از کجا میشه فهمید چقدر دیگه زمان میبره این هارد با نرم افزار HDD Regenerator بد سکتوراش تموم میشه نرم افزار دیگه نیست زودتر کارشو انجام بدهاین که36 ساعت داره چک میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه فهمید چقدر دیگه زمان میبره این هارد با نرم افزار HDD Regenerator بد سکتوراش تموم میشه نرم افزار دیگه نیست زودتر کارشو انجام بدهاین که36 ساعت داره چک میکنه
Last edited by -shayan-; 25-05-2012 at 19:30.
الان با این نرم افزار تست میکنید بدسکتور میگیره ؟
اگه بدسکتورها زیاد باشه بله طول میکشه با این نرم افزار چون این نرم افزار میاد بدسکتوری رو که پیدا میکنه آدرسشو به فریم ویر در سکتور 0 هارد اضافه میکنه همین کار یکم زمان میبره
راه بعدی برای رفع بدسکتور low level format است که این روش میاد اون سکتورهایی که آدرسشون در فریم ویر نیست رو نادیده میگیره و یک مقدار از حجم هارد کم میشه
بنابراین روش اولی بهتره
با این برنامه Hard Disk Low Level Format Tool خواستم هارد رو کلا فرمت کنم نمیشه تا چند درصدی میره یکباره گیر میکنه ایا برنامه دیگه ای هست بشه باهاش هارد رو فرمت کلی کرد
الان هارد شما اینطوریه که وقتی با hdd regenartor اسکن میکنید پشت سرهم بدسکتور میگیره؟
بله با این نرم افزار بد سکتور میگیره اما طبق این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو 36 ساعت فقط 4 کیک رو چک کرده و1000 تا تقریبا بد سکتور داشته ببین دوست عزیز چون بد سکتور گرفتنhdd regenartor با این نرم افزار زمان زیاد میگیره ومن تو هارد اطلاعات بدرد بخوری ندارم میخوام کلا هارد یه فرمت کلی بشه نه یه فرمت الکی چون اگه با ویندوز فرمتش کنی دوباره بدسکتور رو داره با این نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool هم که صد بار چک کردم تا همون عدد تو شکل میره گیر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا یه راهنمایی درست درمون بنده رو بفرمایین گیر کردم نمیدونم چه کنم ممنون از پاسخگویتون
در ضمن با HD Tune Pro تست کردم اینم ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by -shayan-; 26-05-2012 at 13:59.
والا من یک همچین هاردی به دستم رسید موفق نشدم با low level درست کنم با همین نرم افزار یک هفته گذاشتم و بدسکتورهاشو درست کرد
اگر بعد از اینکار مجددا بدسکتورها برکرده یا مشکل از پلاتر است یا فریم ویر
هارد شما احیانا ضربه ای نخورده یا ویروسی نشده بود ؟
سلام
یه هارد 160 گیگ مکستور دارم فقل هست تو محیط داس برنامه hdate هم نیگاه کردم نوشته بود freez_lock سطح قفل هم رو حالت بالا هایج بود
برنامه ای نیست بتونه تو محیط داس از بین ببرتش
با سپاس
با سلام
من یک هارد وسترن مای پسپورت 500گیگ دارم و از چند روز پیش تاحالا تا وصل می کنم هاردو اول میاد و مشکل نداره ولی بعد از چند لحظه از توی لیست پارتیشن هامو همه جا حذف میشه و توی مای کامپیوتر اینجوری نشونش میده (درایو I)
با hd generator هم امتحان کردم موقع اسکن کردن یه جاش می مونه همینجور و دیگه جلو نمیره
یک سکتور هارد مشکل داره و به این دلیل این اتفاق میفته
شما اول از همه هارد رو روی یه سیستم دیگه بزنید و اسکن ویروس بکنید
درست نشد از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و چون با hdd regenartor جواب نگرفتین هارد رو low level format بکنید
درست نشد فریم ویر هارد رو اپدیت کنید
ممنون دوست عزیز
حالا امروز روی یک سیستم دیگه تست می کنم.
ولی حالا اگه بخوام بک اپ بگیرم ولی وقتی نمیشناسه چطور بک اپ بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)