سلام
در بازی sims3 من آپدیت 1.50 رو نصب کردم اما نمی ره تو بازی و این ارور رو میده the registration code is invalid for this product
سلام
در بازی sims3 من آپدیت 1.50 رو نصب کردم اما نمی ره تو بازی و این ارور رو میده the registration code is invalid for this product
سلام میشه آموزش نصب کرکو رو توضیح بدید![]()
سلام
من خیلی وقت بود بازی رو کنار گذاشته بودم ، یعنی از سال سوم راهنمایی دیگه بازی رو کنار گذاشتم (تا اون موقع گیم خور بودم)
اما دیروز شانسی به یه سایتی برخوردم که بازی GTA 5 رو بصورت فشرده و با حجم 606 مگ گذاشته بود ، و چون منم با سری بازی های GTA خیلی خاطره داشتم مخصوصا پنجش ، تصمیم گرفتم دانلود کنم و دانلود کردم.
بازی رو اکترکت کردم شد 5 گیگ و بازش کرد وقتی داخل بازی رفت اون موقعی که تو فرودگاه بود صدا نداشت ، بیشتر جلو رفتم دیدم ، رادیوی ماشن هم صدا نداره و وقتی میرم ماموریت شخصیت ها هم صدا نداره ولی تو خیابون صدای ماشین ها و تفنگ ها و غیره هست.هرکاری کردم صداش در نیومد ، خیلی های دیگه هم این مشکلو تو کامنت اون سایت نوشته بودن ولی بعضی ها هم نداشتن.
حالا چطور حل کنم این مشکلو.
از اینجا دان کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
چه کرکی؟!
برا کدوم بازی؟!
روش نصب ندارن کرکا معمولا" !
معمولا" از پوشه ی کرک توی د.و.د های بازی کپی میشه و توی پوشه ی نصب بازی پیست و جایگزاری میشه!
میشه کرک بازی the lineوآموزش کامل نصب کرک را برام توضیح بدید![]()
سلام من پچ 1.14بازی Age of empires 3 رو دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم ارور میده بعضی دوستان گفتن که باید نسخه ارجینال باشه یا همون dvd ولی مال من 2cdهستش میخواستم بدونم راهی هست که بتونم پچ رو نصب کنم؟![]()
Last edited by MOHAMMAD-SEVEN; 17-06-2013 at 21:11.
با سلام
لطفا کلید تقلب بازی Aveyond2 رو برای من بگذارید.
با تشکر
میشه لطفا کدهای تقلب call of duty black ops II را برای xbox360 بزارید؟ ممنون
Battlefield.4.Alpha.Trial کرک لطفاً![]()
درود
کرک یا سریال نامبر این بازی رو می خواستم
3D Live Snooker
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)