اول اسم
ولی اول دنبال قیمته تعمیر باش تا اگه خیلی بالا بود فکر دیگه ای بکنی.
اول اسم
ولی اول دنبال قیمته تعمیر باش تا اگه خیلی بالا بود فکر دیگه ای بکنی.
کلک میخوای ناشناس بمونی؟؟
اگه ادم این کاره سراغ داری که خوب تعمیرش کنه و هزینه تعمیرشم معقول باشه من میگم تعمیرش کن
البته اگه میتونی به قیمت خوبم ردش کنی بفروشیشم بد نیست
ولی فکر کردی میخوای به جاش چی بخری؟؟؟
آره خلاصه... اگه این دوست اراکیمون بزاره البته ما ناشناس بمونیم
نمیدونم ... اتفاقاً توی مغازه که بودم پول همراهم بود ... گرون ترین کواکسیال هم 195 ت بود.. میشد هم بخرم اما گفتم شاید شما با این اصطلاح آشنا باشید ...
میشه دنبال dls 1073 هم رفتم . اصلاً اصفهان کسی نمیدونه د ال اس وجود داره!!! .. شاید برم دنبال کامپوننت ... نمیدونم... باید یه تعمیر کار خبره پیدا کنم ببینم چی میگه
میخواستم غیر از این 200 ت دیگه خرج ساب و آمپش بکنم که ظاهراً همه برنامه هامون رو ریخت به هم...
خلاصه امروز بی خیال ساب هم شدم تا اول تکلیف اینا رو روشن کنم
راستی امیرخان یه فروشنده توی طالقانی 1202 داشت و میداد 75 ت. غیر از اون اصلاً حرف ساب رو نزن ( البته به قیمت ) منظورم اینه که وقتی 4512 از mtx رو به ملت بدبخت میندازن 180 هزار تومن دیگه حرف ساب رو نمیشه با کسی زد!!!!!!!!
Last edited by sasoolee; 14-01-2011 at 16:31.
اقا حمید در جریان هستن من اول میخواستم دو جفت 1073 بگیرم و ساب نخرم ولی
گیر نیوردم تو اصفهان بعید میدونم گیرت بیاد
ببین چرا اصرار داری خودت بری در مغازه بخری جنساتو ما چند تایی که 1250 گرفتیم هممون از تهران گرفتیم پول پستشم 5 تومنه تو رو خدا عجله نکن واسه خرید باور کن پشیمون میشی
از اقا سامان شماره مغازه ای که 1250 رو گرفته بگیر زنگ بزن ببین داره یا نه؟؟
البته سابه 1202 مشخصاته خوبی داره ولی من نمیدونم چه جور سابیه نمیدونم شاید علی صداشو شنیده باشه؟
Last edited by Amir..H; 14-01-2011 at 19:00.
1202 رو صداشو تو باکس سیلد شنیدم.زیاد باش حال نکردم.بیسش دقیق بود.ولی قدرتش زیاد جالب نبود.البته احتمالا ماله باکسش بود.
یه بدی ای که اون سری دارن اینه که اون مارک وسط که آرم جی بی ال روش خورده زودی میکنه و به این راحتی هم نمیچسبه.
ماله دوستم کنده بود با دو تا چسب قطره ای به زور چسبونده بودش.ولی بازم تابلو بود.
ولی سابه بدی نیست.ولی تو اون رنج به نظرم 3012 کنوود هم چیزه خوبیه.حداقل پشیمون نمیشی از خریدش.تک کویلش 62 تومنه.دو کویلش هم 74 تومنه.
سلام ببخشيد بچه ها ولي اين اصفهان شما هيچي گير نمياد يكي از دوستام اونجا دانشجوه يك روز كامل تمام سيستم فروشياشو واشم گشته بود چيز بدرد بخور گيرش نيومده بود
راستي بچه ها كسي امار امپ Earthquake T2000W.4 رو داره ؟ گير مياد ؟ قيمت ؟
عمو جان من هم همچین بی خبر نیستم اگه 1تومان داشتم که دیگه اینجا سوال نمی کردم !
یک ساب 1000 وات کنوود هم 55 تومان هست یک آمپلی مارک معمولی 100 تومان (قیمت گرفتم) کلا 155 تومان دیدی شد پس یک کاری کردی که خودم جواب خودم رو دادم....
خدا نگهدار.........
چرا جا نشه خوبم میشه 1000 وات هست سابش چراغ خطر رو برداشته + 2تا باند پرو 100 تومان گذاشته + باند های خود ماشین ....
فکرکنم با الفاز بهتری بتونیم هم دیگرو مورد خطاب قرار بدیم
اینطور نیست دوست گلم؟!
این وانی که شما گفتیدpeak power هست که کاملا بی ارزشه
و مهم وات rms هست
خوب اگه بخواید از مارک پریمیر و بوشمن و امثال اینا بگیر قطعا شدنیه
من واقعا از اینکه سعی کردم به شما کمک کنم و پستتونو جواب دادم ازتون عذر میخوام
ممنون
امير بيخيال بابا دوستمونم كم كم راه ميوفته
راستي امير اخرين قيمتي كه از امپ 7541 داشتي چند بود ؟ بدون گارانتي و با گارانتي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)