تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 442 از 870 اولاول ... 342392432438439440441442443444445446452492542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,411 به 4,420 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من که هیچ جای اون ندیدم که نوشته باشه فیلپ شاید کار دوستان چشم بادامی باشه.
    در ضمن اگه هندسفری کریتیو بگیریم اون موقع باید قسمت دومش رو عوض کنیم یا کلا به 5700 میخوره و دو تیکه اش رو به گوشی وصل میکنیم؟/
    عکسی ازش دارید آیا سرش مثل سری واکمن میمونه یا از این خرکی ها هستش که توی گوش خر هم بذاری می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر 2.5 باشه به خود گوشی میخوره...اما معمولا 3.5 هستند و باید به قسمت دوم گوشی وصل بشه..

صداشون هم خوبه..معمولا هم جدیداش مثل واکمن و نوکیا حالت چکشی هیتند و توی گوش جا میگیرند..

راستی توی سایت موبایل ریویوو نوشته فیلیپپس هستند..

داره خودمونی میشه MatinCracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میشه چند مدل هندزفری خوب برای این گوشی معرفی کنید ؟ در صورت امکان قیمتش رو هم بگید .
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

اینطوری...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام
    میشه چند مدل هندزفری خوب برای این گوشی معرفی کنید ؟ در صورت امکان قیمتش رو هم بگید .
    ممنون

من W950 رو امتحان کردم ...اصلیش....خیلی توپ بود..هم کیفیت و هم باش...اما کم گیر میاد...اصلیش 20 هزار تومان

Creative هم خوبه...البته مدلش یادم نیست دقیقا چی بود...اونم 14 هزار تومن هست..
    Last edited by Mr.K2; 07-02-2008 at 17:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

اقايون كدوم گوشي تو اجرا كردن بازي بهتره 5700 يا n81 8gb من موندم كدومشونو بخرم شما هم كه جواب سوالاي من رو درست نميديد!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اقايون كدوم گوشي تو اجرا كردن بازي بهتره 5700 يا n81 8gb من موندم كدومشونو بخرم شما هم كه جواب سوالاي من رو درست نميديد!!!!!!!!!!!!!
    صد در صد 5700 نیستش
    چون ان81 بر پایه پلت فرم ان گیج ساخته شده که بازیهایی با گرافیک بسیار بالا داره دقیقا مثل ان95 هشت گیگ
    ان95 هشت گیگ از نظر گرافیکی قویتره و صفحه بزرگتری داره اما ان81 کلیدهای مخصوص بازی داره بستگی به خودت داره ولی 5700 گزینه مناسبی نخواهد بود.
    مستر کا2 قیمت اون هندسفری ها چطوره؟آیا واقعا خوبه و خیلی تاثیر داره؟از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
    در ضمن اگه قمست دومش رو بذاریم کیفیت چطوره؟منظورم نسبت به این که یه هندسفری کاملش رو بذاریم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

به نظر من N81 8 GIG بگیر..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

صد در صد 5700 نیستش
    چون ان81 بر پایه پلت فرم ان گیج ساخته شده که بازیهایی با گرافیک بسیار بالا داره دقیقا مثل ان95 هشت گیگ
    ان95 هشت گیگ از نظر گرافیکی قویتره و صفحه بزرگتری داره اما ان81 کلیدهای مخصوص بازی داره بستگی به خودت داره ولی 5700 گزینه مناسبی نخواهد بود.
    مستر کا2 قیمت اون هندسفری ها چطوره؟آیا واقعا خوبه و خیلی تاثیر داره؟از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
    در ضمن اگه قمست دومش رو بذاریم کیفیت چطوره؟منظورم نسبت به این که یه هندسفری کاملش رو بذاریم.

من W950 رو امتحان کردم ...اصلیش....خیلی توپ بود..هم کیفیت و هم باش...اما کم گیر میاد...اصلیش 20 هزار تومان

Creative هم خوبه...البته مدلش یادم نیست دقیقا چی بود...اونم 14 هزار تومن هست..
    برای راحتی بگم که من اسمم علی هست..

در مورد اتصال به قسمت دوم یا خود گوشی هم بگم که فکر نکنم خیلی فرق کنه..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

بچه ها من تا دو روز ديگه انشاالله گوشي 5700 رو ميگيرم
    پس ديگه رنگ قرمزه رو نگيرم؟
    يا حق (:

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا من گوشی رو تازه آپدیت کردم یه برنامه اذان اضافه شد بهش حالا یه سوال هستش اون هم اینه که چرا اذان رو زودتر میگه مثلا 10 دقیقه زودتر اذان رو پخش میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •