سفر بخیر musketeer
فریمور psp چجوری باید فهمید منوی خاصی داره
دوستان این پک خوبه من بگیرم 235 تومن
![]()
سفر بخیر musketeer
![]()
آقا دشمنت شرمنده .دستت درد نكنه كه امتحان كردي.
سلام ببخشید کسی میتونه قیمت psp piano black pack رو بهم بده و تمام متعلقاتشو کامل برام شرح بده.(فقط چیزی از قلم نیونته اگه میشه کامل باشه).
شما همین پیانو بلک رو پیشنهاد میکنید یا پک دیگه ای رو؟
یه سوال دیگه.
یکی از آقایون نوشته بود وقتی میخوان psp رو کپی خور کنن اونو به ورژن 1.5 downgrad میکنن حالا من یه سوال دارم اگه کسی فرم ور رو آپدیت بکنه psp از حالت کپی خور خارش نمیشه؟
اگه خارج میشه باید چکار کرد؟
ممنون
Last edited by Paradise_human; 08-06-2008 at 12:54.
دوستان کسی بازی syphon p h i l t e r:combat ops را بازی کرده؟
ادامه همون Syphon F i l t e r:Logan's Shadow هست؟
شخصیتی که توی عکس combat ops هست همونی است که توی logan's shadow هست.
![]()
اين بازي فقط به صورت شبكه انجام ميشه .
ببخشید این wireless lan موجود در psp برای انجام بازی multiplayer هستش؟
قربونت برم... مرسیسفر بخیر musketeer
شما هنوز نخریدی؟! آقا بخر!! البته امروز من قیمت گرفتم از 3 جا، پکی که شما میگی، استاندارد پکه، حدودا 210-220
من یه چیزی بگم همینجا... از همین امروز انتظار داشته باشید، قیمت کنسولها بره بالا!! دیگه خود دانید.
کوچیکتیم!آقا دشمنت شرمنده .دستت درد نكنه كه امتحان كردي.
قیمت پی اس پی و باتری و شارژرش، حدودا 210-220 تومن. (البته اگه نجنبید، گرون میشه!) مموری رو که 500 دفعه قیمت دادم! 2 گیگ اصل 40 تومن و 4 گیگ اصل 65 تومن و 8 گیگ اصل 120 تومن.سلام ببخشید کسی میتونه قیمت psp piano black pack رو بهم بده و تمام متعلقاتشو کامل برام شرح بده.(فقط چیزی از قلم نیونته اگه میشه کامل باشه).
شما همین پیانو بلک رو پیشنهاد میکنید یا پک دیگه ای رو؟
یه سوال دیگه.
یکی از آقایون نوشته بود وقتی میخوان psp رو کپی خور کنن اونو به ورژن 1.5 downgrad میکنن حالا من یه سوال دارم اگه کسی فرم ور رو آپدیت بکنه psp از حالت کپی خور خارش نمیشه؟
اگه خارج میشه باید چکار کرد؟
ممنون
کیف 10 تومن. هدفون بستگی به خودتون داره. من یه EX-32 سونی گرفتم 21 تومن که شدیدا ازش راضیم!
ضمنا در مورد فرم ویر... ببینید، یه بابایی هست به اسم دارک الکس، ملقب به حاجی Dax!!!!!!!! که فرم ویر های سونی رو کرک میکنه و میده بیرون. که ملت بتونن هم آپدیت کنن، هم کپی خور باشن!! شما هم اگه بخوای آپدیت کنی، باید به فرم ویرهای ایشون آپ کنی تا دوباره پی اس پیت یوقت خدای نکرده، ارجینال نشه (!) اگه هم بشه که خوب... یه بار دیگه باید کپی خورش کرد! همین
ایشون درست میگن:دوستان کسی بازی syphon p h i l t e r:combat ops را بازی کرده؟
ادامه همون Syphon F i l t e r:Logan's Shadow هست؟
شخصیتی که توی عکس combat ops هست همونی است که توی logan's shadow هست.
اين بازي فقط به صورت شبكه انجام ميشه .وای فای پی اس پی به درد بازی کردن چند نفره، انتقال فایل، اتصال به اینترنت میخوره. کلا، هر کاری که با بقیه ی وای فای ها میشه کرد، با مال پی اس پی هم میشه!!ببخشید این wireless lan موجود در psp برای انجام بازی multiplayer هستش؟
جا داره باز هم تاکید کنم، به احتمال 99% کنسولها بزودی گرون میشن! بشتابید که درنگ جایز نیست! ای کسانی که 3 هفته است تو این تاپیک راهنمایی میگیرید!!!!!!
حالا دیگه خود دانید!
من شهرستانم و تا هفته ی دیگه نمیتونم بیام تهران چون امتحان دارم و بعد از امتحاناتم قصد دارم بخرم.
حالا اگه بره بالا حدودا چقدره؟؟؟
musketeer جان متعلقات داخل جعبه piano black رو خواستم اگه ممکنه کامل ممنون.
میشه راه های تشخیص رم تقلبی رو از اصل بهم بگین و اینکه باطری تقلبی هم هست؟
اگه هست اونم چطور میشه تشخیص داد؟
اصلا چیز هایی که میتونن بهمون تقلبی بندازن چیا هستن؟
ممنون.
تغيير رنگ هولوگرام مهمترين تفاوته ! البته نه تغيير رنگ معمولي,ايران رهجو تو سايتش توضيح داده. وجود تبديل مموري استيك Pro Duo به Pro هم از ديگر روش هاي تشخيص مموري اصله !گارانتي ايران رهجو هم نشان حتمي اصل بودنه مموريه ! ولي اگه گارانتي ايران رهجو نبود، دليل بر اين نيست كه اصل نباشه و توجه به ساير موارد كافيه ! ولي حتما تو psp امتحان كنيد كه magic gate داره يا نه ! اين مهمترين دليل اصل بودنه مموريه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)