ایول چه آواتوره قشنگی داری فاشیست.فقط پرسپولیس که یه کلمه ی آریاییه اما استقلال یک کلمه عربیه.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ایول چه آواتوره قشنگی داری فاشیست.فقط پرسپولیس که یه کلمه ی آریاییه اما استقلال یک کلمه عربیه.
Last edited by mohamad23; 13-07-2008 at 03:07.
پرسپوليس كجاش آرياييه!؟ يونانيه بابا!
من که تو نظر سنچی شرکت کردم
خبر جدیدی نشد
این تاپیک اخبار پرسپولیسه ها
اگه خبر درست باشه دمش گرم
پرویز مظلومی اجازه جدایی را به آشویی نمیدهد
خبرگزاری پرسپولیس : فرزاد آشوبى آن روز كه با كرمانى ها قرارداد مى بست شايد هرگز فكر نمى كرد روزى پشيمان شود اما حالا آن روز رسيده و آشوبى هم مثل پرسپوليسى ها ساز بازگشت را كوك كرده اما سرمربى مس اين اجازه را به او نمى دهد.
فرزاد آشوبى روز جمعه به كرمان رفت تا در مورد بازگشت به پرسپوليس با پرويز مظلومى صحبت كند ولى نتيجه جلسه مطابق با خواسته هاى آشوبى نبود.
سرمربى مس مى گويد: «با آشوبى حرف زدم و او به من گفت به دليل يك سرى مشكلات مى خواهد در تهران بازى كند. من هم گفتم زمانى كه قرارداد امضا كردى بايد به اين مسائل فكر مى كردى و راهى براى جدايى تو از مس كرمان وجود ندارد.
اگر دوهفته پيش بود اجازه مى دادم كه آشوبى برود ولى الان ديگر گزينه اى براى جانشينى او نداريم و فرزاد فصل آينده بايد در مس بازى كند. در ضمن او نبايد بى انگيزه باشد چون موقعيتش را از دست مى دهد. »
مگه قرارداد امضا کرده؟
یه خبر خیلی بد![]()
محسن خليلی شش ماه فوتبال را از دست داد
خبرگزاری پرسپولیس : در حالي كه محسن خليلي تمرينات ابتدايي پرسپوليس را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بود، او نميتواند تا شش ماه آينده براي تيم ملي و تيم باشگاهياش بازي كند.
خليلي كه در حال حاضر به همراه اعضاي تيم ملي در اردوي ماربلاي اسپانيا حضور دارد با پارگي رباط صليبي پاي چپاش به احتمال فراوان نميتواند تا شش ماه ديگر براي تيم ملي و تيم باشگاهياش بازي كند. خليلي يك روز پيش از سفر تيم ملي به اسپانيا دويدن نرم را آغاز كرده بود اما، به دليل آسيب ديدگياش در اردوي اسپانيا جدا از ساير بازيكنان تيم ملي تمرين ميكرد.
پس از مشخص شدن عمق آسيب ديدگياش او بايد پاي خود را به تيغ جراحان بسپارد و احتمال دارد كه براي انجام عمل جراحي در يكي از كلينيكهاي معتبر اسپانيا حاضر شود.
Last edited by hamidrezaaa; 13-07-2008 at 12:40.
یک خبر بد
خلیلی به علت پارگی ربات صلیبی 6 ماه دور از میادین
الان اخبار ورزشی گفت
-----------
ببخشید تکراری شد
Last edited by Devil_xxx2008; 13-07-2008 at 12:48.
الان من تو پست بالا چه خبری گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)