تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 521 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

گوشی من ان 82 هست و وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم تا از طریق سند تو اطلاعات بریزم توش با وجود اینکه 256 مگ فضای خالی داره فااییلهای بزرک مثلا 150 مگی رو انتقال نمیده و مینویسه:can not copy the parametr is incorrect
    حالا برای برطرف شدن این مشکل چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

پوشه ی ان گیج من باز نمیشه چکار کنم؟
    منظورم تو منو هست.

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پوشه ی ان گیج من باز نمیشه چکار کنم؟
    منظورم تو منو هست.
    خوب دوست من گوشیتو تازه خریدی نه؟؟؟
    این ان گیجت تریلر بود و دیگه نبایدم کار کنه اخه به هک احتیاج داره وکرک شدن و....
    که اونوقت بتونی بازی هار فول وکامل اجرا کنی...
    به اینجا برو و در پست اول قدم به قدم حرفهای یونس جان رو اجرا کن...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

خوب دوست من گوشیتو تازه خریدی نه؟؟؟
    این ان گیجت تریلر بود و دیگه نبایدم کار کنه اخه به هک احتیاج داره وکرک شدن و....
    که اونوقت بتونی بازی هار فول وکامل اجرا کنی...
    به اینجا برو و در پست اول قدم به قدم حرفهای یونس جان رو اجرا کن...
    کد:
    اتفاقا 7 ماهه خریدمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه چرا نوکیا خط تولید گوشی به این خوبی رو می خواد ببنده ؟؟؟
    من که ازش خیلی خوش می یاد اما از این که تو بازار کمه می ترسم . حتما یه چیزیش هست که دیگه نمی یاد دیگه .
    6630 نخستین گوشی هوشمند نوکیا هست و کلی هم طرفدار داره. گوشی خیلی خوب و سگ جونی هست. اما آیا هنوز تولید می شه...؟ نخیر! 4 سالی هست که خط تولیدش جمع شده.

دوست من این قانون تجارته که روی یه چیز نمونی و درجا بزنی و همش تغییر و تحول داشته باشی... شکوه و بزرگی این گوشی 3 سال دووم آورد که در نوع خودش بی نظیره...!

اگه دوست داریش باس دست بجنبونی؛ وگرنه چند وقت دیگه باس دست دومش رو به همین قیمت بخری...

( منبع اطلاعاتی من نمایندگی نوکیا هست )
    سلام دوست عزيز و سلام داريوش جان.
    اصلا قرار نيست كه خط توليد Nokia N82 بسته بشه و متاسفانه در ايران اكثر فروشنده ها چون اطلاعات كافي ندارند ، دوست دارند الكي يه چيزي گفته باشند و يه شايعه اي درست كنند.
    شما اگه با شماره تلفن رسمي خود نوكيا (02123013) كه كساني اون طرف خط به شما پاسخگو هستند در كشور مالزي هستند ولي خرج بين الملل تماس به حساب خود شركت نوكيا هست تماس بگيري اونها هم بهتون ميگن كه اصلا قرار نيست خط توليد Nokia N82 جمع بشه و علت كمبود اين گوشي داخل بازار ايران اين هستش كه يه مدت اين گوشي به ايران خيلي كمتر از قبل صادر ميشه.
    و همينطور شما اگه به سايت رسمي خود نوكيا مراجعه كنيد و در قسمت ليست محصولات و بعد به قسمت آخيرين مدلها برويد ميبينيد كه Nokia N82 هنوزم در اونجا قرار داره در صورتي كه محصولاتي كه نوكيا بخواد خط توليدشون رو ببنده ار اون قسمت حذفشون ميكنه مانند Nokia N85 كه با وجود اينكه بعد از Nokia N82 معرفي شد ولي نوكيا خط توليدشو بست و ديگه هم در قسمت آخرين مدلها در سايت رسمي نوكيا قرار نداره.
    دوستان عزيز نوكيا حالا حالا ها خط توليد گوشي به اين خوبي رو مطمئن باشيد نميبنده.
    با سپاس.

7. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

گارانتی اصلی:
    مشکی 315
    نقره ای گرم: 305

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا قرار نيست كه خط توليد Nokia N82 بسته بشه و متاسفانه در ايران اكثر فروشنده ها چون اطلاعات كافي ندارند ، دوست دارند الكي يه چيزي گفته باشند و يه شايعه اي درست كنند.
    شما اگه با شماره تلفن رسمي خود نوكيا (02123013) كه كساني اون طرف خط به شما پاسخگو هستند در كشور مالزي هستند ولي خرج بين الملل تماس به حساب خود شركت نوكيا هست تماس بگيري اونها هم بهتون ميگن كه اصلا قرار نيست خط توليد Nokia N82 جمع بشه و علت كمبود اين گوشي داخل بازار ايران اين هستش كه يه مدت اين گوشي به ايران خيلي كمتر از قبل صادر ميشه.
    و همينطور شما اگه به سايت رسمي خود نوكيا مراجعه كنيد و در قسمت ليست محصولات و بعد به قسمت آخيرين مدلها برويد ميبينيد كه Nokia N82 هنوزم در اونجا قرار داره در صورتي كه محصولاتي كه نوكيا بخواد خط توليدشون رو ببنده ار اون قسمت حذفشون ميكنه مانند Nokia N85 كه با وجود اينكه بعد از Nokia N82 معرفي شد ولي نوكيا خط توليدشو بست و ديگه هم در قسمت آخرين مدلها در سايت رسمي نوكيا قرار نداره.
    دوستان عزيز نوكيا حالا حالا ها خط توليد گوشي به اين خوبي رو مطمئن باشيد نميبنده.
    با سپاس.
    شما مطمئنی ؟

اگه میشه آدرس لینکی رو که میگی بده .
    بعیده نوکیا همچین کاری کنه ، تا الانم گوشی نداشته که بیشتر از 3 سال تو خط باشه ...

دوست من این قانون تجارته که روی یه چیز نمونی و درجا بزنی و همش تغییر و تحول داشته باشی... شکوه و بزرگی این گوشی 3 سال دووم آورد که در نوع خودش بی نظیره...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما مطمئنی ؟

اگه میشه آدرس لینکی رو که میگی بده .
    بعیده نوکیا همچین کاری کنه ، تا الانم گوشی نداشته که بیشتر از 3 سال تو خط باشه ...
    سلام دوست من.
    بله معلومه كه مطمئنم چون از مسئولين رسمي خود نوكيا پرسيدم.
    شما با مراجعه به سايت رسمي نوكيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي وارد قسمت كشور ايران شدين و به قسمت ليست محصولات و بعد به قسمت آخرين مدلها برويد ميبينيد كه نام Nokia N82 در اونجا ديده ميشه ولي طبق چيزي كه گفتم چون نوكيا با اينكه Nokia N85 از Nokia N82 جديدتره ولي خط توليدشو بسته ديگه در قسمت آخرين مدلها در سايت نوكيا نامي از Nokia N85 ديده نميشه.
    در ضمن ميتوني با شماره تلفن رسمي خود نوكيا هم تماس بگيري و شخصا خوت هم ازشون بپرسي
    (02123013)
    دوست من Nokia N82 گوشي فوق العاده ايي هستش و تا زماني كه نوكيا يه جايگزين مناسب براش توليد نكنه مطمئن باش هيچ وقت توليدشو قطع نميكنه و در ضمن Nokia N86 8MP هم جايگزين Nokia N82 نيست چون نتونست موفقيت هاي Nokia N82 رو تكرار كنه و دل هوادارهاي Nokia N82 رو بدست بياره.
    با سپاس.

12. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با سپاس.
    سلام دوست من.
    بله معلومه كه مطمئنم چون از مسئولين رسمي خود نوكيا پرسيدم.
    شما با مراجعه به سايت رسمي نوكيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي وارد قسمت كشور ايران شدين و به قسمت ليست محصولات و بعد به قسمت آخرين مدلها برويد ميبينيد كه نام Nokia N82 در اونجا ديده ميشه ولي طبق چيزي كه گفتم چون نوكيا با اينكه Nokia N85 از Nokia N82 جديدتره ولي خط توليدشو بسته ديگه در قسمت آخرين مدلها در سايت نوكيا نامي از Nokia N85 ديده نميشه.
    در ضمن ميتوني با شماره تلفن رسمي خود نوكيا هم تماس بگيري و شخصا خوت هم ازشون بپرسي
    (02123013)
    دوست من Nokia N82 گوشي فوق العاده ايي هستش و تا زماني كه نوكيا يه جايگزين مناسب براش توليد نكنه مطمئن باش هيچ وقت توليدشو قطع نميكنه و در ضمن Nokia N86 8MP هم جايگزين Nokia N82 نيست چون نتونست موفقيت هاي Nokia N82 رو تكرار كنه و دل هوادارهاي Nokia N82 رو بدست بياره.
    با سپاس.
    تازگیا خیلی بی دقت شدم من! باورت می شه الآن پستت رو دیدم؟؟؟ دارم کم کم از خودم ناامید می شم...

من این رو از شرکت اتصالات اینترنشنال تهران ( گارانتی سابق نوکیا و نمایندگی کنونی نوکیای ایران ) پرسیدم...
    اگه شما راست بگی که خیلی خوبه...

مچکرم از اطلاع رسانیت

راستی... ورودت رو به جمع پی 30 ورلدی ها تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

بروبچ میگم این برنامه رو ...روی گوشیتون بنصبید بعد ببینید چقدر زمان Remaining دارید.....
    واسه ما که وقتی فول میشه یه 15 ساعت 7 8دقیقیه تایم میده....که فکر کنم عمر یاطریش ته کشیده.....

حالا شما ها هم یه تست کنید.......(کلا برنامه باحالیه....)

ادیتش کن علی جان اینجا که چیزی نیست....

کد:
    ادیت شد....!!!

15. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •