركجا كه بريد ازتون آزمون استخدامي ميگيرن. فاميل ما اداره برق امتحان داد و قبول شد رفت سر كار‌(خواستيد مشخصات دقيقشو قرار ميدم)‌ هيچكس هم ازش نپرسيد مدركشو از كجا گرفته فقط به صرف اينكه فستو چند تا دوره ديده بود و حسابي با سواد و كار بلد بود. شما هم به جاي اينكه بشينيد ببينيد كي ميگه معتبره كي ميگه نيست بريد كار ياد بگيريد!!!!!!! در ثاني اصلا مگه حرف احمدي نژاد اعتباري داره؟! من خودم به شخصه حسابي با مدار و برنامه نويسي درگيرم الان

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک سوال
    برای کارشاسی ارشد فراگیر پیام نورمدیریت بازرگانی
    دروس جبرانی نمره قبولی تو درسهای جبرانی 10 است و نه 12؟
    واینکه رو معدل کل تاثیر ندارد یعنی چند بار هم این دروس جبرانی بیوفتیم تاثیر رو معدل کل نداره؟100% مطمئنید؟چون من تغییر رشته هستم کلا 55 واحد باید بگذرونم که 22واحدش جبرانی است
    درس زبان تخصصی چی؟که جزو دروس جبرانی است تو پیام نور وهمه الزام دارند چه تو فراگیر پیام نور پاس کردند چه نکردند دوباره این درس بگیرند این چی تو معدل تاثیر داره و نمره قبولیش 10 است یا 12؟

فقط منبع هم بگید از رو حدس نباشه یا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •