تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 905 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب ماشین وقتی تو دنده باشه چه گاز بدی چه ندی تو اصطکاک هستش و درگیره
    به طور مثال تو سراشیبی شما با دنده سنگین حرکت کنید ماشن دور نمیگیره و سرعتش بیشتر از حد معمول نمیشه
    ولی وقتی که خلاصه اصطکاکی نداره سرعتش زیاد میشه
    در مورد بنزین مصرف درجا رو تو نشان دهنده مصرف بنزین صفر نشان می دهد چون اصلا خیلی ناچیزه و در حرکت خلاص هم صفر نشون میده ولی البته در شیب هم اگر گاز ندی اونم مصرف زیادی نداره تقریبا صفره ولی خوب سرعت نمیگیره و بدجور درگیر میشه
    در اول من یه توضیح بگم که برا کسایی که در جریان بحث ما نیستند، سوء برداشت ایجاد نشه، اولا توی جاده سراشیبی های مختلفی داریم، ممکنه بعد از شیب شما با یه پیچ تند مواجه باشید(مثلا جاده های کوهستانی)که در این موارد باید با دنده سنگین حرکت کرد که ماشین زیاد سرعت نگیره ، در این مورد اصلا بحثی نیست.(نه خلاص میکنیم و نه با دنده سبک، فقط با دنده سنگین)
    حالا فرض کنیم توی اتوبان با یک سراشیبی مواجهیم که شیب اون هم به اندازه ایی هست که اگه با دنده سبک پا رو از روی پدال ورداریم ماشین همچنان باسرعت مناسب به حرکتش ادامه میده، سوال اینه که در این حالت اگه ماشین خلاص باشه مصرف سوخت کمتره یا اگه خلاص نباشه؟
    جواب من اینه که اگه خلاص نباشه.
    در مورد نمایشگر مصرف بنزین، ماشین من مصرف رو وقتی سرعت از 30 کیلومتر به بالا باشه نشون میده، در غیر اینصورت دو تا خط تیره میزنه، این معناش صفر بودن مصرف نیست، اما توی سراشیبی اگه خلاص باشه برا من یه چیزی حدود صدی1/8 تا 2 نشون میده ولی وقتی که خلاص نیست میزنه صفر.
    Last edited by chekmate; 02-04-2014 at 01:40.

2. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

همین که شما پا رو از روی پدال گاز ور میداری، موتور عملا توسط نیرو محرکه چرخها به حرکت درمیاد ونیازی به مصرف سوخت نداره،
    100% درست میگی اگه کسی می خواد مصرف سوختی نباشه باید بزاره رو دنده پنج و ماشین رو تو سرازیری بدون گاز کنترل کنه
    در شیب هم اگر گاز ندی اونم مصرف زیادی نداره تقریبا صفره ولی خوب سرعت نمیگیره و بدجور درگیر میشه
    تو ماشین های انژکتوری انژکتورا خاموش میشن کلا صفره بعضی از ماشینا مشکل delay پیدا می کنن سرش بعد که گاز میدی یک دهم ثانیه بعد گاز می خوره برا اینه که خاموش بودند.
    (البطه شاید وجود داشته باشه انژکتور هایی که این سیستم رو نداشته باشن ولی من که ندیدم )

4. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان چجوری میشه فیوزها رو چک کرد ؟
    شیشه برقی جلو سمت راست کار نمی کنه . نه از طریق کلیدی که طرف راننده هس و نه اون یکی کلید.
    می خواستم فیوزها رو چک کنم. اصلا نمی تونم در بیارمشون.
    ماشینم 405 هس

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اول من یه توضیح بگم که برا کسایی که در جریان بحث ما نیستند، سوء برداشت ایجاد نشه، اولا توی جاده سراشیبی های مختلفی داریم، ممکنه بعد از شیب شما با یه پیچ تند مواجه باشید(مثلا جاده های کوهستانی)که در این موارد باید با دنده سنگین حرکت کرد که ماشین زیاد سرعت نگیره ، در این مورد اصلا بحثی نیست.(نه خلاص میکنیم و نه با دنده سبک، فقط با دنده سنگین)
    حالا فرض کنیم توی اتوبان با یک سراشیبی مواجهیم که شیب اون هم به اندازه ایی هست که اگه با دنده سبک پا رو از روی پدال ورداریم ماشین همچنان باسرعت مناسب به حرکتش ادامه میده، سوال اینه که در این حالت اگه ماشین خلاص باشه مصرف سوخت کمتره یا اگه خلاص نباشه؟
    جواب من اینه که اگه خلاص نباشه.
    در مورد نمایشگر مصرف بنزین، ماشین من مصرف رو وقتی سرعت از 30 کیلومتر به بالا باشه نشون میده، در غیر اینصورت دو تا خط تیره میزنه، این معناش صفر بودن مصرف نیست، اما توی سراشیبی اگه خلاص باشه برا من یه چیزی حدود صدی1/8 تا 2 نشون میده ولی وقتی که خلاص نیست میزنه صفر.
    خیلی ممنون از پاسخت
    ولی من با ix 35 تست کزدم که حتی مصرف زیر 1 هم نشون میده مثلا 0/7 هم نشون میده در حالت خلاص صفر میزنه
    در مورد بحث هم به انحراف کشیده شد که البته خیلی هم خوب بود یه چیزایی یاد گرفتیم ولی سوال اولیه من در مورد این بود که در سراشیبی اگر با دنده خلاص حرکت کنیم برای ماشین خوبه یا نه
    در کل همه میدونن که تا سراشیبی تند خلاص حرکت کردن کل اصطکاک ها و هزینه ها صفر میشه چون میره ته دره منظور من در حالت عادی بوده که البته بیشتر دنده اتوماتیک برام مهمتره
    مصرف بنرین هم زیاد برام مهم نیست بشتر اصطکاک مهمه مثلا چرخ ها در چه وضعی هستن و آیا خوبه یا بد ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان اینی که میگن اتاق l90 مدل جدیدا سرو صدا داره بخاطر افت کیفیت ، درسته ؟؟؟؟؟؟

+

الان سر و صدای اتاق ماشینم کم شده قبلانا زیاد بود ولی کم کم برا خودش خوب شده
    فقط یه جا صدا داره که اونم زیاده ، میدونم کجاس ( ستون بینه دو در ، سمت شاگرد )
    چیکارش میتونم بکنم که اینم قطع شه ؟

ممنون

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان من یک ماهو نیمه لنت جلو عوض کردم (گولد)
    چند وقتیه ترمز میگیرم همه عملکرد خوبی نداره هم اینکه انگار کل فشار ماشین رو چرخای جلو میاد به نظرتون باید لنت رو عوض کنیم یا میتونه از لنتهای عقب باشه(ترمز دستی عملکرد خوبی داره)
    ی مارک خوب لنت هم بگین با قیمت ممنون میشم
    ماشین هم پراید هستش

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

چند وقتیه ترمز میگیرم همه عملکرد خوبی نداره هم اینکه انگار کل فشار ماشین رو چرخای جلو میاد به نظرتون باید لنت رو عوض کنیم یا میتونه از لنتهای عقب باشه(ترمز دستی عملکرد خوبی داره)
    ماشین هم پراید هستش
    احتمال داره که لنت جنسش خوب نبوده حتما از جنس های شرکتی استفاده کن

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان اینی که میگن اتاق l90 مدل جدیدا سرو صدا داره بخاطر افت کیفیت ، درسته ؟؟؟؟؟؟ الان سر و صدای اتاق ماشینم کم شده قبلانا زیاد بود ولی کم کم برا خودش خوب شده فقط یه جا صدا داره که اونم زیاده ، میدونم کجاس ( ستون بینه دو در ، سمت شاگرد )چیکارش میتونم بکنم که اینم قطع شه ؟ممنون
    ماشینهائی که سازندشون اهمیت چندانی به بی صدا بودن اتاق نمیده , قطعات توی دربها و ستونها لق هست و صدا میده مثل سیمها و کمربندها و قطعات داخلی دستگیره ی دربها و قفلها و شیشه بالابرها . گاهی هم روکش پلاستیکی لق هست یا کشیده میشه به بدنه و جیر جیر میکنه

11. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخت ولی من با ix 35 تست کزدم که حتی مصرف زیر 1 هم نشون میده مثلا 0/7 هم نشون میده در حالت خلاص صفر میزنه در مورد بحث هم به انحراف کشیده شد که البته خیلی هم خوب بود یه چیزایی یاد گرفتیم ولی سوال اولیه من در مورد این بود که در سراشیبی اگر با دنده خلاص حرکت کنیم برای ماشین خوبه یا نه در کل همه میدونن که تا سراشیبی تند خلاص حرکت کردن کل اصطکاک ها و هزینه ها صفر میشه چون میره ته دره منظور من در حالت عادی بوده که البته بیشتر دنده اتوماتیک برام مهمتره مصرف بنرین هم زیاد برام مهم نیست بشتر اصطکاک مهمه مثلا چرخ ها در چه وضعی هستن و آیا خوبه یا بد ؟
    سلام . مصرف بنزین در دور آرام ( دنده خلاص , بدون گاز دادن ) بیشتر از وقتی هست که دور موتور 3000 یا حتی 3500 دور در دقیقه ( RPM ) هست . برای همین در هر وسیله ی نقلیه ی موتوری ( ماشین , موتورسیکلت , کشتی , قطار , هواپیما ) یک چیزی هست به اسم سرعتِ اقتصادی . برای ماشینهای سواریِ معمولی این سرعت بین 75 تا 90 هست ( بستگی به نوع ماشین و تعداد سیلندرها داره )

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشین هم پراید هستش
    دوست گرامی جنس لنت نو بودن ان و وضعیت دیسک اثیر زیادی داره
    اگه ترمز معمولی میگیرید و بعداز مدتی داغی بیش از حد و یا دود از تایر جلو بلند نیشه ترمز دستی و یا بهتر بگم لنت های عقب رو تنظیم کنید
    ماشینتون رو معرفی نکردید ولی ولی بهتره که در ماشین های معمول با ترمز عقب کاسه ای حتما از چرخ تنظیم و بعد ا سیم ترمز دستی تنظیم کنید که کمترین فشا ر رو به سیم او بیارید
    و این نکته رو بدونید که در این ماشین ها ترمز عقب برای ایمنی و بهبود کارکرد اهمیت زیادی داره
    منظورتون از عملکرد خوب ترمز دستی اینه که در حالت خلاص ترمز درگیر نباشه و چرخ داغ نکنه - و با گرفتن اروم ترمز دستی یکی از چرخ ها زودتر قفل نشه و دسته ترمز ( شاید به جز 206) بیشتر از 3 دندانه بالا نیاد

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •