تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 737 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

ســــــــــــــــلام آقا دیگه تصمیم خودمو گرفتم تو همین هفته میخوام برم پارس دوگانه سفید رنگ با ABS بنویسم . قیمت هم 18 و نیم تحویل 20 روزه! خدا لعنتشون کنه این مافیای خودرو ایران پدر مردمو درآورده ..... آقایون نظر بدید درمورد این ماشین..... به نظرتون انتخاب عاقلانه ای کردم؟؟؟ چون 206 صندوق دار دو گانه سوز اصلا گیر نمیاد اسم هم نمینویسن. زانتیا هم گیر آوردم ولی دیگه گاز برام خیلی مهمه! .................منتظر نظراتتون هستم درباره پارس...........

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فرشاد من به قدر کافی نمایشگاه و جمعه بازار ماشین میرم
    یه دوستمم نمایشگاه داره
    شما که یکیتون دارید ماشین 4 سال کار کرده رو با 1 تومن افت محاسبه میکنید یکیتونم میزنید تو سرش
    خلاصه تحقیق برای همه ما لازم هستش

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ســــــــــــــــلام آقا دیگه تصمیم خودمو گرفتم تو همین هفته میخوام برم پارس دوگانه سفید رنگ با ABS بنویسم . قیمت هم 18 و نیم تحویل 20 روزه! خدا لعنتشون کنه این مافیای خودرو ایران پدر مردمو درآورده ..... آقایون نظر بدید درمورد این ماشین..... به نظرتون انتخاب عاقلانه ای کردم؟؟؟ چون 206 صندوق دار دو گانه سوز اصلا گیر نمیاد اسم هم نمینویسن. زانتیا هم گیر آوردم ولی دیگه گاز برام خیلی مهمه! .................منتظر نظراتتون هستم درباره پارس...........
    اول گفتم 1 ماه صبر کن حالا که عجله داری من باشم یه پراید میخرم و یه مدتی باهاش سر میکنم تا وضعیت بازار درست بشه!
    فوقش 500 هزار افت میکنه موقع فروش اما خب ماشین خوبی میگیری!
    به اشغالی مثل پرشیا 18 تومن نمیدی که با 1 سال کاکرد هم بفروشی 3 تومن میزاره زمین!
    حالا تصمیم گیری با خودتونه! از ما گفتن!

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیشب قیمت کردم شاید هم اینجا صندوقدار گرونتره
    2 تومن واسه افت سالیانه؟چه خبره؟
    در مورد ماشین کمیاب یه نمه بازار فرق میکنه .هر چی باشه من یه جا رو نمیرم البته یه چیزی بگم من نظرم رو یه چیزی هستش تا ماشین رو نبینم کارکردش رو ندونم یه دور ماشین رو نرونم قیمت دقیق نمیدم
    اینم که میگم مزنده بازار میگم هاچبک تو اینجا ها کمتر خریدار داره صندوقدار مشتری بیشتری داره و قیمتش بالاتر هستش
    البته تو قیمت صفر هاچبک گرونتره
    یه مورد دیگه هاچبک های مدل پایین 80 در مقایسه با نوع صندوقدارشون اینجا هم گرونتر هستن چوون این ماشینها بیشتر قطعات کره ای دارن و به خوشدستی معروف هستن
    سالي 500 تومن واسه 4 سال ميشه 2 تومن ديگه.
    اينجا هم صندوق دار بيشتر خريدار داره ولي هاچبك اونقدر كميابه كه بازم تقاضاش از تعداد موجود در بازار بيشتره .الان يك هاچبك بذاري تو ويترين به شب نميرسه رو هوا ميزن.
    بله اون مدل كره اي ها كه كلا قيمتشون فرق ميكنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

اول گفتم 1 ماه صبر کن حالا که عجله داری من باشم یه پراید میخرم و یه مدتی باهاش سر میکنم تا وضعیت بازار درست بشه!
    فوقش 500 هزار افت میکنه موقع فروش اما خب ماشین خوبی میگیری!
    به اشغالی مثل پرشیا 18 تومن نمیدی که با 1 سال کاکرد هم بفروشی 3 تومن میزاره زمین!
    حالا تصمیم گیری با خودتونه! از ما گفتن!

چرا پرشیا آشغاله؟؟؟ مثلا چه فرقی بین پرشیا دوگانه سوز و 206 دوگانه سوز هست؟؟ پرشیا نخرم پس چی بخرم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون دوستان.تهران هاچ بک خیلی گرونتره!

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا پرشیا آشغاله؟؟؟ مثلا چه فرقی بین پرشیا دوگانه سوز و 206 دوگانه سوز هست؟؟ پرشیا نخرم پس چی بخرم؟؟
    پرشيا آشغال نيست.پرشيا در حقيقت همون 405 فيس ليفت هست كه ميكنن تو ... مردم.واسه همين ارزش نداره آدم به خاطر يك تفاوت ظاهري پولش را دور بريزه.با پول يك پارس تك سوز مدل 87 ميشه يك 405 صفر دوگانه خريد.پرشيا نسبت به قيمتش آشغاله.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

پرشيا آشغال نيست.پرشيا در حقيقت همون 405 فيس ليفت هست كه ميكنن تو ... مردم.واسه همين ارزش نداره آدم به خاطر يك تفاوت ظاهري پولش را دور بريزه.با پول يك پارس تك سوز مدل 87 ميشه يك 405 صفر دوگانه خريد.پرشيا نسبت به قيمتش آشغاله.

از دید شما اینجوریه که ظاهر ماشین اصلا برات مهم نیست............

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از دید شما اینجوریه که ظاهر ماشین اصلا برات مهم نیست............
    ما نگفتیم که ظاهر پرشیا بده!
    ما میگیم که پرشیا فقط از لحاز چهره ی ظاهری با 405 فرق داره اما قیمتش 4 میلیون و خرده ای گرونتره!
    اگه بیایم ماشین های این رنج رو از هر لحاز با پرشیا مقایسه کنیم پرشیا هیچ حرفی برای گفتن نداره!
    1- 206 صندوقدار
    2- تندر 90
    3- ورنا
    4- سمند lx و xu7
    من راه چاره رو تو پست قبلیم بهتون گفتم! اگه قبول نمیکنید همون پرشیا رو انتخاب کنید!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آخرش با توجه به اینکه از پرشیا خوبی هایی از شما ندیدم! تصمیم به خرید

06 sd v8 سفید رنگ گرفتم که برام تحویل 40 روزه افتاد 16.600 تومن..... نظراتتون رو بدید در مورد تصمیمم

باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •