میشه بگی مام فعالش کنیم
میشه بگی مام فعالش کنیم
فكر كنم منظورتون اينه
![]()
اگه این باشه
واسه من فعاله
درود دوستان من از دیروز هر کاری میکنم نمی تونم با آیدیم رو باز کنم. این پیغام رو می ده:
![]()
اگه اون عکس باشه فعال نیست شما باید روی اون کلیک کنید تا فعال بشه بعد از اینکه یه فایل متنی یا عکس وارد کردید از اون به بعد اون عکس یا نوشته نمایش داده میشه واگه نبود بدونید که سایت یاهو نیست و یه سایت بیخودی هست که یوزر وپسوردتون رو میخواد بدزده البته ان عکس یا نوشته فقط روی کامپیوتر خودتون نمایش داده میشه واگه از یه جای دگه بخواهید لوگین شوید(مثل کافی نیت) همچین چیزی وجود نخواهد داشت
سلام
دوستان من این برنامه رو می خواستم
همون طور که از اسمش پیداست پیام می فرسته توی روم های یاهو به صورت آفلاین
یا یه چیز مشابه این.
ممنون
یا حق
تا اونجا كه اطلاع دارم يك زماني كارمي كرد
ظاهرا الان ياهو با اينها مقابله مي كنه
این برنامه دیگه کار نمیکنه
سلام
من یاهو مسنجر 9 مخصوص ویستا رو گرفتم نصف فضای cpu رو میگیره یعنی 10 تا انتی ویروس هم اینقدر فضا نمیگرن وقتی 2-3 نفر پی ام میدن هنگ میکنه باید کامپیوتر ریست کنم یاهو مسنجر 9 بتا هم نمیتونم نصب متن جون ان اسپید نصبه ارور میده تو ویستا مجبورم از یاهو مسنجر 8 استفاده کنم که نصف روز پیغام میده pleas try again ..............
مشکل چیه؟
شما میتونی همون ماله اکس پی رو نصب کنی و روش کلیک راست بزنی و پروپرتیس رو برداری وبعد به تبcompatibility بری و گزینه ی run this program in....رو علامت بزنی و از کشویه باز شده ویندوز اکس پی رو برداری و بعد ok بزنی
برنامه اجرا میشه
موفق باشی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)