شما يه عكس از ارور بزلر تا ما بتونيم كمكت كنيم![]()
شما يه عكس از ارور بزلر تا ما بتونيم كمكت كنيم![]()
خب ميخاي شما تكساشو به ترتيب ترجمه كن بزار تو تاپيك البته اگه زحمتي نيست![]()
ادامه ي عكس هاي آنلوك كردن BSAA Embelms
ازشماره 16 تا 20
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . همونطور که هممون میدونم قراره که بازی RESIDENT EVIL 5 که فعلا انحصاری XBOX 360 تا چند ماهه اینده به بازار بیاد
برای همین من چند تا عکس و یه تریلر جالب از اون گذاشتم .
در ضمن به گفته شرکت کپ کام ممکنه که این بازی برای PC هم بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدss-3.jpgکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تریلر
سلام به شما دوست خوب.
این خیلی وقته برای pc متتشر شده!!
کجای باغی duuuuude؟؟!
خدا رحمتش کنه!!
شرمنده اسپم میدم ولی خداییش همین الان از خنده دارم پای pc غش میکنم
بابا leon جان صفحه اول که هیچ حداقل دو تا پست همین صفحه رو میخوندی می دیدی این دوستان چی دارند میگند شما تازه گفتی که هنوز قراره منتشر بشه![]()
عزیزم این آلترناتیو ورژنه ، با اویل 5 ای که ما بازی میکنیم فرق داره . با این در حقیقت جیل و کریس میری جلو .
منم اولش فکر کردم همین 5 خودمونه و دوستمون عقبه ولی عکس ها رو که دیدم فهمیدم کدومشو میگه . در ضمن هنوز نیومده .
آهان گرفتم منظور دوستمون این بود:
خوب خود خبر اینقدر تکان دهنده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه دیگه به عکساش نکشید
خوب دوستان هم وقتی میخواند خبر بگذارند حداقل حساب قلب ضعیف ما رو هم بکنند وخبر رو به صورت گویا وکامل بگذارند
بازم از دوستمون leon به خلطر این سوء تفاهم معذرت میخوام...
(مدیریت محترم هم برای حفظ به نمه آبروی ما اگه پست بالای من رو پاک کنه بد نیست)
Last edited by mehdy.z; 27-12-2009 at 20:55.
sonixax جان شما وقت داريد فايلا رو ترجمه كنيد يا خودم دستو پا شكسته ترجمه كنمش![]()
عزیزم ترجمه لازم نداره ، 29 تا از 30 تا عکس هاش هست ، فقط یکیش نیست که اون هم طبقه آخر اون قسمتی که لیزر ها رو جابجا میکنی توی یه دونه از اتاق ها بالای ورودی در از پشت هستش .
(چی گفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)